Şimdi Ara

focus ıı ye elektrikli çocuk kilidi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2005 yeni kasa ghia focusa elektrikli çocuk kilidi yapabilirmiyiz.megane da vardı.sürücü tarafındaki düğmeyle cam kilidi ve çocuk kilidi devreye giriyordu.focusta sadece camları kilitliyor.arka kapılar anahtarla yapılabiliyor.arkada oturan inmek istediği zaman benim inip kapıyı açmam gerekiyor.fikri olan var mı?benim için çok gerekli..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafitaf -- 19 Temmuz 2007; 11:59:34 >



  • Benim çocuklar 1 yaşına geldiği için bende kilitlemek zorunda kaldım arka kapıları..
    Bence çok zor, imkansız demek istemiyorum ama, imkansız derecesinde zor.. Çünkü bu işlemi kapı kilidinden yapıyor.. Kilidin değişmesi gerekli, sorun olan sa neyle değişeceği.. Takılacak kilidin, nasıl uyum sağlayacağı, kilit değişmeyecek ise, nasıl bir motorun o kilidi devreye alıp devreden çıkaracağı.. Nereye nasıl monte edileceği..
    Bence inip kapı açmaya devam..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tafitaf

    2005 yeni kasa ghia focusa elektrikli çocuk kilidi yapabilirmiyiz.megane da vardı.sürücü tarafındaki düğmeyle cam kilidi ve çocuk kilidi devreye giriyordu.focusta sadece camları kilitliyor.arka kapılar anahtarla yapılabiliyor.arkada oturan inmek istediği zaman benim inip kapıyı açmam gerekiyor.fikri olan var mı?benim için çok gerekli..



    Selamlar,

    Kilit mekanizması incelenirse bir yöntem bulunabilir.
    Focuslardaki sistem mekanik ve kapı kiliti ile cam mekanizmalarının kontrolünü ayrı bir elekt.devre yapıyor.
    İlave tesisat gerekebilir. Ayrıca elektronik sisteme ilave de gerekecektir. Biraz zor gözüküyor.
    Bu tür işleri Maslak sanayide yapan Mustafa isiminde çok iyi bir oto elektronikçisi var. X5 den Astraya bir çok aracın elektronik devrelerini tamir eder. Ya da elektronik, elektrikten anlayan iyi bir ustaya danışın derim.

    Benim aklıma gelen yöntem, sürücü tarafındaki iç kilitin isteğe bağlı içerden kapatıldığında arka kilitlerinde manyetik bir bobin desteğindeki mekanik bir ilave ile kilitlenmesi olabilir. Bu durumda ilave tesisata gerek olmayacaktır.

    Herkese iyi sürüşler dileğiyle.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.