Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.178
Cevap
32
Favori
551.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @helloween eger yagli radyotoru satmadiysaniz ilgileniyorum. yeni uyeyim ozel mesajda sorun oldugu icin burdan yazdim :)
  • ben king almıştım kış başı 4 aydır kullanıyoruz çok memnunum diğer radyatörleri bilmem burada birisi paylaşmıştı zamanıda 6280 modeli gayet güzel ısıtıyor fanıda ilk başlangıcta açıyoruz odayı soğuğu kırıyo hemen. tavsiye ederim 2 tane daha almayı düşünüyorum her odaya 1 tane
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glumerna

    ben king almıştım kış başı 4 aydır kullanıyoruz çok memnunum diğer radyatörleri bilmem burada birisi paylaşmıştı zamanıda 6280 modeli gayet güzel ısıtıyor fanıda ilk başlangıcta açıyoruz odayı soğuğu kırıyo hemen. tavsiye ederim 2 tane daha almayı düşünüyorum her odaya 1 tane
    Çok elektrik harcamiyor mu? Bende premier marka var. Acayip elektrik harcıyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QRX kullanıcısına yanıt
    Hepsi harcıyorki hangisi harcamıyor klimadan kat kat iyi ısıtıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: glumerna

    Hepsi harcıyorki hangisi harcamıyor klimadan kat kat iyi ısıtıyor
    Hocam olur mu hiç. Klima hem çok daha az yakıyor hem çok daha iyi isitiyor. Aralıkta radyatör yaktım. Ocakta klima. Ocak ayında fatura Aralık ayının yarısından az geldi. Hem çok daha iyi ısındım. Tek sıkıntısı klimanın kendisinin pahalı olması. Radyatör soğuk bir odayı bir buçuk iki saatte zor ısıtıyor. Kendisinin ısınması neredeyse yarım saat. Klima soğuk odayı 15 dakikada sıcacık yapmaya başlıyor. hemen. İmkan varsa klima tavsiye ederim. Hatta iki üç odayı ısıtmam lazım diyorsanız kesinlikle klima tavsiye ederim. 3 odaya koyacağınız radyatör elektrik faturasını 1000 liraya çıkarır. Koridora klima takın 18 binlik veya 24 binlik. Ki 18 binlik yeterli olur muhtemelen. Radyatöre ödeyeceğiniz faturanın yarısından da az elektrik faturası ödersiniz. Benim bir arkadaşım da koridora klima kurdurdu. Tüm evi klima ile ısıtıyor. Memnun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bendeki klima bulunduğu odayı ısıtmıyor radyatör çok daha iyi valla belki ücret konusunda haklı olabilirsiniz hiç detaylı bakmadım ama memnunum yani radyatörden

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isıtıcı öneriniz var mı? Önceden King k6280 almıştım ama daha iyisini almak istiyorum. Hazır kasım fırsatları da yaklaşırken parasını hakettiğini düşündüğünüz varsa indirimlerde almam lazım.

  • Awox dilimfit kullananlar var mı? Memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babam için aldım.Parasına göre güzel.Ama şikayetlerdeki gibi fanı ses yapıyor.Sürtüyormu ayaklar mı dengesiz olduğunda ses yapıyor anlamadım.Oynatınca kesilsede zaman zaman yapıyor. Bunun dışında metal saçı çok ince öyle eski yağlı radyatör ler gibi performans beklemeyin.İyi özelliği ise eskilere çok daha hızlı ısınıyor, soğuma süresi idare eder.Kablosu ısındığı söyleniyordu hafif ısınma bende gözlemledim.Son olarak parasına göre güzel ancak bütceniz varsa tanınmış markalars yönelin derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt

    Cevabınız için teşekkür ederim.

    çok yüksek bir şey almak istemiyorum, daha iyi alternatifleri varsa daha güzel olur tabii ki ama fiyat olarak çok yukarı çıkmak istemiyorum. Ses olayı çok rahatsız edici mi? Sizce Ne kadar sürede ısıtır odayı (10-15 m2) bir de koku problemi yaşadınız mı? Son olarak da elektrik tüketimi nasıl yüksek mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rica ederim.King marka vardı benim awox ile aradında kaldığım Delognhi falan zaten epey pahalı.

    ses olayı rahatsız edici ama fan her zaman gerekmiyor zaten , fan da 400 watt tüketiyor ekstra tüketim.İlk çalıştırmada odayı hızlı ısıtmak için gerekli.Ama emin değilim ben ön kasa kenarına bant sardım kesmedi , alt tablayı babama vereceğim den çok sıkmamıştım tekerleklerin olduğu alt tablada yapıyor olabilir.

    10 m2 odayı 15 dk gibi kısa sürede 24 dereceye getirdi bende.

    200 watt çekiyor ,fan da çalışır sa 2500 leri geçiyor.

    koku sorunu olmadı olsada 2 kere çalıştırmada geçer.

    şuan 0.71 kuruştu en son ,yaklaşık saatte 1.40 tl yakar.Tabi full çalışırsa ,termostat yapar uzun çalıştırsanız yarısı kadarına düşüyordu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Şahane bilgiler bunlar çok teşekkür ederim. Belirli bir süre çalıştırıp kapattığınız zaman odanın ısısını kaybetmesi hızlı oluyor mu? (Ufolarda böyle bir sorun oluyordu sanırım, radyatörlerde nasıl durum bilemedim)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😀 , ısı kaybı odanın yalıtımı ile alakalı olsa da bu tarz radyatör ler bildiğimiz petek mantığındalar.Tek fark içlerinde su yerine yağ var.Bu yağ da özel bir yağ , rezistans lar ile ısındıkça petek içersinde dolanıyor ve ısıyı salıyor.

    Ufo lar ise sadece karşısındaki nesneyi ısıtırlar ,havayı ısıtmadıkları için kapanmalarıyla oda soğumaya başlar.

    fiyat /performans ve garantisi çevresinde alabilirsiniz derim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, anneme bir tane elektrikli yağlı radyatör almaya karar verdik, ama pek bilgim yok ama biraz araştırdım aşağıdaki modeller fena değil gibi, aşağıdaki modellerden hangisini tavsiye dersiniz acaba veya bu fiyatlarda (daha ucuz da olabilir) başka öneriniz varsa çok sevinirim, teşekkürler.


    https://www.trendyol.com/vigo/2500-watt-digital-panel-yagli-radyator-uk-p-3657275?boutiqueId=526901&merchantId=106803


    https://www.hepsiburada.com/fakir-rh-12-halojen-2800-watt-12-dilim-yagli-radyator-pm-evfakirrh12





  • kingden memnunum geçen yıl almıştım tavsiye olunur. king adı gibi kral king gündüz kilima akşam bu antalyaya çok bile geliyor.  

  • Merhaba herkese. Evde kombi petek var ama Cocugun odasi normalden daha soguk oluyor. Odasini sabit sicakta tutacak bir radyator ariyorum. Bir tanidigim arcelik ari11d kullaniyor suan trendyolda 4500 lira kendi sitesinde yok. Arcelik yetkili magazalarda ari 9d var. 2500 lira civari. Petek sayisi ve watt disinda asiri bir fark goremedim ama bu kadar fark yaratacak ne var bilemedim. Magaz calisanlari ve arcelik musteri hizmetlerinin dunyadan haberi yok. Istedigim ozellikler sabit isi ayari ve cok petek sayisi olmamasi ve tabi dandik olmamasi. Onerilere acigim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arazis_med A kullanıcısına yanıt

    merhaba

    içten izolasyon öneririm

    straforlu alçıpan metrekare fiyatı 100 lira olsa

    takribi 4m x 4m x 3m tavan yüksekliği odanız olsa cam alanını düşünce yaklaşık 40 metrekare

    straforlu alçıpan gider

    radyatör fiyatına malzemesini alırsınız

    üç ayda fazladan harcayacağınız elektrik farkını da ustalık işçilik ödersiniz

    uygulaması kolaydır birinci gün malzemenin duvarlara döşenmesi ikinci gün ince alçı çekip düzeltilip boyanması üçüncü gün hazır olur

    kış bitmeden daha kazançlı olursunuz

    sonrası çocuğunuz da rahat eder

    ısı kaçağı problemini daha fazla ısı vererek çözmek istiyorsunuz

    bence içten izolasyon yapın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep -- 12 Kasım 2022; 19:18:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beha, nobo gibi ısıtıcıları kulanan var mı? beha ısıtıcı çok ilgimi çekti, mobil uygulama üzerinden kontrol etme imkanı var. noboda bir arkadaşımda gördüm çok hoş duruyordu. sürekli kullanım olmayacağı için yağlı radyatör yerine bu tarz bir ısıtıcı bakıyorum.

  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.