Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1224. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12221223122412251226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa387

    Aylardır şu forumu saç ekimi için takip ediyorum konunun başlığı güzel ama içi boş herkes bi yerleri kötülüyor şu forumda saç ekimi yapılacak 3 yeri söyleyebilecek kimse yokmu ???

    quote:

    Orijinalden alıntı: avukatakın

    quote:

    Orijinalden alıntı: system_error54

    .............
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

    BEN ÖMRÜ HAYATIMDA BU KADAR KÖTÜ BİR EKİM GÖRMEDİM, KEŞKE 3 NUMARA KULLANSAYDIN ŞUNA BAK YA UÇLARDA CILIZ CILIZ ÇIKMIŞ ORTA BOŞ SONRA ARKAYA DOĞRU TEKRAR SAÇ VAR ''' YAZIK GÜNAH YA KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKMIŞ



    Sac ektiren kisi bir yil beklemeyi göze alacak! Ön cizgi yogun orta kisim az duruyor evet ama sac ekimi icin 4 ay cok erken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Savaş@55@


    quote:

    Orijinalden alıntı: xplm

    sigara içmek ekim sonuçlarını etkilermi?

    Ben bu soruyu Dr a sordum
    Dr un şöförüne sordum
    Dr kendıde ektirmiş biri olarak bana azalt dedi
    Şöförü ise Ekim'de ara vermiş sigara içmek için
    1 paketim garanti diyor
    Dr için o iki paket içiyor diyor
    Dr sana mecburen azalt der diyor
    Kısacası etkılemez dıyor
    Aynı kişiye Ekim yaptıran tam kel bir arkadaş hiç bırakmadım aynen devam diyor onunda saçlar süper oldu
    Dr da içiyor şöförde arkadaşda
    En iyi sonucu alan 2 paket içen Dr / arkadaş da1 paketle süper
    Şöförde iyi
    Bunların hepside tam keldi şimdi ise hepsi normal doğal görünümde
    Amma her türlü zararı olduğundan genede azalt/bırak
    He Avrupa'daki bi Dr a sordum Alman 3/4 paket içmezsen problem olmaz dedi ;-)

    Şok dökülmeden sonra çıkan saçları tel tel takip ederken acaba o sigarayı içmesemiydim diye düşünüp kendini suçlamaktan iyidir 10 gün bırakmak :) O kadar çileye sıkıntıya girip sigara içmeyi bunların üstünde tutmak bana pek sağlıklı bir düşünce gibi gelmiyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: krgmrk

    Dr.Ferruh bingul Dr.Serdar gokrem

    Arkadaslar merhaba daha once bu hocalardan randevu aldigimi,ekim yaptiracagimi soylemistim taaa 4000 mil uzaktan 1000 tl ye ucak bileti yaktim geldim Ankara'ya bugun icin randevu almistim 3kim yapilacakti 4000 greft... sabahin 7.30 unda g.o.p ugurmumcu cad. Deki ofislerine cagirdilar .. bir gittim kimse yok tam bir bucuk saat bekledim ve ekime girmeyecegime coktan karar verdim. Ama sirf laf koymak adina bir yetkilinin gelmesini bekledim. Nihayetinde geldi lakayit bir tavir ve yalanla ekim yapilacak hastanenin elektiriklerinin kesildigi sabahtan beri bu sorunla ugrastigi zirvaligini anlatti.. hic laf dalasina girmeden peki hanimefendi ben kendime elektirikleri duzgun calisan bir hastane bulurum dedim ve ciktim !!!!

    Dusune biliyormusjnuz arkadaslar su basima geleni 1000 tl ucak biletine mi yanayim i kadar zamandir beklwdigime mi bilemedim ... simdi k3ndime adam gibi , ciddi bir merk3z ariycam en iyisini bulana kadarda k3sinlikle ektirmeyecegim.
    Hepinizin bilgisine sunarim

    Gecmis olsun!

    En önemlisi güvenecegin yeri secebilmek! Özellikle sehir ve yurt disindan geliyorsan cok iyi organize edeceksin!

    Serdar Gökrem hakkinda genel olarak olumlu yazilar var!

    Benim düsüncem, ucuk fiyatlardan sonra su siralar basi ceken en iyi kisi Ilhan Serdaroglu!

    Özellikle forumlar da dört bes kisi Ilhan beye ekim yaptirdi ve bu senenin sonuna dogru hepside ortaya cikacak!

    Bu ekimlerin güzelligi forumu kullanan arkadaslar olmasi! Insallah hepimiz icin iyi sonuc cikar diyeyim.

    selamlar.
  • krgmrk K kullanıcısına yanıt
    hakkımda hayırlısı buymuş de. belki yaptırsan çok kötü birşey olacaktı ve değil 1000 tl 10000 tl bile seni kurtaramazdı.
    geçmiş olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spiritaufe

    quote:

    Orijinalden alıntı: Reciproc


    quote:

    Orijinalden alıntı: spiritaufe

    Ön bölgeler şok dökülme öncesi gibi biraz sık dursa iyi olacaktı ama tutturamadılar galiba. Aynı yerde ektiren bi arkadaşım var. O da 6 aydan sonra yoğunlaştı, toparladı diyenlerden. Ben artık bir şey olacağını zannetmiyorum ama göreceğiz bakalım..

    Şok dökülme öncesinde sık olduğuna eminmisin,senin gibi çoğu kişi bu konuda yanılıyor,şok dökülme öncesinde saç olması gerekene göre çok kalınlaşmış oluyor,halbuki şok dökülmeden sonra çıktıktan sonra o kadar kalın olmuyor,şok dökülmeden önceki o saçın bodur va kalın hali aldatıcı oluyor,sanki hepsi çıksa çok sık olacakmış gibi duruyor ama gerçekte öyle olmuyor,ben çoğu kişinin ilk paylaştığı ekim fotolarına bakıyorum,üç tel bir şey var aslında özellikle önde yani çıksada seyrek olacak belli,moralleri bozulmasın diye yazmıyorum,seninde önde falan ekilenler o kadarmış işte sonuçta zikzaklı ekilmedimi birde tekli greft ,ee daha ne olacak cm kareyede 10 , 15 greftle olacağı bu kadar...

    Şok dökülmeden önce daha sık olduğuna sürekli fotoğrafla takip ettiğim için eminim. Şok dökülme öncesi saçın kalınlaştığı gibi bir görüşe inanmıyorum, ekildikten sonra bir kalınlaşma olmuyor çünkü. Alım sırasındaki kalınlığa dökülme sonrası ilk çıktışta ulaşamıyor diyorsan haklısın tabii ki. Bu arada ekilenlerin hepsi çıkıyor diye de bir şey yok. Operasyonun başarısı ekilenlerden ne kadarının, hangi açıyla, hangi dağılımla çıktığı değil mi zaten? Keşke hepsi çıksa.. Benim ekim zikzaklı ve önde tek greftler var, o konuda da sana hak veriyorum.

    Ekilen / Çıkan oranıma bakabilmek için aslında 180. günde 3 numaraya vurup, 10- 15 günlük fotolarla kıyaslamak lazım.

    Bu arada herkesin atladığı bir nokta var sanki şok dökülme ile ilgili. 15. günden 3. aya kadar sürüyor diyoruz ama şok dökülmede düşmeyen saçlar, uzamış olsa bile aradaki travma yüzünden döngülerini normal tamamlamadan zamana yayılan bir şekilde dökülüyor olabilirler. Senin görüşüne göre şok dökülmede düşenler 3 aylık uykudan sonra çıkıyorlar ve 4. aydan sonra hiç saç teli adeti artışı olmuyor ya da ihmal edilebilir seviyede oluyor. Şok dökülmede düşenler (15 günden - 3 aya kadar) için senin 4. ay görüşüne katılıyorum. 2 ay sonra düşen saç bile büyük ihtimalle ekimden hemen sonra uykuya giriyor ama yerinden çıkıp düşmesi zaman alıyor. Bu yüzden 15 gün + 3 ay uyku + 15 gün ucun deriden gözükmesi ile 4. ayda ilk fışkırma yaşanıyor. Bende de aynen bu oldu. Buraya kadar hem fikiriz.

    Senden ayrıldığım nokta, şok dökülme dışında da ekilen saçların ekimden etkilenmesi yüzünden tam döngü tamamlanmadan arada biz pek farketmesek de döküldüğü ve bunların çıkışının geç olduğu düşünmem. Bununla birlikte ince çıkanların kalınlaşması ve çoklu greftlerin önce tek saç verip, 2. ve 3. saçları sonradan üretmesiyle birlikte 6. aydan sonra da ilk 4 ay gibi olmasa da farkedilebilir bir yoğunlaşma olmasının mümkün olduğunu düşünüyorum. Saç döngüsü zamanlarının normalleşme 18 ay sürüyor zaten. Bu normalleşmenin bir bölümü sonradan hafif seyrelme de içerebilir.

    Bu nedenlerle 4. ayda herşey bitti şeklinde gibi gözüken yaklaşımını doğru bulmuyorum. "Gözüken" diyorum çünkü fazla hayalcilere acı konuşuyorsun. Bazılarının kendine gelmesi için sarsmak gerekli ama herkesin moralini bozmak da bence çok doğru değil. 4. ay ekimin aynasıdır bence de. Bu noktadan sonra saç sıklığının 2 katına çıkması gibi birşey kimse beklemesin, çıkmaz. Ama görünüm 4. aydan sonra saç telleri güçlendikçe ve greftlerin ürettiği saç adeti normalleştikçe düzelmeye devam eder. sonuçta senin fikrinin temelinde yatan 3 ay uyku fazı, sağlıklı saçın kendi yerindeki doğal hali için geçerli. Onu oradan alıp başka bi yere nakledince bu sürenin yine aynı kalmasını değişen çevre şartları ve yaşanan travmayı göz önüne alınca bekleyemeyiz.

    Ha, sınırı nereye koyacağız? Bunu ekim öncesi kellik derecesi, ekilen greft adeti, operasyon süresi, yaş arttıkça 6 aydan 1 yıla kadar ilerletebiliriz diye düşünüyorum. Forumda genelde Norwood 3-4 arası kişiler var. 1-2 olup saç ektirmekten bahsedenler de var, ektiren de gördüm diye hatırlıyorum paylaşılan fotolardan. Norwood 4 gördüğüm kadarıyla sınır nokta. Norwood 5 ve ötesinde operasyon başarısı da, sıklık da, memnuniyet de düşüyor ve net sonucu görme süresi 6 ayın ötesine doğru kaymaya başlıyor.

    Atlanan başka bir nokta da beyaz saçlar! Benim gibi beyaz saçı çok fazla olanların operasyon sonucunu hiç beyazı olmayanla kıyaslamak da kolay değil. Belki bu forumda, saç ektirmeden önce saçların boyatılması gerekli midir, işe yarar mı boyamak gibi birşeyler de konuşulmalı.





    Yazını beğendim ama gözden kaçırdığın noktalar var,ilk önce şok dökülmeden önce saçın kalınlaştığına inanmıyorum demişsin ,bunun için sana tavsiyem şok dökülme süreci örnek fotolarına bak ,özellikle şok dökülmeden kurtulan saçın kalınlığına ve nasıl daha koyu durduğuna bak,daha sonra bu saç uzadıkça inceliyor normal saçla aynı duruma geliyor,saç ekim olduğu günden itibaren uzamaktan daha çok kalınlaşıyor,saç ekimi olmayan kafayı üç numara traş eden birinin saç teli kalınlığı aynı olmuyor...
    Saç ekiminde beklenti hep max seviyede tutulduğu için cm karede 15, 20 greftlerle çok iyi sonuçlar alınacağı zannediliyor,özellikle açıklığı çok olanlarda bu sayılar aslında hiç bir şey değil,normal saçlı bireylerde bu oran cm karede 100 greftin üstünde,saç teli olarakta minumum 200 deniliyor,yani 15,20 greftle seyrek görünüm kaçınılmaz,hal böyle olunca ekim merkezleri kişilerin aşırı beklentilerini görüp bu saç çıkış sürelerini abartarak 1 yıl hatta daha fazlasını söyleyerek bir nevi oyalama taktiğine girişmekteler,bırak ekim merkezlerini saç ektirenin kendisi bile buna inanmayı tercih etmekte,çoğu saç ektiren kişilerde bu durumu doğrulayıp altıncı aydan sonra saç çıkışı yaşadığını yazıyor,ben bunlara inanmıyorum,şu ana kadar binden fazla ekim örneği fotosu görmüşümdür,böyle bir şeye rastlamadım,daha çok saç kalınlaşması ve saç uzamasıyla birlikte kişinin saçına şekil vermesini gördüm ben daha çok,yani adamlar yedinci sekizinci aydan sonra saçını isterse ön tarafını daha çok uzatıyor,arkaya uzatıp öne doğru tarıyor ve bazende hem önü hemde arkayı uzatarak önde buluşturuyor ,tabi bu dediklerim ya çok sık bir ekim geçirenler yada ekimden önce biraz saçı olanlar,saçı seyek olanları gözlemlemek daha kolay,adamın altıncı ayda saçı neyse 12. ayda öyle oluyor,birde şu var altıncı ayda saçım çıktı diyen birinin gözlemlerine inanmıyorum,o işi o kadar gözlemleyebilmek o kadar kolay değil,upuzun tutmuş saçları sonrada aradan yeni saç çıkışları oldu yazıyor,bunu gözlemlemek çok zor,olsa olsa seninde yazdığın gibi döngüden sonra yeni çıkan saçlardır..
    Yalnız bu döngü konusunda biraz abartılı yazmışsın bence,döngü bir saç telinde 5,6 yılda bir olur,çok az saç telinde olabilir bu dediğin,hem örneğin bende olmadı,olsaydı mutlaka farkederdim,minoxil kullanmaktan kaynaklı biraz tüy şeklinde dökülenler oldu onlarında kendi saçım olduğu zaten çok açık belli oluyordu,ekim olan saç teli daha güçlü ve kalın...
    Ayrıca son olarak bu kafayı üç numaraya vurdurup kıyaslama yapma fikrin çok doğru,ben bunu şu ana kadar iki defa yaptım,şaşırdığım nokta üç numaraya vurunca aslında ne kadar çok saçımın çıktığı oldu,saçlar uzadıkça malesef çok seyrek görünüyor,kısayken ekimden sonraki görünüme çok benziyor,buda aslında 15,20 greftle olan sıklığı daha net görmemi sağladı,yanılgı burda zaten üç numaralı hali ile uzun saçın alakası yok,o yüzden diyorumki şok dökülmeden önceki durumunuza güvenmeyin,aslında o durmdaki saçların hepsi çıksa bile o kadar sık olmuyor,ne zaman sık olur biliyormusunuz,saçınız çok kalın telli ,kıvırcık ,dalgalıysa biraz yoğun bir görüntü belki olabilir,örneğin forumda forzablackwhite ve hayrullah mercan gibi,normalin çok üstünde kalın telliydi bunların saçları ve dalgalıydı...
    Koray erdoğan gibi ekimciler cm kareye 40 greft ekiyor,en büyük farkı burdan atıyor,diğer ekimcilerden yüzde seksen farkı bu,geriye kalan yüzde yirmi teferrurat,o yüzden sonuçları çok farklı oluyor,yoksa bu saç ekimi işi cm kareye 15,20'greftle yüzde seksen ihtimalle sonucu hüsranla bitecek bir kumar...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reciproc kullanıcısına yanıt
    Recıproc

    Ekimden sonra 6 ay boyunca mınox kullanıp ondan sonra bir daha kullanmayacakmıyız??

    Yanı ilk 6 ay da bir fayda yaparmı ? Yoksa bırakınca yine fayda ettıgı yerler zarara ugrar mı ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adler64 -- 13 Mayıs 2014; 1:35:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xplm

    bugün zekeriya kul ile görüştüm, kendisi çok genç görünüyor. özellikle ön saç çizgisi üzerine konuştuk ki benimde temel problemim ön çizgi. tahminen 1500-2000 arası kök gerekebilir dedi. cm2/70 yoğunlukta ekim yapılabildiğini söyledi. (donörlerinde durumuna göre)

    fiyat 2000 kök e kadar 2000 euro.

    zekeriya kul hakkında yorumlarınız neler, ekim yaptıran oldumu ? internetteki sonuçlar iyi görünüyor.

    karar aşamasındayım yorumlarınızı bekliyorum.

    Karar senin en iyi uc doktordan biri bnce aldigi fiyata en iyi isi yapan dokror her isi kndi yapiyo kafan rahat olur bnce guven git ektir savas11ona ektirdi iki uc ay bkle istrrsen sonucu bekle sonrada ektirebilirsin ben kula guveniuom savas11 iyi olacak bnce
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avatar0770

    Çok yoğun olduğum için forumu uzun zamandır takip edemiyorum. Allah rızası için biri bana hakan doğanay hakkındaki son durumu aktarabilir mi? benim görebildiğim kadarıyla şikayet eden 3-5 kişi var forumlarda.yabancı sitelerde ise herhangi bir şikayete rastlamadım bugüne kadar..Antalyada hakan doğanaya 10 dk lık yürüme mesafesinde oturduğum için ona ektirmeyi düşünüyorum ama kafam çok karışık ve hakan hocayla henüz görüşmüş değilim.fotoğraflarımı erkan hocaya,zekeriya kul 'a ve koray erdoğan gönderdim.sadece koray hoca dönüş yaptı ama fiyat baya tuzlu 10 bin küsür euro kadar bu stres beni öldürecek..

    Hakan Doğanaya bi arkadaşım ektirdi saçları çok sık değil ama üst kısmı dökülmemiş olduğu için orayla aynı sıklıkta çok doğal duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reklamcılar yine kendileri sormuş kendileri cevaplamışlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonatKayahan

    Beyler yakşamlar..ekimin 22.günündeyim saç ekimi yapılan bölgede bugun sivilce büyüklüğünde kanama farkettim,yaptırdığım yere sordum normaldir ancak ellemeyin mikrop kapmasın dediler, bu gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa cok memnun olurum..

    Normal değil
    Her türlü taze kan o bölgede 1 veya daha fazla kökün öldüğü anlamına gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Savaş@55@


    quote:

    Orijinalden alıntı: SonatKayahan

    Beyler yakşamlar..ekimin 22.günündeyim saç ekimi yapılan bölgede bugun sivilce büyüklüğünde kanama farkettim,yaptırdığım yere sordum normaldir ancak ellemeyin mikrop kapmasın dediler, bu gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa cok memnun olurum..

    Normal değil
    Her türlü taze kan o bölgede 1 veya daha fazla kökün öldüğü anlamına gelir

    Ben de kafayı ilk on gün içinde bir yere carpmistim.bir cm karelik bir bölge. Kanadı. Saç bir süre çıkmadı orda. Fakat şimdi o bölgeden ince ince saçlar çıkmaya başladı.kafayı çarpmak saç çıkışını geciktiriyor.ama toptan öldürmüyor bana göre..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylardır saç ekimi için yer arıyorum burada ki yorumların çoğunu sıkılmadan okudum.
    Lakin aklımı karıştıran paralı askerler mi bilmiyorum artık neyse bir yandan doktor çok iyi diyorlar atıyorum transmed bir yandan daha mesajı 0 olan adam gelip yorum yapıyor diyor ki sakı transmede gitmeyin.Bir yandan ensar hastanesi iyi diyenler bir yadan ensar hastanesi kötü diyenler.son zamanlarda resul yaman almış başını kasap vs furya furya giderken bir yandan çok iyi hoca deniliyor ben şimdi anlamadım saç ekiteceğim kime gideceğim hangi mesajları göz ününde bulundurmalyım bunlar insanları kötülemek için rakip firmalardan gelen kişiler mi yoksa hepsi kasap mı arkadaşlar anlamadım kafam çok karıştı birkerelik bir iş olsun istiyorum ve yardımlarınızı rica ediyorum bu arada ben esenlerde oturuyorum ensar hastanesine gitmelimiyim yoksa hiç yanından mı geçmemeyim aynı şekilde resul yaman transmed estetica anlamadım doğrusu bunlara saç ekimi yaptıran arkadaşlar var iyidiyenlerde çok kötü diyenlerde hepsinin sitesini gezdim ekimler güzel ya artık inanmayacağım ektiren arkdaşlar illaki hastanede dokturun bir yazısı olur onu koysunlar öyle inanacağım yani bu kadar saçmalık görmedim.o kadar doktor var kimseye gidemiyoruz
    lütfen bir yardım edin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Savaş@55@


    quote:

    Orijinalden alıntı: SonatKayahan

    Beyler yakşamlar..ekimin 22.günündeyim saç ekimi yapılan bölgede bugun sivilce büyüklüğünde kanama farkettim,yaptırdığım yere sordum normaldir ancak ellemeyin mikrop kapmasın dediler, bu gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlar tecrübelerini aktarırsa cok memnun olurum..

    Normal değil
    Her türlü taze kan o bölgede 1 veya daha fazla kökün öldüğü anlamına gelir

    Hmm..Allah rahmet eylesin ozaman napalım artık..ölenle ölünmüyo cvp için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonatKayahan S kullanıcısına yanıt
    merhaba arkadaşlar saç ektireli 219 gün oldu ilk resim ekim öncesi 2 ci resim ekim sonrası son resimm suanki hali degerli yorumlarınızı bekliyorum..
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noganya

    merhaba arkadaşlar saç ektireli 219 gün oldu ilk resim ekim öncesi 2 ci resim ekim sonrası son resimm suanki hali degerli yorumlarınızı bekliyorum..
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

    Efsane olmuş abi seninki..güle güle kullan..sana bi sorum olucak..ben ekımın 22.günündeyim kafamda sıvılce gıbı kanama oldu..sendede böyle birşey hiç oldu mu?olduysa eger ordakı saclar kesın çıkmıyor mu bırdaha?bazı arkadaslar kökler ölmüştür dedi.bende öyle düşünüyorum aslında..sende yaşadığın tecrubelerı paylasırsan bilgilenmiş oluruz abı..senın saçlar gerçekten cok guzel olmus..benım yaş 23 cok seyrektı saçlarım umarım senınkı gibi olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SonatKayahan S kullanıcısına yanıt
    kardeş tşkler yorum için bende öyle birşey olmadı ama 10 gün içinde saçların tuttugu soylenır saçın zarar görecegini düşünmüyorum ayrıca benim ekimden sonra şok dökülmeyle beraber ana saçlarımda döküldü sıklaştırma yapmışrımm çok korktum ana saçlar zarar gördü diye daha sonra dokulen ana saçlar tekrar geri çıktı sıklaştırmanın bir zararını görmedimm bence sabırla bekle
  • SonatKayahan S kullanıcısına yanıt
    Abi nerede yapıldı bu saç ekimi hocamızın adı nedir.
  • Noganya N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim..umarım dediğin gibidir..banada doktor 15 gün bir yere çarpma, sürtme ondan sonrası sorun değil demişti..inş sivilce falan kanamıştır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş burda isim yer belirtmiyorumm adımız reklamcıya çıkmasınn saç ekitridimi kimse anlamıyor bile söyledigimde zamanda şaka yapıyor sanıyor çevremdeki insanlarr :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noganya

    merhaba arkadaşlar saç ektireli 219 gün oldu ilk resim ekim öncesi 2 ci resim ekim sonrası son resimm suanki hali degerli yorumlarınızı bekliyorum..
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

    hoca daha karanlık bi resim yokmu şaka şaka biraz aydınlık ve tepeden foto alabilirmiyiz nerde ektirmişdiniz ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 13 Mayıs 2014; 18:33:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12221223122412251226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.