Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
70.587
Cevap
163
Favori
1.809.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gökhan beyimiz açıklamasında fenerbahçe bile diyememiş . Bunu hala savunan fenerbahçeli var. Utanmadan bir de helallik istiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

    mandanda boştayken almayıp fabianoyu kiralamak nedir
    adam Crystal Palace'a gitmiş bize de portonun çöpleri müstahak anasını satayım

    crystal palace taki butçenin 10 da birinin hiç bir turk kulubunde olmadıgını biliyormusun adam premier lig var buraya niye gelsin laf atmak için konusuyorsunuz sadece adamlar Türkiye'ye GELMEK İSTEMİYOR
  • 9 sene bizde oynamış kaptanlık yapmış bir oyuncudan son yıllarda hiç bir ayrılan futbolcuya olmadığım kadar nefrete sahibim.
    ne kadar karaktersiz bir insanmış koynumuzda yılan beslemişsiz resmen bu hainliktir.
    bir .ok oyuncu ezeli takımlara gitti bizim kulüpten ama hiç biri gökhanın yaptığını yapmamıştı yazıklar olsun.

    umarım sakatlanır da bundan sonra üst düzey futbol oynayamaz.
  • heredot_t H kullanıcısına yanıt
    crystal palace bizden 10 kat zengin falan değil bir kere.
    evet yayın gelirleri bizden fazla ama o kadar.
    bizim sattığımız kombine forma vs. aşağı yukarı palace ile aynı veya fazladır gelir bakımından.

    mandanda Türkiyede oynamak istemiyor olabilir ama bu da portodan gidip çöp alınacağı anlamına gelmez.
    imza parasını verirsen çok da rahat ikna edilirdi.burada vergisi az maaşlar alıyor futbolcular avrupada aldıkları maaşın yarısı eline geçmiyor.
    eminim ki vergileri düştüğümüzde mandandayla çok cuzi bir miktara anlaşılmıştır.
    volkandan daha az maliyeti olacağına eminim.
    yok biliyor musun yok laf atmak için boşa konuşuyorsun ayaklarını da kes bakalım.
    10 da bir miş hadi oradan
  • Hakim Ziyech alınıyormuş . Hayırlı olsun .
  • Fenerbahçeli yetkililere sesleniyorum 1.70 boyum olmasına rağmen çıkar ben kaleye geçerim yeterki Fabiano olmasın. 1.97 boyu var ayağının yanından geçen topa dokunmaktan aciz. Yapmayın etmeyin. Ertuğrul, Erten felan oynasın. Yav kiralamanın en güzel yönü deniyorsun istediğin performansı veremesse birdaha almıyosun. Peki biz bu adamdan bi cacık olmayacağını anlamamıza rağmen neden alıyoruz? Hadi 20 li yaşlarda olsa "Yav gelişcek o abisi daha toy" deseniz anlarım ama bu adamdan geçmiş artık.
  • Fenerbahçe bile diyememis. Gökhan'i Gökhan yapan camiayi "BU KULUP" diye yazmış. Bu kadar da kişiliksiz olunmaz. FFP gelince oyuncular gider adamlar kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chehechouhe nun gelmesi çok iyi iş oldu gerçekten
    vişçanın da gelmesi harika olur
    artık globalleşen futbolda başarı sadece bir takımı full yıldızla doldurmakla gelmiyor.
    bugün yıldızlar karması belçikaya,galler 3 attı
    futbol hırslı,azimli,çalışan,maç seçmeyen,profesyonelliği sahada yaşayan oyuncularla oynanıyor
    maç seçen,t.d seçen,bir iyi bir kötü yıldızlarla iş yürümüyor.tutturdunuz bir nani gidiyor.nani denen oyuncu çok yetenekli olabilir ama ligimiz için fazlasıyla yumuşak oyuncu.ikili mücadele gördüğü an topu bırakıyor.o yüzden ne bir tuncay ne bir deivid olamadı
    v.persie için de aynı fikirdeyim.adam bitik.gomezin yarısı etmeyecek oyuncu.geçmişini tenzih ediyorum tabiki.gitmesi ve yerine ayağı temiz,topunu oynayan vişça bile daha faydalı olur emin olun
    diego da aynı niteliklerden dolayı başarısız oldu.sneijderle kıyaslayınca ne dediğimi anlarsınız.
    malesef yine topal souza ikilisine kaldık.bu ikili bozulmadan efektif futbol oynayamayız.savunma yaparak kupada finale çıkarsın belki ama lig şampiyonluğu almak çok zor.nerde o appiah-aurelio.
    her zaman birilerini küçümsüyorsunuz tıpkı niasse,bakambuda olduğu gibi.soruyorum: vişçanın bize attığı 2 gole bakarak,bizde o mesafeden o kadar sakin ve temiz vuruş yapabilecek oyuncu var mı son 3 yıldır?




  • Aatıf transferinin tek olumlu yanı bonservissiz oluşu.Yoksa kesinlikle alınmaması gerekirdi bonservisi olsaydı,iyi bir yedek olur bizim için.Bu Aatıf'ı hem tip olarak hem de Arap olmasından dolayı Amrabat'a benzetiyorum.Kayseri gibi Gençler gibi Bursa gibi kazıkçı bir takımda olsaydı 7-8'e büyük takımlara kakalarlardı

  • Bu mesaja eklenen görseller:

    [Fenerbahçe 2016/2017 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lauren Cohan kullanıcısına yanıt
    adamlar sadece 16 m euro townsende verdiler var mı bunu turkiye de verebilcek bir takım bak bakalım öyle gel kulup olarak bizden iyiler demiyorum ama adamlarda para yayın gelirleli biizm kaç katımız kimbilir.
    Kimi alacaksın başka soyle bakalım ayrıca çop dediğn adam volkandan çok daha iyiydi gecen sene sadece volkan saçma cıkıslarından ve kendine guvenmesinden yediğimiz gollerin haddi hesabı yok.
    Ayrıca sizin amacınız da belli de gea getirsele yine sallıyacak bişey bulurusunuz amaç cunku sadece eleştirmek başka birşey değil.Takımın cezası var neyi anlamak istemiyorsunuz gs gibi yine avrupadan men mi yiyelim 2 sene zaten gidemedik yetmedi bunlar.Onu alalım bunu alalım demesi kolay keşke hepsi gelse ama mumkunu olan şeylerden bahsetmiyorsunuz. Ayrıca takmın kaleden daha önemli eksikleri var şuan ilk once eger varsa para onlar alınmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lauren Cohan

    mandanda boştayken almayıp fabianoyu kiralamak nedir
    adam Crystal Palace'a gitmiş bize de portonun çöpleri müstahak anasını satayım

    Crystal Palace Chelsea araya girmese 40 milyon euroya Batshuayi'yi alıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökhan Gönüle şuan edilen küfrün haddi hesabi yok. Sırf parayı seçtiği için karısına,kızına küfretmişler yazıktır ya. Adamın hakkına gitmeyin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tisuanzii kullanıcısına yanıt
    Alexin nobre verdigi ama anelkaya vermediği paslar bak yıne kızdım alexe

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ersun hocadan sonra beklerimizi çöp yaptı gelenler.gitmeleri iyi oldu çünkü artık verim alamıyorduk.wiel çok iyi transfer olacak ve sol bek de hasan aliyle yürümez.orta ikilideki topal souzadan biri bence souza yerine salihin gelmesi son derece önemli.ayrıca diegonun yerine de artık orayı çekip çevirebilecek esaslı bir oyuncu gerek.2li mücadeleden çekinmemesi çok önemli.souza ozana teklif gelirse direkt satılmalı.sonuçta tek yönlü ortasaha global futbolda kalmadı ve dünyada çok kolay bulunabilecek oyuncu tipi.
    emenikeye de artık tepki gelmesin.en azından yedekte durur,hamle oyuncusu olur.yok tribünle kavga etmiş formayı çıkarmış.aşalım bunları artık.zamanında tomasa da aynısını yaptık gitti gsde şampiyon oldu.selçuka gs neler yaptı formayı bıraktı çıkıyodu,oynadı şampiyon oldu
  • heredot_t H kullanıcısına yanıt
    premier lig kazancı popülerliği ile bizim ligi kıyaslayacak değilim.evet adamlarda para vardır 16m vermişler bir oyuncuya ama zamanında sevdiğiniz o başkanınız da 2 3 oyuncuya buna benzer paraları verdi ve o yüzden bu haldeyiz.
    benim derdim volkandan daha iyi bir kaleci alınması. anadolu kulüplerinden 1. kaleci alınsa o bile volkandan iyidir ama background olarak volkandan iyi olmalı ki taraftar bunu hazmedebilsin.
    evet bence de fabiano daha iyi kaleci volkandan. mert varken de o oynasın diyordum fabiano yokken de ertuğrul oynasın diyordum.v.babacan serkan kırıntılı ertuğrul bunların hepsi fırsat verilse demirelden iyi kaleciler.burada eleştirdiğim konu da yönetimin volkana olan tavrı.seneye de sözleşmesini uzatacaklar ve adam 40a yaklaşana kadar oynayacak o kalede.bir şeyler değişmesi lazım bunlardan biri de kale.
    amacım her şeyi de eleştirmek değil.
    yönetim geçen sene çok fazla yanlışlar yaptı bir önceki senenin hatalarını telafi etmeye çalışırken eline yüzüne bulaştırdı ve şimdi rezil bir haldeyiz.
    kulüp bu noktadayken eleştirmeyin demek bana göre fenerbahçelilik değildir.
    20 senedir kimse laf söyleyemiyor ne hallere geldiğimizi hala anlamıyor bazıları.
    bu sene de durum aynı olacak. 8 senedir şampiyonlar ligine gidemeyen bir fenerbahçe var ve transferler bu hızla giderse ön elemeleri de geçemeyeceğiz 9 sene olacak bu seri.
    yavaş yavaş avrupadan adımız silinmeye başladı. uefa da tepemizde afedersin ama şimdi eleştirmeyeyim de ne zaman eleştireyim söyler misin?
    taraftarı çileden çıkaran pereira hala dalga geçer gibi takımın başında o kadar çok yanlış var ki burada yazmak istemiyorum her gün de bir yenisi yapılıyor zaten.




  • Aziz yıldırım mode one

    Biktim şu bek mevzundan sanki şampiyonluk serisi yapmışız bu adamlarla

    Aziz yıldırım mode off


    Artık tüm enerjimizi 10 numara transferine verelim sıkıldım gokhan mevzundan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anelka ile tartışıldı şampiyonluk gitti
    Alex ile tartışıldı şampiyonluk gitti
    RvP ile tartışıldı şampiyonluk gitti

    En büyük rakibimiz Beşiktaş-Galatasaray değil yine biziz.
  • tek temennim imza töreninde babayiğit bir gazetecinin Gökhan'a Şenol'un yanında "2011 şampiyonu kim?" sorusunu sorması.
  • 8 numara ve 10 numara alınmıyacak sanırım 10 numara için dedikodualr doalnıyorda 8 numara oynayabilecek çift yönlü bir orta saha oyuncusu şart 10 numaradan bile daha önemli salihi oynatmayı düşünüyorlarsa kabulüm ama vitor oynatmaz salihi falan yine diker oraya topalla souza yı kanser eder milleti.
  • 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.