Şimdi Ara

En Etkileyici Erkek Parfümü (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
775
Cevap
117
Favori
327.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://forum.donanimhaber.com/m_57065806/mpage_1/f_/key_//tm.htm#57065806

    Koku anketimize katılın veya sonuçları görüp tavsiyelerden faydalanın
  • Bu gun Burberry Classic aldim kokusu cidden cok hos herkese tavsiye ederim set halinde aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marcassin

    Bu gun Burberry Classic aldim kokusu cidden cok hos herkese tavsiye ederim set halinde aldim.

    Set'in içeriğinden bahseder misin?
    Ve fiyatı nedir acaba?
    Teşekkürler
  • En etkileyici parfüm konulu ankette uzun süren beraberliğin ardından taraflardan birisi öne geçti. Çok ilginç şeyler oluyor
    http://forum.memurlar.net/konu/1361303/?page=33
  • 1 numara channel sport allure homme
    2 numara 212 sexy men
    3 numara lacoste essetial
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolsweetboy

    quote:

    Orijinalden alıntı: marcassin

    Bu gun Burberry Classic aldim kokusu cidden cok hos herkese tavsiye ederim set halinde aldim.

    Set'in içeriğinden bahseder misin?
    Ve fiyatı nedir acaba?
    Teşekkürler

    Su an yanimda degiller isteyim. 2 deodorant 2 parfum biri ufak digeri buyuk cam sisede parfumlerin, d&p 35 tl aldim.

    [Alirken yanimda 2 adam girdi baska parfumlere bakiyorlardi benim kokuyu begenip onlarda aldi :) ]
  • Roberto cavalli nasildir beyler black yada normali bir arkadasim onerdi ama bir sorayim dedim
  • One million'dan gio'ya kadar dior homme intense'ten cool watera kadar hepsini kullanmış biri olarak şunu diyebilirim ki.Parfüm sıralamam şöyle olacaktır:

    Kış Parfümleri için:

    1-YSL La Nuit De L'Homme Le Parfum.
    Bunu kullanın asla pişman olmazssınız.1 numaralı kış kokumdur ve çoğu kişide de yoktur.Özellikle söylüyorum EDT değil Le Parfum.Resmi ve özellikleri aşağıda mevcut.

     En Etkileyici Erkek Parfümü


    ÖZELLİKLERİ
    La Nuit De L'Homme Le Parfum gecenin karanlığı ve gizemini kendinde buluşturan, geceye hükmeden erkeklerin kokusu. Parfümün baş notasında kışkırtıcı tazelikte kokular… bergamut, anason ve karabiberin şaşırtıcı uyumu yer almaktadır. Kalp notasında lavanta ve paçuli yumuşak bir geçişle tüm bedeninizi sarar ve sonsuzluğun kapılarını aralar.Dip notasındaki bağımlılığa neden olan son nokta vanilya ve vetiver, tüm dikkatleri üzerinizde toplamaya neden olur


    2-Givenchy Xeryus Rouge

    Xeryus Rouge, notalarıyla bir kış kokusu gibi durmasına rağmen aynı anda ferah kokmayı da başarıyor. İstediğiniz mevsimde kullanın, tatlı ama JPG Le Male gibi yıkıcı bir tatlılık değil, nasıl diyeyim, sanki koku güven veriyor. Buz gibi bir yakut. Muhteşem.Üst notasındaki ilginç baharatlı ve nemli bir narenciye şeklinde hissedilen karışım çok başarılı. Tarhun gibi güçlü bir baharat, sulu-çimensi ferah bir koku veren kaktüs ve kabuklarıyla birlikte yenebilen, altın portakal diye de geçen çok lezzetli bir mevye: kumkuat. Bu üçünden oluşan lezzetli üst nota, asıl olarak oryantal sınıfında değerlendirilebilecek bu kokuyu sıcak yaz günleri hariç her mevsim kullanılabilecek hale getiren bir birleşim.Orta notalarına geçtiğinde sedir ve sardunya, bu lezzetli kokuyu yavaş yavaş ele geçirmeye başlıyor. Sedirin verdiği, ormansı-ağaçsı hissin yanında, çok doğal kullanılan sardunya aroması kokuya olgun bir nitelik kazandırıp derinleştiriyor.Dip notasında kullanılan sandal ağacı ve misk de gene kokuyu kirlileştirmeden bu tatlı harmanın içersinde erimiş ve kalıcılığının oldukça artmasını sağlamış.

     En Etkileyici Erkek Parfümü



    Yaz Parfümleri için :

    1-CK Euphoria:

    Yaz için ideal kokulardan birisi.Hafif çiçeksi ve bir okadar da etkileyici kokuyor.Kalıcılık ve yoğun kokuları sevenler Intensini de deneyebilirler.Kullananları asla pişman etmeyecek bir koku.Ben sırf kokuyu sevdiğim için kullanıyorum ve gün içerisinde de tazeliyorum.Intense olanı bana yoğun geliyor o yüzden tercihim değil.Kalıcılık yönünden esmer tenliyseniz bir sorun yaşamayabilirsiniz ancak beyaz tenlilerde kalıcılık problemine neden olabilir.

     En Etkileyici Erkek Parfümü


    2-Ralph Lauren Polo Blue

    Ralph Lauren firmasının gene fresh aleminde amiral gemilerinden olan bu koku, Calvin Klein, Davidoff, Tommy Hilfiger gibi kokulardaki "hiç kimseyi rahatsız etmeden hoş kokma" minvalindeki klasik Amerikan hayat tarzını yansıtan bir parfüm, çok ama çok güvenli bir koku.Üst notalarındaki aromalar tam bahar-yazlık, kavun-mandalina-salatalık üçlüsüyle açılan bir kokuya temiz ve ferah kokuları seven hiç bir erkeğin hayır diyebileceğine inanmıyorum.Orta notalarına geçildikçe Armani-YSL tarzı Akdeniz baharatlarını kullanarak biraz daha erkeksi bir havaya bürünüyor.Diplerinde bahsedilen notalar ise belli ki sabitleyici olarak kullanılmış, kendilerini birer akor olarak pek hissettiremiyorlar.Nihayetinde Polo Blue tartışmaya gerek bırakmadan güzel kokmayı ve hiç kimseyi rahatsız etmemeyi hedefleyenlere hitap eden, ancak çok da bir özelliği olmayan bir parfüm. Uzun süre kullanımda sıkıcı olur ancak denenmeli, hatta Acqua di Gio ile birlikte bir referans olarak alınmalı.

     En Etkileyici Erkek Parfümü


    Bir de heryerde bulamayacağınız özel bir parfüm var.Eğer cool water seviyorsanız bence bunu koklayınca Cool Water çakma gibi kalır diyeceksiniz.Ancak dediğim gibi heryerde yok yurtdışına gidenler deneyebilirler...Parfüm Creed Green Irish Tweet..

    Müthiş doğal, ferah, etkili. Nette bolcana dolanan Davidoff Cool Water eşleniği yorumlarını bir kalemde geçiniz efendim. Cool water bunun yanında silik bir kopyadır.Var olan en harika floral-fujer erkek kokusudur demek ile başlayabilirim belki.İlk sıktığınızda insanı saran "vay bu ne ya" etkisini sindirdiğinizde kokuyu değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Evet Cool Water'a ilk 5-10 dakika benziyor. Bu taze üst notalardan sonra devreye giren gri amber, insana smokini çekip Oscar ödül törenine gidermiş gibi bir his veriyor.Ancak şu ana kadar kullandığım hiç bir parfümde karşılaşmadığım patlayıcı bir etkiye sahip. Sıktıktan bir saat sonra koku "ben burdayım" diye bağırıyor.

     En Etkileyici Erkek Parfümü
  • bugün burberry tocuh,armani code,jpg le male ve d&g the one kokularını denedim.Burberry touch çok övülmüştü fakat bana 10 liraya satmak isteseniz almam.Değişik bir kokusu var.Sanki temizlik malzemesi kokusu aldım.Armani code gerçekten çok hoşuma gitti.Ama kalıcılığı biraz düşük.Jean paul le male de direk vanilya kokusu buram buram geliyor.Koku ağır değil ama vanilyanın baskın olduğu bariz ortada.Vanilya kokusunu sevenler le maleyi de beğenirler.Ama bana erkeksi gelmediği için çok beğenmedim.D&G the one da pek hoşuma gitmedi.Denediğim kokuların arasında en kadınsı kokanı buydu hatta.Bu koku da le male kadar tatlı bir koku ama benim hoşuma gitmedi.Ben şu an givenchy xeryus rouge kullanıyorum fakat fazla beğenmediğim için yeni koku almayı düşünüyorum bu yüzden yukardaki kokuları denedim.Gerçekten xeryus rougenin önüne geçebilen bunların arasında açık ara armani code oldu.10 puanlık değerlendirme yaparsam:
    Armani Code:9/10(Dezavantajı kalıcılığının az olması)
    Burberry Touch:5/10(Koku olarak hoşuma gitmedi)
    Jean P.Gaultier Le Male:6/10(Dezavantajı vanilya kokusunun abartılmış olması-Vanilya dışındaki kokuları alamadım desem yeridir)
    D&G The One:7/10(Bayan parfümü gibi geldi ama tatlı koku sevenler denemeli)
    Edit:Bu arada burberry touch biraz zaman geçtikten sonra koku olarak daha güzel oldu.Belirtmek istedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am I Evil ? -- 2 Şubat 2012; 0:59:21 >
  • Bir site buldum ancak parfümlerin orijinal veya sahte olup olmadığından emin değilim çünkü siteyi tanımıyorum. Eğer orijinalse fiyatlar çok uygun.
    http://www.trendcity.net/Outlet_Erkek_Parfumleri/Paco_Robanne_Outlet

    Bu işten anlayan arkadaşları yorum yapmaya davet ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolsweetboy

    Bir site buldum ancak parfümlerin orijinal veya sahte olup olmadığından emin değilim çünkü siteyi tanımıyorum. Eğer orijinalse fiyatlar çok uygun.
    http://www.trendcity.net/Outlet_Erkek_Parfumleri/Paco_Robanne_Outlet

    Bu işten anlayan arkadaşları yorum yapmaya davet ediyorum.

    Bana pek güvenilir bir site gibi gelmedir.
    1.si ürünlerine %100 orjinallik garantisi yada ithalatçı firma garantisi verdiğini yazmamışlar.
    2.si İletişim bilgileri diye bir aalnları yok.Siz sadece mail yollayabilyorsunuz.Tahminice attığınız maili bir kişi bilgisayarından cevaplıyordur.Belirli bir ikamet yerleri olduğunu bile düşünümyorum.Bir sorun olsa kiminle neresiyle iletişime geçeceğiniz belli değil.
    3.sü müşteri hizmetleri diye bir alan zaten hiç yok olduğunu da zannetmiyorum.O yüzden bana pek güvenli bir site olarak gelmedi.
    4.sü mesela ayakkabılarına bakın hep çakmacılarda yada pazarda olan sahte Lacoste,Tommy,Adidas modelleri var.Mesela Lacoste yada Tommy'nin neden okadar sınırlı modeli var diye düşünmemek elde değil.

    Tercih yine de sizin.Bence 60TL paranızı çöpe atmaktansa Pazarland'ta 40TL fazla verip istediğiniz parfümü güvenle ve garantisi ile temin edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 2 Şubat 2012; 9:54:05 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolsweetboy

    Bir site buldum ancak parfümlerin orijinal veya sahte olup olmadığından emin değilim çünkü siteyi tanımıyorum. Eğer orijinalse fiyatlar çok uygun.
    http://www.trendcity.net/Outlet_Erkek_Parfumleri/Paco_Robanne_Outlet

    Bu işten anlayan arkadaşları yorum yapmaya davet ediyorum.

    bence %100 güvenilir değil.Adamlar 50ml ile 100ml hugo bossu aynı fiyata koymuş kendilerini ele vermişler zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakia_

    quote:

    Orijinalden alıntı: coolsweetboy

    Bir site buldum ancak parfümlerin orijinal veya sahte olup olmadığından emin değilim çünkü siteyi tanımıyorum. Eğer orijinalse fiyatlar çok uygun.
    http://www.trendcity.net/Outlet_Erkek_Parfumleri/Paco_Robanne_Outlet

    Bu işten anlayan arkadaşları yorum yapmaya davet ediyorum.

    Bana pek güvenilir bir site gibi gelmedir.
    1.si ürünlerine %100 orjinallik garantisi yada ithalatçı firma garantisi verdiğini yazmamışlar.
    2.si İletişim bilgileri diye bir aalnları yok.Siz sadece mail yollayabilyorsunuz.Tahminice attığınız maili bir kişi bilgisayarından cevaplıyordur.Belirli bir ikamet yerleri olduğunu bile düşünümyorum.Bir sorun olsa kiminle neresiyle iletişime geçeceğiniz belli değil.
    3.sü müşteri hizmetleri diye bir alan zaten hiç yok olduğunu da zannetmiyorum.O yüzden bana pek güvenli bir site olarak gelmedi.
    4.sü mesela ayakkabılarına bakın hep çakmacılarda yada pazarda olan sahte Lacoste,Tommy,Adidas modelleri var.Mesela Lacoste yada Tommy'nin neden okadar sınırlı modeli var diye düşünmemek elde değil.

    Tercih yine de sizin.Bence 60TL paranızı çöpe atmaktansa Pazarland'ta 40TL fazla verip istediğiniz parfümü güvenle ve garantisi ile temin edebilirsiniz.

    http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=11629

    keşke 40 tl olsa be kardeş
    170e satıyorlar
    Hepsiburada.com'da bile 115tl parfüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

    quote:

    Orijinalden alıntı: coolsweetboy

    Bir site buldum ancak parfümlerin orijinal veya sahte olup olmadığından emin değilim çünkü siteyi tanımıyorum. Eğer orijinalse fiyatlar çok uygun.
    http://www.trendcity.net/Outlet_Erkek_Parfumleri/Paco_Robanne_Outlet

    Bu işten anlayan arkadaşları yorum yapmaya davet ediyorum.

    bence %100 güvenilir değil.Adamlar 50ml ile 100ml hugo bossu aynı fiyata koymuş kendilerini ele vermişler zaten

    Facebookta yandaki reklamlarda gördüm websiteyi
    Dediğin gibi pazarda bulunan ayakkabılar da orada
  • 212
  • bu arada pazarland indirimi 2 şubatta bitiyordu ve bitmiş.Dün 107 liraya aldığım parfüm bugün 162 lira olmuş.Nedense mutlu oldum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolsweetboy

    quote:

    Orijinalden alıntı: trakia_

    quote:

    Orijinalden alıntı: coolsweetboy

    Bir site buldum ancak parfümlerin orijinal veya sahte olup olmadığından emin değilim çünkü siteyi tanımıyorum. Eğer orijinalse fiyatlar çok uygun.
    http://www.trendcity.net/Outlet_Erkek_Parfumleri/Paco_Robanne_Outlet

    Bu işten anlayan arkadaşları yorum yapmaya davet ediyorum.

    Bana pek güvenilir bir site gibi gelmedir.
    1.si ürünlerine %100 orjinallik garantisi yada ithalatçı firma garantisi verdiğini yazmamışlar.
    2.si İletişim bilgileri diye bir aalnları yok.Siz sadece mail yollayabilyorsunuz.Tahminice attığınız maili bir kişi bilgisayarından cevaplıyordur.Belirli bir ikamet yerleri olduğunu bile düşünümyorum.Bir sorun olsa kiminle neresiyle iletişime geçeceğiniz belli değil.
    3.sü müşteri hizmetleri diye bir alan zaten hiç yok olduğunu da zannetmiyorum.O yüzden bana pek güvenli bir site olarak gelmedi.
    4.sü mesela ayakkabılarına bakın hep çakmacılarda yada pazarda olan sahte Lacoste,Tommy,Adidas modelleri var.Mesela Lacoste yada Tommy'nin neden okadar sınırlı modeli var diye düşünmemek elde değil.

    Tercih yine de sizin.Bence 60TL paranızı çöpe atmaktansa Pazarland'ta 40TL fazla verip istediğiniz parfümü güvenle ve garantisi ile temin edebilirsiniz.

    http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=11629

    keşke 40 tl olsa be kardeş
    170e satıyorlar
    Hepsiburada.com'da bile 115tl parfüm

    Kampanya bitmiş şansınıza küsün ozamansa.Daha dün baktım fiyatı 106TL idi dostum.Yapacak bişey yok kısa süreliğine indirime girmişlerdi.Demekki bugün indirim bitmiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakia_

    quote:

    Orijinalden alıntı: coolsweetboy

    quote:

    Orijinalden alıntı: trakia_

    quote:

    Orijinalden alıntı: coolsweetboy

    Bir site buldum ancak parfümlerin orijinal veya sahte olup olmadığından emin değilim çünkü siteyi tanımıyorum. Eğer orijinalse fiyatlar çok uygun.
    http://www.trendcity.net/Outlet_Erkek_Parfumleri/Paco_Robanne_Outlet

    Bu işten anlayan arkadaşları yorum yapmaya davet ediyorum.

    Bana pek güvenilir bir site gibi gelmedir.
    1.si ürünlerine %100 orjinallik garantisi yada ithalatçı firma garantisi verdiğini yazmamışlar.
    2.si İletişim bilgileri diye bir aalnları yok.Siz sadece mail yollayabilyorsunuz.Tahminice attığınız maili bir kişi bilgisayarından cevaplıyordur.Belirli bir ikamet yerleri olduğunu bile düşünümyorum.Bir sorun olsa kiminle neresiyle iletişime geçeceğiniz belli değil.
    3.sü müşteri hizmetleri diye bir alan zaten hiç yok olduğunu da zannetmiyorum.O yüzden bana pek güvenli bir site olarak gelmedi.
    4.sü mesela ayakkabılarına bakın hep çakmacılarda yada pazarda olan sahte Lacoste,Tommy,Adidas modelleri var.Mesela Lacoste yada Tommy'nin neden okadar sınırlı modeli var diye düşünmemek elde değil.

    Tercih yine de sizin.Bence 60TL paranızı çöpe atmaktansa Pazarland'ta 40TL fazla verip istediğiniz parfümü güvenle ve garantisi ile temin edebilirsiniz.

    http://www.pazarland.com/pinfo.asp?pid=11629

    keşke 40 tl olsa be kardeş
    170e satıyorlar
    Hepsiburada.com'da bile 115tl parfüm

    Kampanya bitmiş şansınıza küsün ozamansa.Daha dün baktım fiyatı 106TL idi dostum.Yapacak bişey yok kısa süreliğine indirime girmişlerdi.Demekki bugün indirim bitmiş.

    Kampanyaya giriyorsa takip edeyim siteyi arada sırada
    Linkini verdiğim siteye ürün hakkında soru sordum bakalım cevap verecekler mi?
    Zaten cevap vermiyorlar genelde ürün orijinal mi veya faturasını yollarken paco rabbane diye adı geçiyor mu faturada diye sorunca :) (eğer sahte ürün satıyorlarsa)
  • Birisi gelir de fullspeed derse yöneticilerden ricam onu sınırsız banlayın....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

    bu arada pazarland indirimi 2 şubatta bitiyordu ve bitmiş.Dün 107 liraya aldığım parfüm bugün 162 lira olmuş.Nedense mutlu oldum

    Kardeş koku hakkındaki düşüncelerini de alalım :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.