Şimdi Ara

Garanti sorunu...!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle belirtmek isterim konuyu nereye acacagımı bulamadıgım icin buraya actım.

    Arkadaslar bir sorunumu dile getirmek istiyorum bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim :

    12.05.2010'da telefonumu kvk'ya garantiye verdim(dokunmatiği kırılmıstı).Kullanıcı hatası dediler.Kullanıcı hatası olsa bile 30iş gününde telefonumu geriye vermeleri gerekmiyor mu ? Simdi ben yasal hakkımı ne zaman kullanabilirim. 23.06.2010'da mı(Arada 19 Mayıs var bunu hesaba katıcaz mı) ? Birde internet üstünden ve telefonla ulastıgımda telefonun servisinden alınabilecegini soyluyor.Servise gidince daha bizim elimize ulasmadı diyorlar.Ee dedik boyle boyle internet sitesinde ve telefonda geldiğini soyluyor.Dedikleri cevap 'orda yazar oyle seyler yanlıslık olmustur.'Bune simdi dalga gecer gibi...Birde duyum aldım serviste mesela 2gün vs. kullanıp(takılıp) oyle veriyorlarmıs,boyle birsey olma olasılıgı var mıdır ? iyi günler...



  • Benim bildiğim ürün garantiye verildiği zaman sorun kullanıcı hatası değil ise 30 iş günü içinde yapılıp geri verilmesi şartı vardır.Eğer kullanıcı hatası tespiti yapılırsa direk geriye gönderilir.Her hangi bir bekletme söz konusu olamaz.Buna rağmen servis ürünü vermiyor olsa bile sizin hak arayacak bir durumunuz yok gibi görünüyor.En fazla ürün ellerinde rehin muamelesi görmüş olur.Gider bağırır çağırır ürünü alırsınız ama raporda kullınıcı hatası yazdıktan sonra olay biter.

    Kısacası 30 iş günü muhabbeti garanti kapsamındaki ürünler için geçerlidir.Sizin ürünü belkide kaybettiler bulamıyorlar.Bu yüzden teslim edemiyor olabilirler.Bu tip olayları şikayet forumlarında sıkça okudum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kayrabey -- 20 Haziran 2010; 17:37:04 >
  • Ben biraz daha aratırma yaptım kullanıcı hatası olsa bile 'tamir süresi'30 iş günüdür diyorlar.Bugün tam olarak doldu 30 iş günü tüketici mahkemesine basvuruyım mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.