Şimdi Ara

Elektro Gitar alıcam yardım eder misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok klasik bir konu oldu biliyorum ama yardımınıza ihtiyacım var. Bu güne kadar elektro almadan önce klasik öğren diyenler oldu nolur siz de aynısını demeyin. Hali hazırda kardeşimin klasik gitarı ile ara sıra uğraştığım için gitarı tutma akor basma gibi temel kalıpları az çok öğrendim fakat elektronun sesi duruşu bi başka benim için.

    Ayırabileceğim bütçe 1000tl hadi 100-150 daha çok gerekirse eklerim. Ama bu bütçe ile gitar + amfi + pedal ( bazıları gereksiz diyor yorumlarınız nedir? ) alıcam. Çalmak istediğim tür genelde Rock üzerine. Zaten genelde bu türde şarkılar dinliyorum. Metal müzik önemli değil çalmasam da olur :D Görüşleriniz nelerdir? Şimdiden teşekkürler.



  • dostum sıfırdan başlayacaksan pedal gereksiz drabilir yani daha teknik bilmeden çaldığın şeyi süslemeye çalışman mantıksız geliyor. ben de senin gibi elektroya yeni başlayacağım 2 hafta içinde. bütçem de seninkiyle aşağı yukarı aynı.

    epiphone lp-100 e bir bak derim. ben bu gitarı almayı düşünüyorum. yanına da 300-350 liralık bir amfi ile başlayacağım. işte askısı yedek penası gitar standı ile en fazla 1200 eder. metal çalmayacaksan manyetikleri iyi seçmen gerekiyor. gitara yeni başlayanlar için bir konu vardıElektro Gitar Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? (Yeni Başlayanlar İçin) buraya bir bak derim. doğru manyetik seçimini yapmanda faydalı olur.
  • ben elektro calıyorum lp 100 un cok konusu geçiyor bu aralar bütçeye göre iyi bir gitar epiphone zaten iyi üretiyor amfi de orange veya roland oneririm pedala gerek yok suan senin icin bence marshallın ucuz amfilerinden tavsiye etmem
  • Diğer konuda da aynısını yazdım, durumlarınız birbirine yakın olduğu için direkt yorumu kopyalıyorum,

    "Orta seviye bir amfi al fakat elektro gitarın marka ve pahalı bir şey olmasın. Başlangıç gitarı al hatta öğrenci gitarı diye tabir edilen gitarlardan al. 3-4 ay (Zaman kişiden kişiye değişir.) kendini geliştirdikten sonra, orta seviye bir gitara geç. Fakat kendini gerçekten orta seviye bir gitara layık gördüğün zaman geç. Erken veya geç bir geçiş yapma."

    Bunun dışında, pedal en başlarda gerçekten gereksiz bir harcama olur. Marshall'ın veya Line 6'in 15w lik amfilerine bak birde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.