Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
551.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ah bir bulsam!
    Hiçbir yerde yok.
    Tabiiki ZASS.
    Bunun dışında hangi markayı alabilirim derdindeyim.
  • zass in hadimkoyde fabrikasi var, bulundugunuz yerde nerelere mal veriyor sorabilirsiniz bence,http://www.utusan.com.tr/turkce/iletisim_t.htm
  • Zass'ın fabrikası kapanmış diye okumuştum. Dün akşam satis@zass.com.tr adresine mesaj gönderdim. Başarısız oldu. Fabrikanın kapandığını doğruluyor sanki. Yarın bir de telefon edeceğim.
    Teşekkür ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gidakontrol

    rifat arkadasım ben bu sene yaklasık 20 gün 2 yağlı radyatörle ısındım,sana tavsıyem yukardakıler yerıne zass almandır. bizde 1 demirdöküm birde zass vardı inan aynı güçte olmalarına ragmen zass ısıyı cok daha ıyı yayıyordu.

    Demirdöküm Zass'ın onda biri bile olamaz. İnanılmaz derecede kalitesiz. Bizde de hem DD hem de Zass vardı. Zass hala taş gibi duruyor, Demirdöküm çöpe gitti. Kullanıldığı sürede fişini eritti, sarardı, tekerlerklerinin hepsi kırıldı ve yağ sızdırmaya başladı. Zass da aynı süre içinde alınıp kullanılmasına rağmen sıfır gibi hala. Bulabilirseniz mutlaka Zass ve onun Arçelik'e imal ettiği modelleri alın. Şu an Halojen ısıtıcılı Arçelik Zass üretimi diye biliyorum.
  • öncelikle teşekkür ederim. Nemlendirme haznesi olduğ için şu an Arçelik R1211'de karar kılmış gibiyim. Müşteri hizmetlerine sorduğumda nerde üretildiğine dair tatmin edici bir yanıt alamadım maalesef.
  • Çocuk odasında kullanmak üzere kaloriferler yanana kadar ve yandıktan sonra da geceleri kullanmak üzere elektrikli ısıtıcı alacağım ve tercihimi daha sağlıklı ve güvenli olmasını da göz önünde bulundurarak yağlı radyatörlerden yana kullanacağım.

    İnternetten birkaç modeli inceledim özellikle Delonghi Dragon adlı model tavsiye ediliyor. Bu ürünü kullanan varsa memnun olup olmadığını yazarsa sevinirim.

    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=17111&productid=evdeltrd1025#tablnk




  • zass yağlı radyatör arıyorum ama bulamıyorum.yardımcı olabilirmisiniz???
  • Şemikler'de tesadüfen girdiğim bir beyaz eşya mağazasında buldum ZASS radyatörü,elinde sadece 1 tane kalmış....130ytl ye aldım
    Başka isteseniz de yok dedi,geçen seneden kalma ürün...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: garagulli

    Şemikler'de tesadüfen girdiğim bir beyaz eşya mağazasında buldum ZASS radyatörü,elinde sadece 1 tane kalmış....130ytl ye aldım
    Başka isteseniz de yok dedi,geçen seneden kalma ürün...

    Sanırım sizde iki tane kaliteli klima vardı bunuda ne yapacaksınız acaba yoksa klimalaırınız ısıtmıyormu bende sizleri okuyarak fujitsı 14000 btu aldım aman ha korkmaya başladımgerçi bende banyoda mutfakda elektrikli ısıtıcı kullanıyorum ama.
  • sorunun cevabını sonda vermişsiniz zaten...mutfağa,salona,banyoya lazım olur diye aldık....evde bebek de olunca mecburen tabii :)
  • arçeliği önermem kendini zor ısıtıyor bırakın odayı ısıtmayı.
  • Alemsiniz cidden de, yağlı radyatör denen alet zaten sürekli %100 verimle çalışır. Daha düşük olma ihtimali yok.
    Bu yüzden hangi marka aldığınızın hiç önemi yok. termometresi olsun kafi. Kanımca bir de zaman ayarlı alırsanız daha iyi olur. zaman ayarı da yoksa piyasada 15 ytlye zaman ayarlı fişler var. ondan alıp takın.

    Üzerinde bu kadar düşünülecek bir konu değil. Arçelik kendini ısıtmıyor falan da komik olmuş. bu alet fişten 2000watt çekiyor ise dışarı 2000watt ısı veriyor demektir. İster arçelik olsun ister zass ister vestel hiç farketmez. 2kw lık bi radyatör alın işinizi görür.

    Servis falan sormuş arkadaşlar, ne servisi yahu 200 ytllik bir alet zaten.
  • Günlük 10 saatlik bir kullanım neticesinde elektrik masrafı ne kadar olur?

    Şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ömer

    Günlük 10 saatlik bir kullanım neticesinde elektrik masrafı ne kadar olur?

    Şimdiden teşekkür ederim.

    Anımsatma.
  • Herhalde matematiği seven olmadığı için cevap veren de pek olmuyor,

    2 kW lık ısıtıcı günde 10 saat devamlı yanarsa kWh 25 ykrş tan 30 günde: 150 YTL yakar

    2 kW x 0,25 YTL/kwh x 10h/gün ( saat) x 30 gün = 150 YTL /ay

    Sendorm arkadaşın dediği gibi 2 kW lık radyatör ısıtıcının markalar arası verim farkı olmaz 100% dür kombi değilki bu yoğuşma teknolojisi falan olsun...

    Ama kalite farkı olur biri 3 günde bozulur diğeri 10 sene birşey olmaz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Ömer


    quote:

    Orjinalden alıntı: Ömer

    Günlük 10 saatlik bir kullanım neticesinde elektrik masrafı ne kadar olur?

    Şimdiden teşekkür ederim.

    Anımsatma.




  • Teşekkür ederim.
  • Bu ürün yeni ve tüketimi diğer radyatörlere göre çok çok daha az lütfen inceleyin. Kaloriferlerde kullanılan panel radyatörlerin aynısı. Bildiğimiz yağlı radyatörlerle hiçbir alakası yok. Çok verimli. Çok da şık. Duvara monte ediliyor sabit. Havayı kurutma gibi yan etkileri yok. Örnek bir tüketim tablosuda mevcut.

    www.elektrikli-radyator.com
  • evet arkadaslar bu elektrikli radyatör güzelde neden sitesinde ısıtma alan m2 olarak veriliyor benim bildiğim hacim olarak verilmeli m3 olmalı yani. ısıtma kapasiteside 1 saatlik tüketimi kw/s cinsinden vermeli ytl olarak diil.bu değerleri bilen varsa yardımcı olurmusunuz.Birde bu radyatör bildiğimiz kalorifer gibi sulu oluyo sanırım doğrumudur.Ayrı bi devir daim pompasımı var içinde acaba...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: klimakalorifer

    Bu ürün yeni ve tüketimi diğer radyatörlere göre çok çok daha az lütfen inceleyin. Kaloriferlerde kullanılan panel radyatörlerin aynısı. Bildiğimiz yağlı radyatörlerle hiçbir alakası yok. Çok verimli. Çok da şık. Duvara monte ediliyor sabit. Havayı kurutma gibi yan etkileri yok. Örnek bir tüketim tablosuda mevcut.

    www.elektrikli-radyator.com




    Niyazi Bey,

    Lütfen bi tane dallama sizi şikayet edip ceza almanıza neden olmadan önce imzanızı kurallara uygun hale getiriniz.İmzasına 1 satır fazla yazdığı için forumdan uzaklaştırılanları görmek hoşuma gitmiyor.




  • bu elektrikli radyatörü kullanan yok heralde.Niyazi bey sizden bilgi alabilirmiyiz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.