Şimdi Ara

FİFA 2015 Momentum!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dante kullanıcısına yanıt
    dostum bende çok çektim bu ibişlerden. ama şu an ellerine kafalarına ceza sahasına dalmadan veriyorum topu.

    defans özelliklerinde belli miktar pace çok önemli. chem bas mutlaka powerhouse gibi. bende ogbonna ve castan var. ayrıca santra sonrası hemen possession seç ki yerlerine gömülsünler.

    ama tabi oyunda op olan oyuncular var onlar tamamen şans artık allaha kalmış, emenike gibi mesela.
  • momentum yediğğinizi hissetiğiniz an

    karşınızdaki cocuk hele hele geride pas yapıyorsa. tam katil olmak için herşey uygun demektir sakin olun fifa oyuncuları sakinn
  • Arkadaşlar, bu momentum saçmalığından dolayı sinir krizi geçirince şöyle bişey yapmaya karar verdim. Fifa coin satın aldım ve öyle bi kadro kurdum ki !! Team of the year Robben den tut yine toty thiago silvaya kadar. Bi lacazette aldım, adamın pace 95 siz düşünün. Takım süper ötesi. Ama gelin görünki yine olmadı. Division 2 resmen akıl sağlığımı bozdu. O harika futbolcular koşamayan, defans yapamayan mallara dönüştüler. Karşı takımda betbat oyuncular olsada seni çalımlıyor abi bu kadar basit. 93 ve 89 ratingli iki defansın da olsa babasının tarlası gibi geçiyor yanından !!! Fifa oynanmaz bu haliyle. Kesinlikle almayın arkadaşlar. Oyundaki en iyi league 1 kadrosunu kurdum, daha ne diyeyim. Ayrıca sinirden EA ya da baya yazı yazdım. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adjective_adjective

    Arkadaşlar, bu momentum saçmalığından dolayı sinir krizi geçirince şöyle bişey yapmaya karar verdim. Fifa coin satın aldım ve öyle bi kadro kurdum ki !! Team of the year Robben den tut yine toty thiago silvaya kadar. Bi lacazette aldım, adamın pace 95 siz düşünün. Takım süper ötesi. Ama gelin görünki yine olmadı. Division 2 resmen akıl sağlığımı bozdu. O harika futbolcular koşamayan, defans yapamayan mallara dönüştüler. Karşı takımda betbat oyuncular olsada seni çalımlıyor abi bu kadar basit. 93 ve 89 ratingli iki defansın da olsa babasının tarlası gibi geçiyor yanından !!! Fifa oynanmaz bu haliyle. Kesinlikle almayın arkadaşlar. Oyundaki en iyi league 1 kadrosunu kurdum, daha ne diyeyim. Ayrıca sinirden EA ya da baya yazı yazdım. :)

    Hocam asla ne olursa olsun coins satın almayın. Bu ea insanların sinirleri ile oynayıp para kazanıyor. Dediginiz gibi guclu yapsanızda takımı bu momentumdan kaçış yok. Ve bir daha asla böyle şeylere paranızı ziyan etmeyin. Fifaya basladiginizda kotu oynasanizda yeniyorsunuz milleti. Böylece ea sports ön yargılı bakışı aklınızdan alıyor. Ve guzel bir futbol oyunuymus gibi gozukuyor gozunuze. Taki oyunu iyi oynamaya baslayinca isler cozuluyor. Bombos kalelere girmeyen toplar, seyirci yerine gecen defanslar, yetisecegini bildigi halde uçmayan kaleciler ile oyun gözümüzde bitiyor. Ara sira dusunuyorum pese mi gecsem diye ama onunda oynanisi begenmiyorum. Fifaya devam etmek zorunda kaliyorum. Çünkü fifanın alternatifi yok diyebiliriz.
    Mobilden yazıyorum. Yazım hataları, cümlelerde küçük hatalar v.s. şeyler için şimdiden affola. Herkese iyi forumlar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Script diye geçebilir bazı yerlerde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 12 den beri fifa oynuyorum ama fifa 14 deyim halen yani fifa 15 almadım.
    Bu başlıkta momentum hadisesi çok güzel anlatılmış. Özellikle oyunda çok tecrübeli olunca attığım golede yuh diyorum yediğim golede. Çünkü oyunu artık kendimiz yapmışız gibi çözdük.
    oyunun size nasıl gol yedirdiğini veya attırdığının detaylarına girmeyecem.

    Şunu sorayım bu momentum hadisesi xbox platformundada bu şekilde fecimi? xbox düşünüyorum bu günlerde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.