Şimdi Ara

DIGITURK | İptal - Dondurma İşlemleri | Sorularınız (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
6
Favori
320.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben 4 yıllık üyeliğimi iptal ettirdim. Taahhahüt farkı 60 tl fatura yansıttılar. İşte digiturkün eski üyelerine kestiği ceza!!
  • Girmek kolay çıkmak zor
  • Ben Rusyadaki arkadaşıma 1 yıllık digitürk hediye olsun diye aldım. Şimdi kapattırmak isityorum bu cihazı iade etnmek şart mı?
  • Merhaba,
    Üyelik paketiniz ve şartlarınız nelerdi?
  • dilekçe örneği isteyen varsa pm atabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tectec -- 15 Ağustos 2011; 23:28:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhan.82

    dilekçe örneği isteyen varsa pm atabilirim.


    iyi olur bana atarsan sevinirim ...
  • bende 4 yıllık digitük üyesiyim ekospor paketi altında girmiştim 4 eylülde taahhütüm dolacak geçen ay 2 kere aradılar şaka gibi bu size özel eski üyemizsin tekliflermiz var dediler saçmasapan teklifler çok sinirlendim bugün aradım kapattırmak istiyorum dedim (0212) 473 99 99 fax çekmem gerektiğini söylediler bakalım nolcak ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erhan.82

    dilekçe örneği isteyen varsa pm atabilirim.

    Bnada pm atar msn dostum
  • sLm

    4 günlük digi girş+spor paketi üyeliğimi babamın ısrarı üzerine kapattırıp d-smarta gecicem ama söyle bi sorun var alırken 2yıllık tahattüt imzaladım şimdi geri götürüp iade etsem sadece bu ayın faturasını mı ödicem yoksa hd cihazında parasını vricekmiyim?Normalde her hangi bi ürünün 15 gün deneme süresi oluyor burdan faydalanıp sadece bu ayın faturasını ödeyip cihazı iade edebilirmiym???Şimdiden yardımcı olan herkese tşk...



    düzeltme:erhan.82 bnada bi pm atarmısn...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakç -- 16 Ağustos 2011; 20:10:52 >
  • arkadaşlar dün babam telefonla iptal etmek için aramış. kimlik fotokopisi faxlayın falan demişler. ben detayı öğrenmek için yarın arayacağım ama bi yamuk olmasın diye sorayım dedim. ne için istiyorlar kimlik falan?

    bi de philips digikutuyu veriyor muyuz servise?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 18 Ağustos 2011; 23:27:29 >
  • bende 1 hafta önce faks çektim iptal için faksım ulaşmamış iptal edilmemiş 7-8 senelik üyeyim bugün birdaha faks çekeceğim bakalım sonu ne olacak
  • digitürkü kapatmak istiyorum dediğinizde geri arıyolarmı aranan oldumu kapatmayın teklifler filan sundukları oldumu en kısa ne zamanda döndüler olduysa ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: painkill

    arkadaşlar dün babam telefonla iptal etmek için aramış. kimlik fotokopisi faxlayın falan demişler. ben detayı öğrenmek için yarın arayacağım ama bi yamuk olmasın diye sorayım dedim. ne için istiyorlar kimlik falan?

    bi de philips digikutuyu veriyor muyuz servise?


    Merhaba,
    Yeni iptal sistemi bu şekildedir.Kiimlik bilgileriniz,üyelik bilgileriniz,iptal nedeniniz ve gsm numaranızı içeren bir fax göndermeniz gerekmektedir.
    Cihaz iadesi ise üyelik şartlarınıza göre değişmektedir
  • Valla 18 ağustosta üyeliğim bitiyordu kimlik bilgilerimi ve dilekçemi içeren faksı yolladım, müşteri hizmetlerini de haberdar ettim. 3 gün içerisinde telinize onay mesajı gelecek, gelmezse tekrar arayın dedi.Ama bir gün sonra msg geldi. Sonuç 3 eylül itibariyle üyelik sonlandırılacak ama 2 ay üyelik haklarım korunacakmış.Herhalde iş bitti
  • arkadaşlar geçen sene eutelsat üzerinden giriş spor paketine üye olmuştum.03.08.2011 tarihinde üyeliğim bitti iptal için aradığımda 1 ay donduralım dediler bende kabul ettim.geçen gün beni arayarak 34,90tl lik bir teklifte bulundular.9 maç ve basket maçları dahilmi diye özellikle sordum.onlarda aynı geçen seneki üyeliğiniz gibi her hangi bir değişiklik yok dediler.üyelik bilgilerimi kontrol ederken türksat üzerinden izliyorsunuz dediler bende hayır eutelsat üzerinden deyince beni 1 dakika bekletip teklifi tekrarladılar.geçen seneki üyeliğimin 34,90tl ye devam edeceğini ve ilk faturamın ekim ayında geleceğini söylediler.hd cihaz istediğimi söylediğimde aylık 7,90tl dediler ve onuda kabul ettim.yani ayda 42,80tl ye üyeliğimi hd olarak devam ettirdim.şimdi bana yaptıkları teklifte bir değişiklik yaparlarmı.sonuçta telefon görüşmesi hariç elimde hiçbir belge yok ve hd cihaz için teknik servisi ne zaman gönderirler.üyeliğim eylülün 3ünde açolacak diye eylülün 3ündemi gelirler yoksa daha öncede gelebilirlermi




  • Merhaba,
    Görüşmeleriniz kayıt altına alındığı için belge niteliği taşımaktadır.Ancak 02124737373 ten teyit ettirebilirsiniz
  • Geçen sezon giriş spor paketine üyeydim. 1 sene zorunlu kullanım var yanılmıyorsam. Bunu 13 temmuz 2011 tarihinde tamamlamışım. Bu sene çakallık yapıp bu paketi kaldırmışlar. Buna rağmen uzlaşıp yeni spor paketi üzerinden devam etmek istiyordum ancak Türk futbolu değer kaybetmişken Digiturk para kazanmak için fiyatları ucuzlatacağına saçma işler peşinde olduğundan dolayı iptal kararını kafama koymuş vaziyetteyim. Bu kararımda liglerin statü değiştirmesi de etken oldu. Şampiyon play-offlar ile belirlenecekmiş. Böyle bir saçmalık olamaz.

    Yarından itibaren digiturk'u iptal ettirme işlemlerine başlıyorum. Herhalde 1 yıllık taahhütten dolayı sorun çıkmaz.
    İptal için nasıl bir yol izlemem gerekiyor?
  • digiturk önce yüzüne güler sonra müşterilerini hüngür hüngür aglatır.

    Bu kadar milletti sömürmeye gerek yok. milelt gidiyor dreambox tarzıdna cıhazlar alıp kaçak yayın izliyorlar buna teşvik ediyor digiturk . hiç acımıyorum inşallah digiturk batarda bu millette kurtulur.
  • 8 sene kesintisiz Digitürk kullandım. Şimdi ihtiyaç duymadığım için kapatmaya kalktım. Başıma gelenler bir tek benim başıma gelmiştir derken burayı okudum ve yalnız olmadığımı farkettim.

    Yukarıda yazan arkadaşların hiçbiri abartmamışlar. Eksikleri bile var. Ben dilekçeyi gönderdim, 1 gün sonra sms geldi dilekçeniz ulaşmıştır, arkadaşlarımız sizi arayacaklar diye. Birinci hata bu, neden telefonla iptal yaptırmıyorsun. İkincisi Madem dilekçeyle iptal alıyorsun dilekçe ulaşır ulaşmaz iptal etmen gerekmez mi? dilekçeden sonra da tekrar aranıyorum.
    SMS ten 1 gün sonra çok kibar bir görevli aradı, iptal sebebimi sordu. ( dilekçeye de yazmak zorundaymışız iptal sebebini, böyle bir gerizekalılık yok. Sanane. İptal ettirmek istiyorum. BİTTİ. sebep açıklamak zorunda mıyım? ) Kadına ısrarla neden iptal ettirdiğimi söylemedim bende tabii.

    İşin püf noktası geliyor: Kadın öyle duygusal konuşuyor ki zannedersiniz 20 yıllık karımdan boşanıyorum da o da bana yalvarıyor ''çoluk var çocuk var gitme'' der gibi. Yok efendim 8 yıllık sorunsuz müşteriymişim, 2 ay full tüm kanallar açık olsun sonra da 20 lira ver şu şu paketler açık olsun vs.vs. İS-TE-Mİ-YO-RUM.

    Neyse, operatör arkadaştan boşandıktan (!) sonra şimdi de cihazlarımı teslim etmek için tırmalıyorum. 2 receiver var bende biri çocuk paketinin. Onlarla ilgili konuşmamda şu oldu operatörle: ''KARDEŞİM BENİM ÇORAPLARIM İÇ ÇAMAŞIRLARIM SENİN EVİNDE AYLARCA DURSA NE HİSSEDERSİN ? Sizin receiverınız neden benim evimde yer kaplasın, yer yok evimde küçük benim evim istemiyorum receiverınızı. ''

    Sonuç, ayın 3üne kadar açıkmış aboneliğim. güya ben haziran ayında iptal ettirdiğimi düşünüyordum. dilekçe olmadığı için kullanmadığım halde 3 ay daha soktular. şimdi dilekçe de var. bir tek cihazlar ve kartlar kaldı. Onu da yarın teknik servise verebilirsem vereceğim tutanakla. Gazam mübarek olsun.

    Yaşasın kanal sıralaması / kanal silme gibi ilkel işlerimi yapabildiğim Turksat'a




  • 4 senelik aboneyim turksattan sadece aldığım 5 büyüğün maçı geöen sene 39.90 ödedik bu sene 54.90 mış dedim ne alaka yeni aboneye aynı para banada mı aynı siz nasıl bi zihniyetsiniz çağrı merkezinin lafı biz herkeze aynı fiyatı uygularız bitti o devirler iptal edicem dedim faks çek çekecem yarın faksı onlara ama ararlarsa yalvartmazsan bende ne olayım diyecem 30 liraya verirsen izlerim vermezsen alın münasip bi deponuzda saklarsınız malınızı
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.