Şimdi Ara

forceware 163.71 kurdum ve pişman oldum!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • nvidia nın sitesinden son versiyon forceware sürümü olan 163.71 i kurdum ve kurduğuma pişman olup hemen kaldırdım. neden?

    nedeni video performansı. yeni sürücüden sonra video görüntüleri iğrenç bir hal aldı. görüntü silikleşti, yani renk derinliği kayboldu. bu durum hem videoda hem de tv görüntüsüde de böyleydi. işin ilginç yani NVIDIA ayarlarından "renk düzeltme"yi seçince renk derinliği eski berraklığına kavuştu. ancak yeni bir video başlatınca veya tv yi yeniden açınca eski silik haline tekrar dönüyordu. ardından yine NVIDIA ayarlarından "renk düzeltme"yi seçmek zorunda kalıyordum. ve bunu her seferinde yapmak zorunda kalınca içimden nvidia firmasına "en içten saygılar ifade etmek istedim"
    ve sonunda dayanamayıp 163.71 versiyonu kaldırıp, kartın kutusundan çıkan orjinal sürücüyü (97.92) yeniden kurudum.

    daha önceden çok konuşulan alt-tab sorunu yetmezmiş gibi bir de sürücü problemi... nvidia adam gibi bir sürücü çıkartamayacak mı

    bundan önceki iki ekran kartım da ati idi. ahh be amd-ati. zamanında çıkartmadın şu yeni kartlarını ve bizi nvidia ya mecbur bıraktın. sana da







  • O sürücü bendede sorun yapmıştı.Mesala o sürücüyü yüklediğimde sega rally revo 15 fps lerde geziyordu.Eski sürümlerden 163.44 ü kurdum oyundaki performans 3 katına çıktı.(40-50 fps).Bu sürücüde sorun var kesinlikle.
  • valla

    163.75 kurdum

    sanal pc deki goruntu performansi artti diyebilirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Fetih

    O sürücü bendede sorun yapmıştı.Mesala o sürücüyü yüklediğimde sega rally revo 15 fps lerde geziyordu.Eski sürümlerden 163.44 ü kurdum oyundaki performans 3 katına çıktı.(40-50 fps).Bu sürücüde sorun var kesinlikle.


    oyun performansını denemek aklıma gelmedi doğrusu. oyun performansını deneseydim ve de memnun kalsaydım yine de kaldırırdım bu yeni sürücüyü. çünkü, oyundan çok video performansı benim için daha önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.