Şimdi Ara

Focus Dizel Otomatik?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hatırladığım kadarıyla, son Focustan bir önceki kasada, dizel versiyonda otomatik vites opsiyonu sunuluyordu. (CVT ?) Fordun web sitesinde dizel model için oto-vites opsiyonu gözükmüyor. Bunun sebebi ne olabilir? Daha sonraki dönemlerde dizel otomatik versiyonlar piyasaya sürülebilir mi? Herkese yorumları için şimdiden çok teşekkürler.



  • CVT şanzuman önceki kasada sorunlu bir şanzumandı. Bazı sorunlarından dolayı Ford CVT'yi kaldırdı. Yerine çift kavramalı powershifti getirecek söylentileri vardı.

    Forumdan bir arkadaş sanırım Tan oto ile baya uğraşmıştı değişmesi için.
  • daha sonra felan otomatik 1.6 dizel otomtk gelmeyecekk...öyle üretim yok

    2.0 dizel otomatik powershift var....o na kesin kimse birşey diemez ford'a bağlı ama 1.6 tdci böyle satarsa tabiki o da gelmez
  • Aslında gelse bence çok satılır, dizel-otomatik ve focus kelimeleri yanyana mükemmel bir ikili oluşturuyor. Keşke powershiftli dizel focuslar üretilip satılsa...
  • Hatta 1.6 125hp 160Nm + Powershift te fena olmaz.

    Hatta hatta 2.0 TDCI + Powershift ..
  • Auto showdaki c-max powershift idi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shadow35

    powershift focus yurt dışında sanırım kullanılıyo
    http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Search-Results/First-drives/Ford-Focus-20-TDCI-Powershift-CAR-review/?content-block=2

    zaten biz aylardır ne diyoruz!!.....2.0tdci otomatikler PowerShift.
  • benim focuslar çok hoşuma gitmesine rağmen bir otomobilde öncelikli tercihim otomatik ve dizel olmasıdır. yani bu iki özellik birden focus'ta olsaydı başka bir markaya bakmadan alırdım. şu an fiat bravo ile ilgileniyorum. tiptronik direksiyondan vitesli, 120 bg dizel. bir çok insanın benimle aynı görüşte olduğunu düşünüyorum. bence ford, 1.6 dizel'in otomatiğini türkiye'ye getirme işini iyice bir düşünse iyi olur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: akhenaten

    benim focuslar çok hoşuma gitmesine rağmen bir otomobilde öncelikli tercihim otomatik ve dizel olmasıdır. yani bu iki özellik birden focus'ta olsaydı başka bir markaya bakmadan alırdım. şu an fiat bravo ile ilgileniyorum. tiptronik direksiyondan vitesli, 120 bg dizel. bir çok insanın benimle aynı görüşte olduğunu düşünüyorum. bence ford, 1.6 dizel'in otomatiğini türkiye'ye getirme işini iyice bir düşünse iyi olur.


    Kesinlikle katılıyorum, dizel otomatik olsaydı şu an Focus'a biniyor da olabilirdim, hele ki Corolla'mı beklerken fiyatı zamlanınca kesin Focus almış olurdum. Ama yine de iyiki Corolla almışım diyorum, çok beğeniyorum aracımı.




  • Powershift şanzıma Volvo S 40 da satışa sunulmuş bakalım Fordda ne zaman başlıcak.

    arabam.com da test sürüşü var Powershifti çok övüyolar...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A


    quote:

    Orjinalden alıntı: shadow35

    powershift focus yurt dışında sanırım kullanılıyo
    http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Search-Results/First-drives/Ford-Focus-20-TDCI-Powershift-CAR-review/?content-block=2

    zaten biz aylardır ne diyoruz!!.....2.0tdci otomatikler PowerShift.


    ne yani 2.0 duratorq tdcilar powershift diye 1.6 tdcilara koyamazlar mı bu sistemi.bizdeki 1.6 lar adamlar için 1.4,2.0lar ise 1.6 konumunda,vergileri az alış fiyatları az.bunlardan dolayı da daha çok tercih edilmesi muhtemel 2.0 lara powershift entegre etmişler ancak,ufak değişimlerle (özellikle de bizim gibi ülkeler için) 1.6 tdci lara da rahatlıkla entegre edilebilir.olmazsa da bunun tek nedeni OTOSAN'dır.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.