Şimdi Ara

Fiat Fiorino otomatik vitesmi - manuel mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar buğün fiat bayisinde fiorino 2011 modeli için anlaştım agustosda teslim alıcam inş. ama son bir aşamada kaldım vitesi otomatik mi manuel mi alsam die. otomatik vitesde bir sorun yaşarmıyım kullanlar arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim teşkkürker. aldığım fiyatda 2011 model emotion+conformatic vites 31bin



  • slm manuel vıtes al benim komşum otomatık vıtes almış yokuşta geri kacırıyor kımse otomatiği tavsiye etmiyor
  • Fiorinonun otomatik vitesine iyi diyorlardı ama.. ben olsam kullanış bakımından yinede manuel alırdım...hiç olmassa eski teknoloji sorun yapma olasılığı yok... ama "Otomatik Vites" teknolojisi Fiat 'ın sık kullandığı bir teknoloji değil..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cnr95

    Fiorinonun otomatik vitesine iyi diyorlardı ama.. ben olsam kullanış bakımından yinede manuel alırdım...hiç olmassa eski teknoloji sorun yapma olasılığı yok... ama "Otomatik Vites" teknolojisi Fiat 'ın sık kullandığı bir teknoloji değil..


    selamlar..
    fiat firması çok uzun yıllardan beri otomatik vitesleri kullanmaktadır...

    speedgear modellerinde kullanılan cvt sonsuz vitesli+6 vitesli manuel debriyajsız sistem dünyanın en iyi şanzımanı olarak kabul edilen bir kutu olup, subaruya yaptırılmıştır.

    lancia,g.punto,panda,fiorino,linea ve bravo'da kullanılan dualogic mta sistem de fiat bünyesinde bulunan ferrari sisteminden geliştirilmiş,doğru kullanıldığında mükemmel sonuçlar veren ve bu sınıftaki tek balatalı sistemlerin de en iyisidir. tüm bu modellerde abs,ebd,esp,asr,msr hillholder sistemi standard olduğundan hem araç sürüş gürüş güvenliği en üst seviyededir. hem de geri kaçırma sorunu asla yoktur.

    sevgilerimle...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.