Şimdi Ara

Facebook ve Instagram, Türkiye'ye temsilci atama kararı aldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Alıntı

    metni:
    Bu kararı alırken, platformumuzun kullanıcıların ifade özgürlüğü haklarını kullanabilecekleri bir yer olmasının bizim için taşıdığı önemin tekrar altını çizmek isteriz.Aldığımız karar, Facebook Topluluk Standartları’nı ya da devlet kurumları tarafından yapılan içerik kaldırma taleplerinin incelenme süreçlerini değiştirmiyor. Dolayısıyla, bu ilkelere uygun olmayacak bir şekilde hareket etmemiz için ısrar edilmesi halinde temsilcimizi geri çekeceğimizi belirtmek isteriz. Devletten gelecek talepleri, bu ilkelerimizin yanı sıra Küresel Ağ Girişimi (Global Network Initiative) üyeliğimizin getirdiği sorumluluklarımız doğrultusunda ve Birleşmiş Milletler’in İş Dünyası ve İnsan Hakları Rehber İlkeleri’ne uygun şekilde incelemeye ve değerlendirmeye devam edeceğiz. Ayrıca kısıtladığımız içeriklerin detaylarını mevcut şeffaflık süreçlerimize uygun bir şekilde paylaşmayı sürdüreceğiz.Türkiye’de yaşayan insanların ifade özgürlüğünün ve diğer insan haklarının korunmasına dair bağlılığımızın değişmeyeceğini kamuoyunun bilgisine sunarız."

    Facebook temsilciliği kabul etmiş ama şarta bağlayıp noktayı koymuş. İfade özgürlüğü prensiplerimiz değişmedi ancak bu zorla değiştirilecekse temsilciyi geri çekeriz demiş. Bir nevi yasakçı, sansürcü zihniyete kırmızı çizgisini göstermiş. Diğer temsilci atamayı kabul eden platformların da aynı çizgide kalmaları dileğiyle.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    bu temsilci atanma olayına sevinenlerin çoğu biatçılar.
    birini eleştirdin diye sabahın körü kapın kırılıp gözaltına alın isteyen tayfa.

    umarım twitter boyun eğmez.
    çünkü korkmadan muhalefet yapılabilen yer bir tek orası kaldı.
    yaşlı adamı bile malum parti aleyhine bir şey beğendi diye gözaltına almışlardı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan. Temsilci atanması neden rahatsız etti malum kesimi?

  • Aklın yolu bir aga.

  • "Osmanlıyı geti getirmeye çalışlan" yok "Osmanlı kadar güçlü bir devlet olmaya çalışan" var. 16 tane devlet kurmuş bu millet imparatorluklar gelir gider yıkılı yenisini kurarsın.

    Birileri şunlara anlatsın da anlayamadıkları mevzular yüzünden isnanlara olur olmaz aşağılamalar, hakaretler yapmasınlar. Gülünç duruma düşüyorlar.


    Sen bu topraklarda doğup büyüyen biri olarak niye Osmanlıya, kendi tarihine düşman olursun ki arkadaş?

    Hiç tarihine düşman bir Alman, bir İngiliz, bir Fransız hatta topu topu 250 yıl tarihi olan bir Amerikalı görür müsün?

    Hayır, göremezsin. Bi bizde var bu tipler niyeyse.

    Tarihinin belli bir kısmını öveceğim, yücelteceğim diye diğer kısmını yerin d**** sokamazsın bunun bir mantığı yok. Olsaydı hele ki Almanlar başta olmak üzere sokağa çıkacak yüzleri olmaması lazımdı hiçbirinin. Övünülecek zamanların da olacak, "keşke olmasaydı" diyeceğin zamanlar da. İnsan kendi geçmişini bile dan diye silemiyor. Koca tarihi silmeye çalışıyorsunuz.


    Yahu adamlar zihinleri işgal etmişler, ayrıca ordu gönderip birşey yapmalarına gerek yokmuş ki. Zaten "tasını, tarağını toplayıp niye aniden gitmişler?" diyorsun, cevap burada gizli işte. Tebrik ediyorum bu konuda adamları. 50 sene 100 savaşsalar bu milleti esir edemeyeceklerini anladılar, başka yolla denediler ve maalesef görüyorum ki gayet de başarılı şekilde yaptılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 19 Ocak 2021; 11:35:35 >




  • kuasudba kullanıcısına yanıt

    Öyle zaten amaç o. Hızlı sansür, hızlı fişleme. Bazıları olayı vergi diye lanse etmeye çalışıyor ama alakası yok. Bu adamlar zaten bu ülkede vergisini ödüyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4007

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Benim eleştirim yapılmış olana değil. Yapılan doğru ve olması gereken bir şey. Türkiye, Facebook grubunun Avrupa'da en fazla kullanıcıya sahip oldukları ülke. Bunun yanında adamların ofisleri de var diye biliyorum. Ama buraya gelip de "Eeey, nasıl dize geldiler mike mike yapacaksınız, cihan devletiyiz, eski Türkiye olsa gelemezlerdi, buna sevinmeyen münafıktır, muhalifler ağlıyor kuduruyor" diyenlerin amaçları belli. Benim lafım onlara, yaranız varsa gocunursunuz siz de.





  • Arkadaşlar yasayı okuyun. "temsilci Türk vatandaşı olmak zorunda". Bunu düşünün sadece taşlar yerine oturacaktir.

  • Facebook zaten vergi veriyordu. Facebookta instagramda reklam verdiğinde 100 dolar reklam ücreti tutuyosa üzerine %18 vergi ödüyorsun. Burada amaç milleti susturma, baskılama, sindirme. Boşuna türk vatandaşı temsilci istenmiyor. Amerikalı gelse hiçbirşey yapamazsın bunu yakın tarihte papaz mevsuzunda da görmüştük. Casus hain papaz birden rahip branson oldu.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.