Şimdi Ara

dürbün / red dot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar, zoraki hp-01 ultra tabancam var ve tüfek istemediğimden bu tabancaya dürbün veya red dot almayı düşünüyorum ama yaptığım araştırmalarda hangisi daha iyi, daha kullanışlı ve fiyat performans olarak daha avantajlı pek bir sonuca ulaşamadım.
    Bilgi sahibi olanların marka-model de vererek tavsiye edeceği ürünleri söylerse çok makbule geçer. Başka arkadaşlara da yardımı olur diye düşünüyorum.
    Fiyat olarak 200 tl ye kadar ve menzil olarak da 50-60 m ye kadar yeterli olur heralde.
    Şimdiden sağolun, iyi forumlar..



  • Tabancada dürbün çok gereksiz bence, zaten tabanca ile atışta herhangi bir kaynak noktası söz konusu olmadığından dürbün ile kullanım hayli sıkıntılı olacaktır. Bu bağlamda reddot veya laser sight tercih edilmelidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi trugla gez arpacık

    dürbün yakını göstermez,bulanık gösterir,ayrıca red dot ve dürbün ayakları vidalar oynayıp gevşer durur

    süreki sabit kalması için kaynak yapılması lazım o zamanda çıkmaz
  • Red dot daha iyi onds tek bir nokta var ve kayma yapmaz. Durbunu sabitlediginde gozunu birkac milimetre bile oynatsan (durbunu demiyorum gozu diyorum) mermi baska yere gidiyor. Durbun titriyor birde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o silahın etkili mesafesi 70 metrelere kadar çıkmaktadır düşüş hesaplanarak 100 m de hedef vuran arkadaşlar var eğer maksadınız bu kdar uzak hedeflerle çalışmak ise tabi ki dürbün alınmalıdır ancak her seye rağmen bunun bir tabanca olduğu unutulmamalı ve genelde 20-30 m kadar atışlar yapılacağı düşünülürse red dot çok daha mantıklıdır. ayrıca bu modelde sürgü hareketli olmadığından vidalarda çok fazla gevşeme olmaz orta kalitede bi redot işinizi fazlasıyla görür
  • dürbünlü reddot al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.