Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (524. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar daha önce söylemiştim fotolarımı paylaşacağımı ,ekimimi 7 temmuzda yaptırdım şuan 22.günümdeyim toplam 4200 greft ekildi tek seansta 8 buçuk saat sürdü operasyon..

    Ekimden önce...........

    http://a1208.hizliresim.com/10/x/cdbv7.jpg
    http://b1208.hizliresim.com/10/x/cdbw7.jpg

    Ekimin 3.günü bittikten , ilk yıkamadan sonra ****( Resimler yüksek çözünürlüktedir yaklaştırınca saçların tek tek nasıl ekildiği gözüküyor. Saç ektirmeyi düşünen arkadaşlar fikir sahibi olabilirler. )**** ..............

    http://b1208.hizliresim.com/10/x/cdbyn.jpg
    http://b1208.hizliresim.com/10/x/cdbxu.jpg
    http://b1208.hizliresim.com/10/x/cdbz2.jpg

    Ekimin 13.günü.. kabukların tamamına yakını dökülmüştü.......

    http://b1208.hizliresim.com/10/x/cdbzq.jpg
    http://b1208.hizliresim.com/10/x/cdc09.jpg

    Tecrübeli arkadaşlarada bir kaç sorum var

    1-----Ekimin 8.gününde solgar biotine başladım ve ekim 1.ayını doldurduğunda minoxile başlayacağım. biotini aldığım eczanede bana biotini solgar formula snh (çinko silisyum vb vitaminler var içinde) ile birlikte kullanmamı o zaman çok etkili olacağını söylediler sizce buna gerek varmı ? kullanan varmı nasıl sonuç aldınız ?

    2---- Saçlarımın ekimden 2 hafta sonraki hali gayet iyiydi nerdeyse bütün saçlarım uzadı bu uzayan saçların hepsi şok dökülmeden sonra yeniden çıkacak değil mi ? bide saçlar ekimden sonraki gibi mi olacak yoksa 1 yıl sonra daha mı artar ?

    3---- Bi arkadaş çinko göğüs büyütüyor demiş doğrumu bu ?

    Herkese bol saçlar inşallah :))
  • Merhaba arkadaşlar ben ilker apaydın da 1 yıl once saç ektırdım işlemden once kendısının yaklaşımları cok ıyıydı işlem basladıktan sonra bırden bıre degıstı saç çızgımı ıstedğim gibi yapmadı kendısıne soyledıgımde ben bu ısı yıllardır yapıyorum bana ısımı ogretmeyın ded.bende hak verdım sustum ama sımdı saç cızgım berbat ve hı cıstedıgım gıbı olmwdı seyrek syrek cıkıyor saçlarım hıc mutlu degılım....bu kişide saç ektırecek olacak 5-6 defa dusnmelıler bence..sizi para olarak gordugune emınım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: stormwinder1

    quote:

    Orijinalden alıntı: unixx

    hocam megahairtrans a
    kim ektirmişde kötü dıyor?
    atilla kaya ya bile kötü diyenler var siz düşüneün artık:)
    ben megahairtransa 1500 euro anlaştım pazarlık yapmadım sadece sık istiyorum pazarlıkda yapmıcam sizlerle dedim

    .Bazıları kötü diyorda soruyorum ekimi orayamı yaptırdın yooo dıyor duydum kimden duydun gören eden varmı yok:))

    kalem teknigi en son teknik kesip icine kök koymuyorlar. ki bu zaman kaybını önlüyor cok daha fazla ekim yapıyorlar bırde agrısı yok kesim olmadıgı icin.Birde iyileşme süresi daha kısa kanlanmada az kesi yok cünki

    mega hair trans boğaz sırtlarında şubesi olan ekim merkezi değil mi? eğer orası ise sahsen en az 5 6 kişiden duydum. ama tabi bu dediğimin en az 5 senesi vardır.

    1500 euro harika bir ücret..ben bile düşünebilirim..tamamdır yahu..1500 euroya kalem tekniğiyle ekiyorlarsa ben de ektiririm.

    atilla kayaya da çok kişi kötü diyor ben birisiyle tanıştım ona ektirmişti gayet başarılıydı...ama dediğim gibi onun hakkında da çok negatif yorumlar okuduk.


    eğer dediğiniz gibi kalem tekniğiyle 3500 kök 1500 euro ise hiç düşünmem orada ektiririm. zira benim saçlarım aynen sizinkiler gibi. hatta görünce şaşırmıştım tamam işte unixx arkadaş kaç greft ektirirse memnun kalırsa aynısından ben de ektiririm demiştim.

    yalnız bir sorum olacak..kök koymuyorlarsa nasıl oluyor?

    Kalem tekniğinin Fue'den farkı nedir arkadaşlar, biraz araştırdım daha az yara yapıyor diyorlar. Bu da benim gibi kısa izin süresinde operasyon izinden kurtulmak isteyenler için önemli.
    Hangi yerler yapıyor bu tekniği ve ücreti nedir? Birçok kişi bunu merak ediyor ?
  • arkadaslar ben taksimde ektirdim.cok fazla arastırma yaptım ve cogu yerden fiyat aldım. en son taksimde karar kıldım ve hicte pisman degilim.fiyat olarakta cok uyguna yaptırdım..cok cok memnunum. isteyen olursa fotografımı ve yaptırdıgım yerin iletişim bilgilerini de atabilirm.
  • benim doktor bana çok mantıklı geliyor. ekimden sonra 2 3 ay şakak bölgene ve saçlarının alındığı dönör bölgene kas gevşetici ile masaj yap. ve büyük bir tarak alarak (uçları yuvarlak deriye zarar vermiycek şekilde) ekim yapılan bölgeyi tara. burdaki amaç ufacık saçları kocaman tarakla taramak değil. kan dolaşımını arttırak saçların daha iyi beslenmesini sağlamak dedi. operasyondan sonra vitamin şampuan vs. soran arkadaşlara
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ch0pSu3y

    saç mezoterapisi yapan var mı işe yarıyor mu

    ben yapanı gördüm hocam. öncesi fotolarına da baktım. gayet başarılı bir görünümdeydi. kendisi ilede görüştüm. çok faydası olduğunu söyledi. saçı kalınlaştırıyordu ciddi şekilde
  • DHI yani kalem yöntemi hakkında bilgisi olan yok mu?
  • Bu forumun çok faydasını gördüm, ve sonunda Ankara 'da Plastik Cerrah Doç.Dr. Serdar Gökrem 'e saç ektirdim .

    24 Ağustos ta ekim yapıldı . 5 gün oldu resimleri ve görüşlerimi gün içinde size aktaracağım .
  • Bazı arkadaşlar sormuşlar choi kalem teknigini.Kalem tekgini hocam kökler alınınca kökleri kaleme yerleştirip kafaya yerleştirme olayıdır.Bu teknik kafaya kanal ( kökleri yerleştirmek icin kesi kanal acma yok) acmıyorlar buda zaman kazandırıyor birde iyileşme süresi kısa ve kanlanma daha az.Ben ektircem ama şunları gördümde ektircem olayı yok araştırdım sordum anlaştım ektircem olayıdır

    olay budur arkadaşlar youtube linki ekliyorum

    http://www.youtube.com/watch?v=HFqtgJzD7QE&feature=related

    teknik budur zaman kaybı yok kesi yok kökleri yetrleştirme icin kanlanmayada bakın nasıl

    bu teknigi kulanmasa kesi yapacak kökleri yerleştirmek icin buda saglam saca zarar verecek belki neden kesi saglam saca erişecek oda zarar görecek birde bu teknik aşırı sıkda yapılabilinir . 1cm re kareye 80-90 kök yerleşe biliyor bazıları olmaz felan dıyorda oluyor işde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 29 Ağustos 2012; 17:14:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: poseidon_77

    benim doktor bana çok mantıklı geliyor. ekimden sonra 2 3 ay şakak bölgene ve saçlarının alındığı dönör bölgene kas gevşetici ile masaj yap. ve büyük bir tarak alarak (uçları yuvarlak deriye zarar vermiycek şekilde) ekim yapılan bölgeyi tara. burdaki amaç ufacık saçları kocaman tarakla taramak değil. kan dolaşımını arttırak saçların daha iyi beslenmesini sağlamak dedi. operasyondan sonra vitamin şampuan vs. soran arkadaşlara

    peki sen basladinmi bu masaj islemine ve tarak uygulamasina?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unixx kalem yönteminde tek durum kesi sorunu ise, iğne ile ekimdede kesi yok sonuçta aşağı yukarı üç teknikle bu iş yapılıyor

    1) kesi ile açılan kanala saç yerleştiriliyor,
    2) iğne ile olan yöntemde ince punçlar ile kanal açılıp içerisine saç bırakılıyor
    3) kalemde ise kalemin içine yerleştirilen saç telleri yerleştirilirken yerleştirilirken kanal açılıyor.

    bu hali ile iki ve üçteki kesi sorununun teknik olarak birbirinden bir farkı yok, kalem kullanmayan doktora göre kalem yönteminde yerleştirme ve köke tekrar müdahele sebebiyle kayıp oranı daha yüksek olabilecek şeklinde mantığa yatkın bir yorum varken, kalem kullanan da ise saçların dışarıda bekletilmesi ve azda olsa arada açılan kanal için bekleme süresi olması zararlı, yani bu iki metodun birbirlerine avantajı dezavantajı doktorlar arasında bile tartışmaya açık.

    Benzer tartışmalar mikromotor kullamındada çok uzun süredir var ama büyük oranla doktorla bunu kullandığı için tercih skalası oldukça düşük manuel alanında işçiliği uzadığı ve olayada biraz daha sanatsal yaklaşımı sebebiyle fiyatı el yakıyor.

    Son olarak kişisel görüşüm eğer mümkün olursa, alımın manuel yapılması, ekimin iğne veya kalemle yapılması ve bir kaç güne bölünmesi şeklinde.
  • Saç Ekimim 24 Ağustos ta gerçekleşti , Öncesinden Sonrasına Sizlere paylaşmak istedim .
    Uzun zamandır foruma üyeyim ama bu konu hakkında sizlere katkıda bulunamamıştım, sadece merak ettiklerimi sordum yardım sever ve paylaşımcı arkadaşların yardımları ve destekleri oldu . herkes saolsun.
    İlk olarak çok ciddi bir araştırma süreci geçirdim.Nerdeyse Türkiye de bütün merkezleri bir göz gezdirdim. Uzun araştırmalarım Sonucu ( birebir görüşmeler , Telefon görüşmeleri , mail vasıtası ile resim gönderme dahil ) birkaç yer kafamda belirdi .Görüştüklerimin % 90 geri dönüş yaptı . İkna hamleleri , Özel Fiyat İndirmeler , Ücretsiz konaklama hizmetleri (İstanbul için) vb. ile karşılaştım.
    En büyük tercih sebebim Greftlerin Mikromotor kullanmadan , Manuel punch iğne ile alınan fue yöntemiydi . Bunun yanı sıra bir plastik cerraha yaptırmak önemli nedenlerdendi.

    Tam aklımda bir yerler belirmişti ki son olarak Ankara’dan Plastik Cerrah Doç Dr. Serdar Gökrem le telefon görüşmem oldu. Yine normal başlayan telefon görüşmeleri gibi kendi kendime yorumlarken, Resmime Yorum yaptı . Daha Önce kimsenin bahsetmediği kritik bir durumdan bahsetti .
    Alnım ile saçlarımın tam kesiştiği köşe noktada bir “ben” den bahsetti . O “ ben” orada iken kendisi açısından operasyonun gerçekleşme ihtimalinin olmadığını , kendisinin “Ben” in şekli şemali rengini yerini beğenmediğini kesinlikle aldırmam gerektiğini o ben orada iken net bir şekilde ekim yapılamaz dedi. Ve pataloji sonucu itibari ile eğer uygunsa operasyonundan 15 gün sonra ekim yapabileceğini bahsetti. Bunu o na kadar görüştüğüm hiç bir doktor bahsetmedi .

    Kendisinin de yardımı ile Bayram öncesinde Ankara Ünivesitesi Tıp Fakültesinde ” Ben” i Alnımın köşesinden aldırdım. Patoloji sonucu bekledim. Sonuç çıktı Tam tümörleşmekte olan bir ben olduğu az daha geç kalsaydım beklide Kanser olma ihtimali nerdeyse %100 olan bir Ben çıktı. Hocanın Her şey den önce insan sağlığını düşündüğünü, ticaret abadında yapmadığı ortaya çıktı . Aklımda yaptırmayı planladığım saç ekimi ilerde beklide beni büyük bir tehlikeden korumuş oldu . Kendisi yinede Ben in alındığı bölgeye ekim yapmayacağını belirterek ona göre saç çizgisi ayarlacağını bahsetti .

    Saç Ekim Günü ( 24 Ağustos 2012)
    Hoca bütün greftleri tek tek Manuel olarak alıyor , Hem doğallık acısından önemli , hem de Mikromotor Kullanmıyor bu sayede alınan köklerin çevresindeki alınmayan köklere bir zararı olmuyor . İşin kolayına kaçmıyor.Tek tek kendi elleri ile çıkarıyor. Ameliyathane de yapılıyor ( Ankara Köroğlu özel bir hastane ) Hemşireler tarafından Saçlar traş ediliyor,losyonla yıkanıyor soylemleri i ile sizi psikolojik olarak operasyona hazırlıyorlar. Koldan damar yolu açılıyor sakinleştirici iğne vuruluyor. Ameliyat elbiseleri giydiriliyor . Saç çizgisini bizzat hoca kendisi çizerek yapıyor. (kalemi bastırdığında kafa acıyor ) Ve kafaya iğneler yapılarak uyuşturuluyor. Burada da acı eşiğine göre acı hissedebilirsiniz . Hocanın kendisi bizzat 4 saate yakın bir zaman diliminde greftleri tek tek manuel olarak cıkarıyor . 2-3 kez 5 er dk lık molaları oldu benım için gercekten iyi geldi . Greft alma işlemi bittikten sonra 20 dk lık aradan sonra Ekim aşamasına geçildi .MAnuel olarak hoca tarafından 3500 kök çıkarıldı . Sacımda kanallar açıldı Hemşireler tarafından ( birisi sağlak, birisi solak ) olması neticesinde hızlı ve sık bir şekilde saç ekme işlemi başladı. Hoca bizzat bütün ekme işleminde de sizlerle birlikte oluyor yakın ilgi gösteriyor .

    Hemşireler gerçekten cana yakın ve işlerinde tecrübeli yaklaşık 6 yıldır bu sistemle ekim yapıyolar .HAsta psikolojisinden çok iyi anlıyolar . RAhat tavırları sizleride rahatlatıyor . Sonuçta 9 saatlik ciddi bir operasyon . Muhabbetleri de çok hoş hiç canınız sıkılmıyor. 12 :10 da başlayan ekim Saat 21:15 gibi bitti. Fotoları boyuttan dolayı yukleme yapamadım . her türlü sorunuza buradan mesajla cevap verebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radicalultras -- 30 Ağustos 2012; 21:13:51 >
  • radicalultras , değerli yazılarına biz bilgilendirdiğin için teşekkürler. doktor serdar hoca benim de takip ettiğim kadarı ile oldukça işinde başarılı bir doktor
    tek merak ettiğim husus.
    motor kullanmadan elle manuel denilen yöntem ile 3500 grefti nasıl alıyor. helal olsun valla. şimdiye kadar araştırdığım kadarı ile, 3500 grefti bir seansta motor kullanmadan elle alan bir yer duymadım. bu açıdan serdar hoca eğer doğruysa müthiş bir iş başarıyor demektir.
    motor kullanmadan elle alım yapan yerlerden duayen olan muttalip aydın ile, , koray keser hocaların günde 800-1000 arası grefti aşamdıklarını duymuştum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iflus1

    radicalultras , değerli yazılarına biz bilgilendirdiğin için teşekkürler. doktor serdar hoca benim de takip ettiğim kadarı ile oldukça işinde başarılı bir doktor
    tek merak ettiğim husus.
    motor kullanmadan elle manuel denilen yöntem ile 3500 grefti nasıl alıyor. helal olsun valla. şimdiye kadar araştırdığım kadarı ile, 3500 grefti bir seansta motor kullanmadan elle alan bir yer duymadım. bu açıdan serdar hoca eğer doğruysa müthiş bir iş başarıyor demektir.
    motor kullanmadan elle alım yapan yerlerden duayen olan muttalip aydın ile, , koray keser hocaların günde 800-1000 arası grefti aşamdıklarını duymuştum.

    iflus merak ettiğin husus benımde en çok kafama takılan durumdu . İşin aslı ilk görüşmemde bunada pek fazla imkan vermıyordum .
    Günde Max. 4000 çalıştıklarını söylemişlerdi .

    Muttalip Hoca ile de Ankara' da görüştüm. O da iyi birisi sanırım . ,Bu işte de oldukça nam salmış . O anladığım kadarı ile hemşire yardımcı kullanmıyor tek başına bütün işlemi yapmaya kalkıyor. Hem kokleri kendi çıkarıyor kendi topluyor kendi ekiyor . Yanında sadece bir tutucu var sanırsam . Ve 3 ya da 4 gün sürer dedi bana . Oldukça pahalı bir rakam çıkarmıstı. Ben hem maddiyat hem de bir gün de bir an önce bitsin istiyordum . Hani balığı yakalarsınız 9 saat boyunca kovada tutarsınız sonra tamamen özğürlügüne bırakırsınız ya da 5 er 6 şar saat arayla denize salarsınız sonra tekrar kovaya koyarsınız bu 4 gün sürecekse ben bir kere 9 saat katlanıyım kurtulayım dedım .

    Serdar Hoca Saç köklerini ilk olarak tek tek çıkatılabilir duruma getiriyor ,Kafanızı yeşil bezle örtülü bir ameliyat masasına koyuyorsunuz . Kendisi sizinkinden daha yüksek bir sandalyeye oturuyor.kafanızı kendi belirlediği yöne yaslıyor iki eliyle çalışma yapıyor . Yaklaşık bu işlem 4 saat sürüyor .Ve tek başına çalısıyor. Yaklaşık en fazla 3 saniyede 1 greft çıkartılır duruma geliyor . Hocanın cıkardığı Greftlerin toplanmasını daha sonra hemşireler yapıyor .

    DAha sonra greftler kare kare ayrı 12 adet sargı bezine konuluyor .Greftleri elbette tek tek saymadım . Bu sargı bezlerinde greftlerin ortalama / yaklaşık gözle sayma hesabını yaptım . Bir sargı bezinin üstünde ortalama olarak enine 15 boyuna 20 adet (tam terside olabilir ) kök oldugunu saydım . yanı bir bezde yaklasık 300 adet vardı . 12 adet te malum 3600 eder. ASlında donordeki uygunluga göre 4000 e kadar cıkabılecegını soylemıstı. Gözle yaklaşık sayma hesabı yaptıktan sonra ve Kök yerleştirme başlamadan hemşirelere sorduğumda kaç kök alındıgı konusunda hocaya danıstılar , Merak ettim acaba 4000 mı dıcekler diye . Ama yine yanıltmadılar 3500 dediler.

    Bu dönemi sizler gibi merak la okudugum için o günleri iyi bilirim , Kafanızda takılan sorularınızı sorabilirsiniz . Elimden geldiğince cevaplayabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radicalultras -- 30 Ağustos 2012; 11:04:54 >
  • radicalultras,
    kanalları hoca mı açıyor?
    kanalları tek tek mi açıldı yoksa hepsi açıldıktan sonra mı greftler yerleştirdiler?
    kanalları ne ile açıyorlar?
  • hakan_svs, saç ekimi kime yaptırdın?
    kök alınan bölgede kızarıklıkvar mı?
    birde kök alınan bölgenin fotografını ekleyebilirmisin?
  • @radicalultras
    Serdar beye ektirenler hiç ücretten bahsetmiyor sanırım ne kadar alıyor?
    Greft başı mı acaba yoksa seans başı mı ? sadece biraz pahalı olduunu söylemişti biri ?
  • Arkadaşlar merhaba,

    Saç ekimim yapıldıktan bi hafta kadar sonra saç ekimi yapılan bölgede avuç içi kadar büyüklükte bir iltihaplanma tespit ettim baya sararmıştı biraz geç fark ettim. Hemen doktora haber ettim ve yanına gittim. 2 günlük krem antibiyotik krem tedavisiyle iltihaplanma geçti. şu an 40. günüm ama o kısım diğer yerlere göre baya seyrek ve önceden var olan saçlarım da yokmuş gibi orda. Daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı. Sizce orada bulunan saçlar artık çıkmaycaklarmıdır yoksa telaş yapmaya gerek yok mudur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmetarda34

    radicalultras,
    kanalları hoca mı açıyor?
    kanalları tek tek mi açıldı yoksa hepsi açıldıktan sonra mı greftler yerleştirdiler?
    kanalları ne ile açıyorlar?

    Mehmet kanallar ekip tarafından toplu şekilde açılıyor.Açıldıktan sonra yerleştiriyolar greftleri . Kanalları ne ile açtıklarını tam olarak bilmiyorum ama nokta buyuklugunde kanal açan iğne olabılır . aynadan baktıkça i , görünmüyor, yara izi yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayıpşehir

    @radicalultras
    Serdar beye ektirenler hiç ücretten bahsetmiyor sanırım ne kadar alıyor?
    Greft başı mı acaba yoksa seans başı mı ? sadece biraz pahalı olduunu söylemişti biri ?


    Kayıpşehir , Greft başı alıyor , o yüzden kişiden kişiye değişir sanırsam , Yani fiyat söylemek ne kadar dogru bilmiyorum ama nakit olarak hesaplarsanız greft başı 1 Lira civarında düşünebilirsiniz. Taksitli kartla, nakit faktörleri birazcık daha esnek olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.