Şimdi Ara

Bora Barak Br99-S nasıl bilirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
15.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Arkadaşlar kamp yaptığımız bölgelerde bazı vahşi hayvanlar olduğu için bir tüfek almaya karar verdim, av seven ve yapan birisi değilim, savunma veya hobi amaçlı(poligon tarzı) kullanmayı düşünüyorum.

    12 CAL Bora Barak BR-99S Long hakkında ne düşünüyorsunuz?

    3-4K'ya kadar çıkarabilirim bütçeyi ancak bu tüfek şuan için f/p gibi görünüyor (hem şekil hem kullanım amacıma uygunluğu sebebiyle)


    Yorumlarınızı bekliyorum



  • güncel
  • Kullanıcıları genelde memnun. Ben de derya mk 12 kullanıyorum fakat vahşi hayvanlara karşı savunma amaçlı yani acil durumda sorunsuz çalışmasını bekleyeceğiniz bir tüfek alacaksanız ben size 12 çap kutu şarjörlü yarı otomatikleri tavsiye etmem.

    1- pompalı bir tüfek alabilirsiniz ki bu uts-15 olabilir.

    2- boru şarjörlü gazlı sistem yarı otomatik ki burada seçenek çok fazla



    Bana kalırsa böyle bir tarza yönelin. Kutu şarjörlü yivsizlerin şu an kullanımını dev bir ar-ge sahası olarak düşünün. Sıfır sorunla çalışanı da var ama hala besleme sorunları ortaya çıkıyor bu tüfeklerde. Allah korusun can riski olan bir durumda fişeği namluya sürmeyen bir tüfek olsun istemezsiniz elinizde. Pompalının avantajı tamamen mekanik bir hareketle fişek sürüp tahliye ediyor olmanız. Dolayısıyla fişek seçmez. Uts-15 örneği de mesela 14+1 Fişek alır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tabi pompalının avantajı olduğu kadar dezavantajı da olabilir. Biraz antrenman gerektirir muhtemelen. Yatar pozisyonda ya da farklı şekillerde kullanmak daha güç olacaktır.



    Boru ve kutu şarjörlülerde de sürekli fişek bulundurmak şarjör yaylarını yıpratır. Marla firmasının sanırım toplu tüfeği vardı o belki düşünülebilir. Ama en iyisi siz yerinde inceleyin öyle karar verin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.