Şimdi Ara

**Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es** (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.293
Cevap
4
Favori
167.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ziraat Türkiye Kupası
    20.12.2012 Perşembe
    TRABZONSPOR - ESKİŞEHİRSPOR
    STAT : HÜSEYİN AVNİ AKER
    SAAT : 20:30
    TV: ahaber (CANLI)

    Kupa bizim için çok önemli puan veya puanlarla dönmemiz sürpriz olmaz.
  •  **Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es**


    Çok zor bir deplasman maçında Erkan Zengin(Kart cezası) , Kamara(Kart cezası) ve Burhan (İzinli) olmayacak. Puan veya puanlarla dönmenizi bekliyoruz.
  • Antalya bu oyunla mı ikinci? Öyleyse 2. yarı havasını alırlar merak etmeyin.
  •  **Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es**


    ES ES`ten 2 transfer

    Şimşekler 2 yabancı ile prensip anlaşmasına vardı. Burhan Eşer ve Malecki’nin takımdan ayrılması ile birlikte hem sağ hem de sol açık arayışlarını sürdüren Es Es’te 2 genç yıldız adayıyla anlaşma yapıldı.

    Dün sağlık kontrollerinden geçen Sırbistan Ligi oyuncuları Goran Cousie ve Andrej Mrkela direk takımın kampına katılacak. Yönetimin birkaç gün içerisinde kamuoyuna duyurması beklenen futbolculardan Mrkela 100 bin Euro kiralama bedeli ve satın alma opsiyonu ile alınırken, Cousie’nin ise 1 milyon 100 bin Euro karşılığında bonservisinin alındığı iddia edildi. İstanbul’a gelen Cousie ve Mrkela’nın Eskişehir’e gelip önce şehri gezip daha sonra da ön protokol imzalaması bekleniyor.

    Kaynak




  •  **Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es**

    Čaušić ve Mrkela Eskişehirspor'da

    Bugün tesislerimizde gerçekleştirilen imza töreni ile genç futbolcular Goran Čaušić ve Andrej Mrkela Eskişehirspor'a katıldı.
    1992 Sırbistan/Belgrad doğumlu Goran Čaušić daha önce Kızılyıldız ve FK Rad takımlarında oynamış olup orta saha mevkiinde görev alıyor. Genç futbolcu bugün atılan imza ile 1 milyon Euro karşılığında 4,5 yıllığına transfer edildi.
    1992 doğumlu Sırp futbolcu Andrej Mrkela da daha önceden Kızılyıldız ve FK Rad takımlarında görev almış olup orta saha ve sağ kanat mevkilerinde oynuyor. Mrkela 100bin Euro karşılığında yarım sezon kiralık olarak Eskişehirspor'a katıldı.
     **Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es**




  • Mrkela yetenekli topcu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun
  • Ozgurde tamammis fanatige gore... hadi hayirli olsun camiamiza...
  • Fenerbahçe'nin alacaklarına karşılık sözleşmesini feshettiği Özgür Çek, Eskişehirspor'a transfer oldu. Genç oyuncu, Es-Es'le 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

    LİG TV
  • Yılın Fair-Play ödülü

    FIFA'nın bugün açıkladığı " 2012 Yılın Fair-Play Ödülü" için 3 aday arasında Eskişehirspor ve Dede de yer aldı.
    FIFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Eskişehirspor ve Dede Avrupa Ligi 2.tur maçında oynanan Saint Johnstone maçında yaptıkları hareket nedeniyle bu ödül için adaylar arasında yer almaya layık görüldü.
    Söz konusu maçta, Eskişehirsporlu oyuncular yerde yatan rakiplerini görmeyerek ataklarına devam etmişler ve hücum korner ile sonuçlamıştı. Ancak olayı daha sonra gören Kırmızı-Siyahlı futbolcu Dede köşe vuruşunu kullanmak yerine topu Saint Johnstonelu oyunculara geri vermişti. Eskişehirspor'un bu Fair-Play hareketi üzerine ise Saint Johnstone tafartarları FIFA'ya başvurarak Kırmızı-Siyahlı takımın "Yılın Fair-Play Ödülü" için aday olmasını istemişti.
    Ödül için diğer adaylar ise, şike yapan 3 oyuncusuna ömür boyu men cezası veren Guatemala Futbol Federasyonu ile Asya Futbol Federasyonu tarafından en çok Fair-Play puanına sahip Özbekistan Futbol Federasyonu oldu.


    Sağlık olsun adımız duyulması bile gurur verici.




  • Yılın Fair-Play ödülü kazanan Özbekistan oldu.
  • Bizans deyince kızıyorlar. Bizans işte 1 kelime dahi bahsetmediler. Kazanabilseydik Türkiye için bir ilk olacaktı. Olmadı ama çok iyi bir dost kazandık. Saint Johnstone adamın dibi ya.
  • Ayarlar/Sistem ve Tercihlerim/Takım bölümünde yabancı takımlar bile var ama Türkiyede en çok taraftarı olan ilk 5 kulüp içerisinde yer almamıza rağmen bizim adımız ve logomuz yok olması için bir şeyler yapmalıyız.
  • M.P Antalyaspor - Eskişehirspor

     **Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es**

    Tarih : 17.01.2013 Perşembe ( Bu Akşam)

    Saat: 20:30

    Stad : AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ STADI

    Tv yayını : A Haber
  • Orduyuda gectik.
  • yatsin ordu. tum mac sahada yatmadik alan birakmadilar...golu yedikten sonra da bir turlu yatamadilar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exeter

    yatsin ordu. tum mac sahada yatmadik alan birakmadilar...golu yedikten sonra da bir turlu yatamadilar...

    aynen hocam ya adamlar ne yattı öyle, hakem bile artık inanmamaya başladı ordulu oyunculara o değilde necati sarı kart gördü boş yer e
  • Ordu puan ve puanların yatarak değil savaşarak kazanılacağını çok iyi anladı. Yarınki Trabzon maçına umarım herkes gelir ve takımımızı ateşleyip, 3 puanın sevinciyle evimize döneriz. Trabzon ve Mersin maçlarında açık tribün biletleri 10 TL.

    Şampiyonluk Çok uzak değil...ESKİŞEHİRRRR Yeterki sen yürekten oyna ESKİŞEHİR...

     **Es-Es-Dh Şimşekleri-Es-Es**
  • Sogukta kimse gelmez... bombos olacak tribunler.
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.