Şimdi Ara

direksiyon kumandası acilll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim siz değerli kullanıcılara sorum olacak 98 model laguna aracım var üzerinde orjinal kaset çalar teyp var 150-200 tl lik pioneer teyp almak istiyorum ama direksiyon kumandası iptal olacak heralde direksiyon kumandası adaptörü kullanmam lazım heralde bu adaptör olmadan kullanabilecegim bi teyp var mı? yada bu adaptörü temin edebileceğim bi yer var mı bildiğniz şimdiden teşekkürler



  • Lagunalarda ekstra donanım takmak sıkıntılıydı sanırım. Önce servise danışın derim;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakan030303

    benim siz değerli kullanıcılara sorum olacak 98 model laguna aracım var üzerinde orjinal kaset çalar teyp var 150-200 tl lik pioneer teyp almak istiyorum ama direksiyon kumandası iptal olacak heralde direksiyon kumandası adaptörü kullanmam lazım heralde bu adaptör olmadan kullanabilecegim bi teyp var mı? yada bu adaptörü temin edebileceğim bi yer var mı bildiğniz şimdiden teşekkürler

    Bende de 2003 model clio var. Sizin sorununuz bende de mevcuttu. İzmir'de bir öğretmen abimiz buna bir çare bulmuş. Bir aparatla sorunumu çözdü.

    Bağlantı şemasını vs gönderiyor fiyatı da emsal ürünlere göre çok uygun. Ben aylardır sorunsuz kullanıyorum. İsterseniz bilgilerini paylaşabilirim.
  • nodesperat3 kullanıcısına yanıt
    bu konuda yardım edebilirseniz çok sevinirim şemasını gönderirseniz çok iyi olur? adaptörü kendimiz yapacagız bu durumda sanırım yanlıs anlamadım dimi?
  • kaş yapacagız derken göz cıkarmayalım bide arabanın elektronik aksamında bi sorun cıkmasın bence bişey olmaz ya içime kılcık düştü şimdi:)
  • Biraz yanlış anlamışsınız ya da ben yanlış anlatmışım.

    Bu abim elektrik elektronik öğretmeni yanlış hatırlamıyorsam. Zaten olan ama 150-200 TL'ye satılan parçayı kendi yapıyor. 30-40 TL'ye satıyor.

    Ben takıpta zarar gören görmedim zaten araca zarar verecek bir sistemi yok. Ama siz bilirsiniz tabi. İzmir'e giderseniz programı da uygun olursa kendisi de bağlayabilir.

    Mail adresini özelinize gönderiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.