Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (591. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.587
Cevap
163
Favori
1.809.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ya benım anlamadığım bu Dıego nasıl bızde bu hale geldı yıllarca gelsın dıye bekledik geldı sımdıden koyuyoruz nasıl bı cenabetlık var anlamadım kı hanginiz abdest almıyorsunuz olum soyleyin la

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LoveTheMooN

    Gökhan Gönüle şuan edilen küfrün haddi hesabi yok. Sırf parayı seçtiği için karısına,kızına küfretmişler yazıktır ya. Adamın hakkına gitmeyin.

    Her işin kendine göre zorluğu var. Futbolcuların kazandığı paraları kimse kazanmıyor bu işin zorluğu da sürekli hakarete, eleştiriye maruz kalman o nedenle mental açıdan güçlü olmak zorundasın. İnsanları da anlamak lazım. 9 yıldır bu kulüpte oynayan ve kaptanlık yapan bir oyuncu en büyük rakiplerinden birine para için gidiyor. Küfürlü-küfürsüz tepki olması çok normal. İnsanlar tuttukları takımlarla yatıp kalkıyor. Birçok insan için tuttuğu takım hayatında büyük yer kaplıyor. Aslında bu durum sadece bizde yok. İngiltere de X bir oyuncu kulüp değiştirdiği zamanda ağır şeylere maruz kalıyor.




  • kalavar kullanıcısına yanıt
    Bremen zamanından izlerdim kendisini müthiş bir oyuncuydu ara pasları çalımları hareketleri falan tam bir 10 numaraydı buraya gelirken kafasını bir yere mi çarptı futbolu mu unuttu bilmiyorum ama bu kadar fark nasıl olabilir eski haline göre anlamak güç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • citra kullanıcısına yanıt
    Hadsiz senin babandir. Sabahtan beri aatif'a demedigin kalmadi. Gole sevinme diyince de hadsiz diyorsun utanmadan. Bu kadar fırıldak olma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Martín Benítez ile ilgi varmış galiba Independiente de oynuyor.
  • Ziyech====epl yolcusu buda olmadi....siradakiler gelsin cardona,Quintero,Lima,ganso

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet her işin bir zorluğu vardır fakat bir futbolcu milyon dolarlar kazanıyor diye küfretme hakkına sahip olduğumuz anlamına gelmez. Tabiki hakli olarak tepkimizi koyacağız fakat bu şekilde olması beni üzdü. Fenerbahçe tarihinde ezeli rakiplerimize giden ilk futbolcu değil Gökhan,biri gider biri gelir bu hep böyle devam eder. Yorumunuz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye üzüldünüz arkadaşlar, takmayın bu durumu, aziz yıldırım egosu olduğu sürece daha çok futbolcu gider, sırf azize inat bjk-gs bile gidebilir normal bu. Şu adamdan kurtulduğumuz gün fenerbahçemizin önü açılcaktır. Şu konuda bile transfer konuşmak istiyorum ama boşuna olduğunu bildiğim için fazla yazmıyorum bile. İnşallah gider başımızdan bu adamda güzel günler görürüz taraftar olarak
  • Ben futbol hususunda futbolculara ağır ithamlarda bulunmanın (şike, doping ya da Terry vakası dışında) gerek olmadığını düşünüyorum. Bu takımdan Alex gitmiş, yemişim diğerlerini. Yeri doldurulamayacak bir oyuncu mu? Kesinlikle hayır. Bunu en iyi Van der Wiel gelince anlayacağız zaten. Kim ne yapmak istiyorsa onu yapar. İnsanların hür iradesini alıp zorla gelecek yarar bize kâr sağlamaz. Tam aksine yaratılan olumsuz sinerjiyle çevresindekilerin huzurunu bozar.

    Efsaneler kendini belli eder. 1 sene takımda olmasına rağmen Kjaer'in yeri, çoğu Fenerbahçe taraftarı için şu an Gökhan'dan öte.. Gökhan parasını alır, yoluna bakar. İnsanlar ettikleri hakaretle kalırlar. Umursamayın artık şunu. Alex gitmiş, sen gitmişsin çok mu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Souclarin




    ADAM

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yattarali

    chehechouhe nun gelmesi çok iyi iş oldu gerçekten
    vişçanın da gelmesi harika olur
    artık globalleşen futbolda başarı sadece bir takımı full yıldızla doldurmakla gelmiyor.
    bugün yıldızlar karması belçikaya,galler 3 attı
    futbol hırslı,azimli,çalışan,maç seçmeyen,profesyonelliği sahada yaşayan oyuncularla oynanıyor
    maç seçen,t.d seçen,bir iyi bir kötü yıldızlarla iş yürümüyor.tutturdunuz bir nani gidiyor.nani denen oyuncu çok yetenekli olabilir ama ligimiz için fazlasıyla yumuşak oyuncu.ikili mücadele gördüğü an topu bırakıyor.o yüzden ne bir tuncay ne bir deivid olamadı
    v.persie için de aynı fikirdeyim.adam bitik.gomezin yarısı etmeyecek oyuncu.geçmişini tenzih ediyorum tabiki.gitmesi ve yerine ayağı temiz,topunu oynayan vişça bile daha faydalı olur emin olun
    diego da aynı niteliklerden dolayı başarısız oldu.sneijderle kıyaslayınca ne dediğimi anlarsınız.
    malesef yine topal souza ikilisine kaldık.bu ikili bozulmadan efektif futbol oynayamayız.savunma yaparak kupada finale çıkarsın belki ama lig şampiyonluğu almak çok zor.nerde o appiah-aurelio.
    her zaman birilerini küçümsüyorsunuz tıpkı niasse,bakambuda olduğu gibi.soruyorum: vişçanın bize attığı 2 gole bakarak,bizde o mesafeden o kadar sakin ve temiz vuruş yapabilecek oyuncu var mı son 3 yıldır?

    Stoch vardır anca hocam haklısıınz.
    Fabianodan başka kaleci mi yok ta yine kiralanıyor?




  • 0je kullanıcısına yanıt
    hocam vander wiel kesin bizde mi? birde hazırlık maçı ne zaman?
  • Volkan Demir-EL e bok atmaktan vazgeçin adam gibi adamdır Volkan..Ayrıca Türkiye'de şuan en iyi kalecidir geçen seneki performansına bakın yeter adam en başarılı 3 sezonundan birini yaşadı resmen..Volkan kalibresinde bir oyuncuyu almak için en az 5-6m gözden çıkarmak lazım şuan , saçmalamayın 1. kalecimiz bu senede seneyede Volkan olacaktır olmalıdır da..Fabiano ile ikisi geçen sene gayet iyi götürdüler bu senede öyle olacaktır..
  • Renovatio90 kullanıcısına yanıt
    Kardeş volkan iyi kalecidir BELKİ ama bu sezon yediği gollerin %80'i hatalı goldü.
    Özellikle braga maçı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aagir

    Gökhan Gönül, Beşiktaş'a gelerek terfi etti. İnşallah Beşiktaş'ın ağırlığını kaldırabilir.

    Noumanin kaldırdıği gibi mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lookback kullanıcısına yanıt
    volkandan nefret eden bir insan olarak hakkını yiyemeyiz

    çok iyi bir sezon çıkardı

    o kadar olumsuzluk içinde

    önünde defans yoktu denecek ortamda ortalama gol yedi

    avrupada kötüydü ben buna

    rüştü laneti diyorum

    ligde ve milli takımda panter olan rüştü avrupada hep bizi yakmıştır


    volkanda aynı şekilde ama geçen sene 3323464u5343 tane olumsuzluktan biri değildi volkan
  • Diego ve Nani gideceğine göre bu mevkilere yapılacak transferlerle transfer sezonunu kapatacağız sanırım. Bir de stoper'de ayarlayabilir belki yönetim. Ziyech ismini duyunca sevindim. Aatif'in gelmesi ayrı bir güzel oldu. Hiç olmazsa çıkar yapar katkısını rahatlar takım. Yalnız geçen sene Volkan'ın, Bebek şerefsizini itmesine sevindik ama adamı 1 yıl men etmişler la. Alper'in de 3 maçı var. O sıkıntı.
  • Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Van der wiel 4 temmuzda imzaliyor. 3 temmuz saat 17.00da da hazırlık maçımız var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeter be kardeşim sürekli aynı kişiler kalecileri gömüp gömüp duruyor tamam anladık sevmiyorsun volkanı bi mesajı 50 kere yazmanın manası nedir
  • 
Sayfa: önceki 589590591592593
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.