Şimdi Ara

Cüzdana para ekleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 aydır PS 4 kullanıyorum, PSN + ücretlerini sorunsuz kartımdan çekti fakat dünden beri sürekli deniyorum bir türlü ne bir şey satın alabildim ne de cüzdana para ekleyebildim. İlk başta sürekli kredi kartı bilgileri geçersiz diye hata veriyordu, şimdi ise cüzdana şu anda para ekleyemiyoruz diye hatta veriyor. Konsol üzerinden satın almaya çalışınca bilgilerinizi kontrol edin hatası veriyor. İnternet sitesinden almaya çalışınca da lütfen daha sonra tekrar deneyin diye hata veriyor. Bunun çözümü var mıdır ? Yardımlarınızı bekliyorum.



  • Kartın hesaba ekliyken mi hata veriyor yoksa eklemeye çalışırken mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kepler05

    Kartın hesaba ekliyken mi hata veriyor yoksa eklemeye çalışırken mi?

    Ekliyken kullanmaya çalışınca hata veriyor. Ek olarak şimdi aklıma geldi, aynı kartı kullanarak Destiny Full Paket almıştım, sorunsuz bir şekilde.

    NFS ile Fifa 2016 almaya çalıştım fakat hata ile karşılaştım sürekli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 27 Haziran 2016; 10:08:02 >
  • Bende kullandığım kartı silmiştim. Sonra tekrar eklerken hata verdi. Araştırdım nette adres fln diyorlar genelde ama tam bir çözüm bulamadım. Bankayı aradım Psn network bloke koymuş kartınıza dediler. Birgün hiç girmeyin diye eklediler. Ertesi gün bloke kalktı mı diye aradım tekrar bi dk fln diyip bir işlem yaptı sonra kartı girdim eklendi. Alışveriş yapmadığım için sıkıntı çıkar mı bilmiyorum. Bence bi bankayı arayıp bloke var mı öğrenmelisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kepler05

    Bende kullandığım kartı silmiştim. Sonra tekrar eklerken hata verdi. Araştırdım nette adres fln diyorlar genelde ama tam bir çözüm bulamadım. Bankayı aradım Psn network bloke koymuş kartınıza dediler. Birgün hiç girmeyin diye eklediler. Ertesi gün bloke kalktı mı diye aradım tekrar bi dk fln diyip bir işlem yaptı sonra kartı girdim eklendi. Alışveriş yapmadığım için sıkıntı çıkar mı bilmiyorum. Bence bi bankayı arayıp bloke var mı öğrenmelisin.

    Peki teşekkürler, ilk önce bankayı sonra da sony yi arayıp görüşeyim en iyisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.