Şimdi Ara

ekrana görüntü gelmiyor.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @DhanTE

    Zaten o 6 pin çeviricilerin ucundaki molekslerden biri çoklayıcı. 1 tanesine bağlasa yine yeter. Bugüne kadar kullandığım hiç bir kartta o 2 moleksi bağlamadım psu ya. 6 pini ekran kartına taktım diğer uçtaki 2 moleksten birini psu ya bağladım. GTS250 de kullandım bu şekilde, 8600GTS de, HD4850 de. hatta diğer çoklayıcı dediğim uçlara kasa fanı bile bağladığım oldu.
  • ewt yeni bi psu almam şart oldu ama 1 hafta beklemem gerek :) para bulmam için nakit 50 war bi 60 daha bulurum :) ii bi power alabilirim o parayada
  • @MÜŞAVİR

     ekrana görüntü gelmiyor..
    Gerçekten ilginçmiş herhalde sorun çıkartıcak 1 kart'a denk gelememişsin. , çünki bu molexler'de 2 det 12Volt'u farklı noktalara gönderir ve 2'li molexler'de 1 adet 12V ayrı 4 pin soketinden alındığına göre 2'sinide bağlamak gerekir'ki yukarıda resmini verdiğim molex'e dikkat edersen 12V olarak (Sarı kablo ile 6 pin kısım'da) köprü yapılmış, buda o 2 kanalı ayrı ayrı kullanan 1 VGA illaki vardır ve oradaki köprü bu tip 1 VGA için önlem niteliğinde'dir.

     ekrana görüntü gelmiyor..

    Bu yukarıda'ki resimdede diğer uçların 4 pin olduğunu düşünürsek sağ ve soldaki için ayrı 4 pin moleks'e giriş yapmak gerekir, tekini kullanmak demek kart'ın üzerine giden 6 pine 1 adet 12V giriş yapmak demektir.

    Aşağıda'ki resimde görüldüğü üzre,



    1 adet sağ taraftan 1 adette soldan 6 pin ucuna 12V girişi var, bu tip kablo'da kart'a 1'inin çoklayıcı olması için 4 pin kısmında'ki 2 adet molexten 1'i dişi, diğeri'de erkek olmalı, belki çoklayıcı şeklinde olan tipte'ki molexler'de, yine 1 adet 12V için köprü'de olabilir, ben görmediğim için bilemem.

    Edit :
    Ama ben bu şekilde kullandım sorun'da yaşamadım diyorsun, sana güvenim tamdır, kullanıcı olarak seninle zıtlaşıcak değilim sonuçta öyle diyorsan hiç kuşkusuz öyledir. sadece teoride öyle değilmiş gibi duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DhanTE -- 8 Mayıs 2010; 18:04:18 >




  • dhante çok tşk ederim yarın kartı ve kaploların fotosunu çekip buraya koyarım inş. gelen abi dediki psu yetersi (= yeni bi psu almam sart oldu ALLAH RAZI OLSUN :) HEPİNİZDEN
  • ya işlemci çift çekirdek 3.0 blki ondan deildir psu yetersiz dedi herkes para biriktiriom psu alıcam (= takıp calısınca wea calısmazsa yazarım buraya bilgileniriz :)
  • evet sonunda kartı çalıştırdım 2 girişinede pcı exp girişi yapmazsan kart çalışmıyor bugun 500w power aldım taktım şimdi canavar gibi çalışıyor herkese teşekkür ederim :)
  • Hayırlı olsun.
  • eyvallah kardeşim daha ileri sizin olsun :) su resimde sag üst köşede 2 giriş varya ikisinide takmak gerekiyo yoksa çalışmıyor kart :) alacaklar bilginiz olsun tecrübe konusuo :dp
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.