Şimdi Ara

General Mobile Discovery 2 ile ilgili ilk detayları Las Vegas'tan aktarıyoruz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
6
Favori
13.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • E tabi para güzel geldi,işi üç kağıda vurmaya başladılar.

  • Çinli üreticilerden biraz ders almanız gerekir.Telefonu Çin'de yaptırıyorsunuz.
  • 62 yorum var şu anda telefonu beğenen 5 beğenmeyen 57

  • Biz FHD gereksiz derken, oraya harcanan performans bize uygulamalar için kalsın diye dedik, sizin cebinize para olarak kalsın diye değil !!!!!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: wolferto

    aynı donanımdaki moto g fiyat :)http://www.amazon.com/Motorola-Moto-GSM-Unlocked-8GB/dp/B00GWR36F6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1386000121&sr=8-2&keywords=moto%20g

    moto g amazon fiyatı ile blu life play amazon fiyatı neredeyse aynı. bu durumda merak hep ediyorum moto g kaç paradan gelcek acaba diye. keşke 600TL dan gelse de, imkansız gibi. kesin çakacaklardır üzerine. ki hep derim, bence bizde fiyatların uçmasının tek nedeni vergi değil, aynı zamanda da distribitörlerin aç gözlülüğü.

    moto g iyi fiyattan gelirse herkese onu önerecem. gmd önerirdim ama GM kendi kaybetti soketi bozuk telefon üreterek. gene öneriyorum millete ama bu soket olayını en başta söylüyorum.




  • Rezalet bu kadar düşüncesizce cihaz çıkartılır mı GMD2 ÇÖP olcaktır bu donanım ile.

  • Snapdragon 400 mü? yakıştı mı GM sana. 2. telefonundan herkes ne kadar umutluydu
  • Yorumları okuyunca GM kendi telefon geliştirmiş gibi bir hisse kapıldım, ama benim bildiğim bir telefon seçip üzerine marka basıyorlar.

    Fiyat sınıfında MTK6588'li telefonlar gelince tokatlar bunu.
  • İlk jenerasyon, stabilitesini korurken ve gayet yeterli olurken 2. Jenerasyon için insan "neden?" sorusunu soruyor. Neden alayım. Ram de bir değişiklik yok, ekran biraz büyümüş, grafik işlemcisinden ve işlemcilerden fazla anlamam ama yorumlara göre kötü. Ee neden elimdekini değiştirme gereği duyayım. Daha 3 gün oldu olmadı, GMD 2 ilk jenerasyon gibi tutmayacak diye konu açmıştım. Ve tepki almıştım bir kısım kullanıcılardan. Ben bir şey demiyorum. Haftasonu editörler konuşsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihaz sonuçta Amiral gemisi seviyesi bir cihaz değil niye o donanımı, performansı bekliyorsunuz anlamıyorum. Adamlar giriş-orta seviye telefonu çıkartıyorlar piyasaya ona göre de donanım koyacaklar haliyle..
    Tabi GPU tarafı şu anki cihazdan daha geride olur öyle çıkarsa.. MeiaTek'de kalıp daha iyi bir işlemci koysalar çok çok daha iyi olur.

  • Telefon konusuna girmicemde madem bu firma yerli madem genel müdürü türk neden firmanın ismi türk değil ?Bu durum benim çok canımı sıkıyor.

  • ''Hacı açıkçası biz G.M 1 ile iyi satış yaptık. Baktık ki cihaz bu fiyattan peynir ekmek gibi gidiyo ikinci versiyonunu yapalım dedik. Haa ama bu sefer ilk ürün tuttuğu için sakalımızı alalım yeter diyoruz.'' der gibi konuşmuş General Mobile'ın Genel Müdürü Muzaffet Gölcü Bey.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guaire

    Yorumları okuyunca GM kendi telefon geliştirmiş gibi bir hisse kapıldım, ama benim bildiğim bir telefon seçip üzerine marka basıyorlar.

    Fiyat sınıfında MTK6588'li telefonlar gelince tokatlar bunu.

    o kısmı da yalan-pazarlama olayı zaten. turkcell gibi bunlar da biz yaptık diyecekler, külahıma anlatsınlar. oem işte bunu söylemek çok mu zor.
  • -ekran 4.7inç yeterliydi
    -snapdragon600 olmalıydı.
    -bu telefon 2014 yılı için tam bir giriş seviyesi olmuş.ilki orta sınıftı.
    discovery 2 için şimdiden geçmiş olsun, eski satışlarını yapacağını sanmıyorum.Fiyatı ucuz olsun diye de malzemeden bu kadar kısılmamalı.Fiyatı görmek lazım
  • Bari MT6582 ile Mali-400 MP koy anlarım,da snapdragon 400 nedir,geçen akşam mt6582 ve mali 400 mp ye sahip galaxy note 3 replikası kullandım 1 gb ram var antutuda 17k point verdi,snapdragon 400 parasını quallcomma verene kadar git mt6592 al mediatekden 3x ve 3c ile kapıştır,bide bizi dikkat alıyolarmış hey yavrum benim,Allah bilir daha forumda ana konunun linkini bile bilmiyodur bunlar, bu yılın F/P telefonu 3x olacak buraya yazıyorum,bu yıl huawei bombaları teker teker patlatıyor,önce 3c,sonra 3x ve ascend mate 2 ile bu sefer çok sert geliyor çinliler
  • GMD iyidir derdim ama GMD 2 malesef iyi olmayacak.

  • PwaGG kullanıcısına yanıt
    Benim benzetmelerime bakacağınıza önce yazım yanlışlarınızı düzeltin.Güzel Türkçe'mizi bozmayın.

    Honer daki ekranın 720p olduğunun farkındayım. Honer gelir ise rekabet olur ve GMd2 fiyatta düşüş yapmak zorunda kalır.
    Rekabetten dolayı vatandaş kazanır. Bu honer'i övmüyorum sadece rekabeti kızdıracağından bahsediyorum.

    Lütfen yorum yaparken insanların düşüncelerine saygı gösterin. Ekran çözünürlüğü bana göre çok kötü vasat (halk dilinde çamur gibi görüntü eski televizyon tamircileri çok kullanılır) bir ekran, bunu dile getirdim diye benim yorumuma gereksiz deme hakkına sahip değilsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meego -- 10 Ocak 2014; 18:11:52 >
  • Gmd için hakkını verecek bir konu yapmıştık fakat gmd 2 için değmez o fiyat performans cazipliği gidecek gibi duruyor donanımda baştan sınıfta kaldı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Espa

    Bu cihaz sonuçta Amiral gemisi seviyesi bir cihaz değil niye o donanımı, performansı bekliyorsunuz anlamıyorum. Adamlar giriş-orta seviye telefonu çıkartıyorlar piyasaya ona göre de donanım koyacaklar haliyle..
    Tabi GPU tarafı şu anki cihazdan daha geride olur öyle çıkarsa.. MeiaTek'de kalıp daha iyi bir işlemci koysalar çok çok daha iyi olur.


    tepkilerin nedeni daha iyi bir cihaz bekliyorken, daha pahalı bir cihaz gelmesi kuvvetle muhtemel iken, tabiri caizse gmd'den daha kötüsünün geliyor olması.

    ha bu gelen cihazın adı gmd 0.5 olsun, fiyatı da 450-500TL olsun, tepki olmaz.
  • Benim bildigim bir sonraki nesil donanimlar gelisir. Bunlar 10 adim geriye gitmis.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.