Şimdi Ara

Facebook ve Instagram, Türkiye'ye temsilci atama kararı aldı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
2.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla iyi oldu. Son reklamları da alelacele çıkmıştım :) Bir rahatladım. Ha kendi sosyal medyam yok, derdim o değil, derdim müşterilerin hesapları :D Bugüne kadar 1 sene face kullandım sadece. Diğerlerinde hiç hesap açmadım. Bana göre gereksiz. Ama millet bunlar üzerinden para kazanıyor. Yapacak bir şey yok, ayak uyduruyoruz.

  • cCc
  • Ne dediysek o. Sıra diğerlerinde.

  • Aynı talepleri Türk şirletleri için de yapabilirler. Bunların hesabı da umarım yapılmıştır
  • Cem300 kullanıcısına yanıt
    :)

  • bunların türkiyede zaten ofisi, bir sürü çalışanı vs. vardı. istenilen niteliklerde bir temsilci atamaları o kadar önemsiz bir şey ki.

  • Hey maşallah konuya bak AKP Gençlik kollarına dönmüş  


    He gülüm he güçlü devlet, vatandaşına aşı maske dağıtamayan, 5 litre yağın 80, bir kilo peynirin 60 lira ettiği güçlü devlet. Gerçi şimdi beni Fetöcülükle, dış minnak olmakla, iyi şeyler yapılmasından rahatsız olan vatan haini olduğumu suçlayacaklar. Ne zaman devletle hükümet arasındaki farkı anlarsak o zaman oluruz "güçlü devlet"  

  • Seve seve yola gelecekler , seve seve ülkelerin isteklerini yerine getirecekler. Benim 2 milyar kullanıcım var " ters düşersem temsilcimi geri çekerim" tarzında artistliklerde sökmez. Adamdan kan alırlar. Devlet kullanıcılar için iyi mi kötü mü bakmaz , çıkarım var mı yok mu diye bakar. Devletin çıkarına ters gelirsen , senin temsilcini çekmeni bile beklemez gereğini yapar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TncyKrmn

    Seve seve yola gelecekler , seve seve ülkelerin isteklerini yerine getirecekler. Benim 2 milyar kullanıcım var " ters düşersem temsilcimi geri çekerim" tarzında artistliklerde sökmez. Adamdan kan alırlar. Devlet kullanıcılar için iyi mi kötü mü bakmaz , çıkarım var mı yok mu diye bakar. Devletin çıkarına ters gelirsen , senin temsilcini çekmeni bile beklemez gereğini yapar.

    Facebook zaten Türk devleti ne isterse yapan temsilciliği bile olmadığı halde catır catır ip paylasan bir firmaydı.. Bunlar paradan baska derdi olmayan, omurgasız firmalar.. Google'da bunların en önde giden bayrak sallayanı zaten.. Facebook'un temsilci atayıp da geleceği basından belliydi.. Bence bu zafer sayılmaz..


    Sizler icin, yani sizler derken, konuda yazan arkadaslar, sizi şahlandıracak, heyt be amarigayı nasıl da yola getiriyoruz, cCc dedirtecek olay, twitter'ın isteklerinize boyun eğmesidir.. Zaten de en cok twitter'dan rahatsız oluyorsunuz yani esas hedefiniz twitter..


    Twitter bunu kabul etmeyecek mesela.. Eğer ederse bu mesajımı alıntılayın, ne oldu, tırı vırı ediyordun, osmanlının gücünü gördün mü deyin, siteden kendimi 1 ay uzaklastıracagım..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 18 Ocak 2021; 19:2:39 >




  • bütün sosyal medya firmalarının ofisleri ülkemizde olmalı ve alınan kararlara uymalı ancak ben facebook'un aldığı kararda bir ikircilik hissediyorum,yani satır aralarında "sizin bazı uygulamalrınızı kabul ediyoruz ama bazılarınıda etmiyoruz,dayatma olursa gideriz" gibi bir açıklama yapmış.Muhtemelen veri paylaşımı hususunda bu konuyu istemiyor fecebook,reklam vergilerine onay vermiş gibi ama veri paylaşımında geri adım atmayacağını söylemişler sanki.

  • Fortune 4 kullanıcısına yanıt

    Ya bro niye ciddiye alıyorsun ki? Bırak kendi kendilerine böyle konularda çalıp oynasınlar.  

  • Siyasi görüşü ne olursa olsun bir insan neden bunu istemez ki? Sanki siz suç işleyince hesaplarda yazana ulaşılamıyor.
    Fbi iphone cihazdaki verilere ulaşamadı kadar samimiyetsiz insanlar. Şimdi de daha önce dediklerini unuttular. Açamayacaktı, açacak ama.. Oldu :)
  • Son son iki paragrafı okumayanlar doluşmuş. Diplomayı bakkaldan mı aldınız?  



    Aldığımız karar, Facebook Topluluk Standartları’nı ya da devlet kurumları tarafından yapılan içerik kaldırma taleplerinin incelenme süreçlerini değiştirmiyor. Dolayısıyla, bu ilkelere uygun olmayacak bir şekilde hareket etmemiz için ısrar edilmesi halinde temsilcimizi geri çekeceğimizi belirtmek isteriz. Devletten gelecek talepleri, bu ilkelerimizin yanı sıra Küresel Ağ Girişimi (Global Network Initiative) üyeliğimizin getirdiği sorumluluklarımız doğrultusunda ve Birleşmiş Milletler’in İş Dünyası ve İnsan Hakları Rehber İlkeleri’ne uygun şekilde incelemeye ve değerlendirmeye devam edeceğiz.


    Türkiye’de yaşayan insanların ifade özgürlüğünün ve diğer insan haklarının korunmasına dair bağlılığımızın değişmeyeceğini kamuoyunun bilgisine sunarız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 18 Ocak 2021; 19:44:24 >




  • Sosyal ağlar üzerinden hakaretlere zaten yapılıyor bu? Ekstrası şu olacak. 48 saat içinde işi bitirmek zorunda olacak Twitter vs. Benim hesabım çalındı 2 aydır insta cevap bile vermiyor mesela.
  • artık bende parti kuruyorum benim partimin tek amacı sağcı ve solcu trolleri türkiyeden sınırdışı etmek arkadaşlar oyları bana verin bunlardan kesilen maaş toplamını internet altyapısına yatırayım

  • goçlo döwlot doğol kolobolok sosyol modyo kolloncoso. noysoko hoykol yapıp guçlu loyok dowlot olocoz. kohrolson bozo soylor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

    Hey maşallah konuya bak AKP Gençlik kollarına dönmüş  


    He gülüm he güçlü devlet, vatandaşına aşı maske dağıtamayan, 5 litre yağın 80, bir kilo peynirin 60 lira ettiği güçlü devlet. Gerçi şimdi beni Fetöcülükle, dış minnak olmakla, iyi şeyler yapılmasından rahatsız olan vatan haini olduğumu suçlayacaklar. Ne zaman devletle hükümet arasındaki farkı anlarsak o zaman oluruz "güçlü devlet"  

    Ülkesinde yapılan iyi şeylere sevinince AKP'li olmadığını anladığınızda güçlü Türkiye olacağız Allah'ın izniyle  





  • adam olun.

  • Herkes dağılsınn aga

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.