Şimdi Ara

Corsair'dan FPS severlere özel klavye fare seti 'Vengeance M60 ve K60 video inceleme' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
6.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 'Bu çocuk Mühendis' çok güzeldi mesut abi :D bu aralar faremle ilgili yaşadıgım soruna cevap bile verildi :) Güzel incelemeydi teşekkürler...

  • tam mause alacakken ilaç gibi geldi yanda nişan alma işaretini görür görmez aha dedim hızı düşürmek için tuş ne zaman türkiyeye gelir?Amazondan istedim türkiye ye gördeşmiyor galiba ebaydan baktım 45 dolar gönderim parası istedi 50+45=95 dolar ediyor gümrüğe falan takılır mı?ne kadar zamanda gelir? ödeme yapsam mı?
    Corsair'dan FPS severlere özel klavye fare seti 'Vengeance M60 ve K60 video inceleme'

    edit:tükiye ye gelmiş ya adamın ne kafasını karıştırıyonuz türkiye ye gelince türkiye ye gelince google aramalardada çıkmıyor
    http://www.teknofiyat.com/?search=Vengeance+M60
    http://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-corsair-vengeance-m60-fiyati,827607.html
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95980



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi < -- 29 Ağustos 2012; 2:05:21 >




  • MMO cular için ise m90 diye bir modeli var. Amazonda 55 dolar:

    http://www.amazon.com/Corsair-Vengeance-Performance-Gaming-CH-9000002-NA/dp/B005QUQP8A/ref=pd_cp_pc_2/187-7111310-4763668

    Türkiyede kdv dahil 100 dolar

    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95981

    Abi tamam anlıyorum gümrük vergi falan filan da 55 dolara yurt dışında satılıp kâr edilen bir ürün nasıl burada 45 dolar daha fazla olabilir ya. El insaf diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnotica -- 29 Ağustos 2012; 2:28:13 >




  • Corsair öyle firma ki , ürettiği ne varsa hepsinde en iyilerden birisi oluyor. Eskiden belleklerinde zaten en iyisiydi. Adamlar güç kaynağı ürettiler, canavar gibi.

    Kasaları keza aynı şekilde en beğenilen ve arzulanan kasalardan. Muhteşemler.
    SSD leri zaten aynı şekilde çok iyi. USB Bellekleri de gayet iyi ve yine darbe dayanıklılığı veya su geçirmezlik gibi kendine has özellikleri var.

    Ben bugüne kadar Corsair'in kötü bir ürün ürettiğini görmedim. Helal olsun adamlara. Adamlar yapıyor.

    Corsair'i başka ürünlerde de görmek isterim doğrusu...

  • mouseye bayıldım cok guzel

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hypnotica
    Abi tamam anlıyorum gümrük vergi falan filan da 55 dolara yurt dışında satılıp kâr edilen bir ürün nasıl burada 45 dolar daha fazla olabilir ya. El insaf diyorum.


    Olay sadece gümrük vergisi değil arkadaşım. Yurtdışında garanti süresi 1 sene , bizde 2 sene. Yurtdışında normal tax %8, bizde ise %18. Hadi onu geçtim bir de Ötv falan da oluyor. Bir de taşıma masrafları da iyice arttı. E bunu satan adam da yani Distribütör kârını koyuyor. Sonra ürünleri o satmayıp mağazalarda satıldığı için onlar da belli bir kar koyuyorlar. Yani anlayacağın ürünü distribütör yurtdışından 30 Dolara alıyorsa buna yol masrafı ekle. Sonra distribütörün edeceği karı koy. Sonra fazladan 1 yıl garanti süresi için amortisman koy. Sonra ondan alıp satan mağazaların kârını koy. Bir de %10 fazla olan KDV (Kazık Daima Vatandaşa) mizi ekle.

    Sadece o değil. Ben zamanında Distribütörde çalışırken Amerika'dan Corsair'den ürün istiyorduk. Bize verdikleri fiyatlar , tigerdirect'in normal sattığı fiyatlara yakın. Corsair'e durumu söyleyince adamlar yapacak bir şey yok diyorlardı. Amerikan firması, Amerikan firmasını kolluyor. Onlara daha iyi fiyat veriyor. Yani bir ürünü satmak gerçekten zor ülkemizde ve getirmek de zor. Ürün getiriyorsun. Gümrükten inceleme istiyorlar. tse belgesi istiyorlar ve bunu her ürün için ayrı ayrı alıyor ve hepsine ayrı para ödüyorsun.
    Zamanında ilk Bluetoothları getirdiğimizde gümrük bizden tooth kelimesi diş ile alakalı olduğu için Dişçiler odasından kayıtlı olduğumuza dair belge vs. istemişti ve ürünleri zarla zorla sokmuştuk.
    thrustmaster Hotas Cougar getirmiştik. Adamlar bakıp ne olduğunu anlamamışlardı. Kutusunun üzerinde U.S.A.F. (United States Air Force) yazısını görüp askeri bir şey zannedip askeri incelemeye mi ne gitmişti. Sanıyorum silah falan zannettiler...





  • 2 ürüne hayran kaldım. özellikle mouse çok kaliteli ve şık duruyor. klavyenin Türkçe olmaması bence büyük eksiklik. Abartmadan söyleyebilirim ki hediye bile gelmiş olsa o klavye bana ben o şekilde kullanamam gene Türkçe bir klavye kullanırım. ama mouse hem tasarım hemde kalite bakımından oldukça başarılı.

  • Her harf satırına fazladan ikişer "boş tuş" koysa üreticiler isteyen istediği tuşu atasa buralara, sık kullanılan noktalama işaretleri olur, ülkenin kendi özel karakterli harfleri olur.

    Oyunlar için konulan makrolardan farklı olarak genel kullanım klavye deneyimi için atanabilecek tuşlar için fazladan 2şerden toplamda 6 tuş, kime ne zararı var, maliyeti 1 dolar arttırır arttırmaz.

  • Arkadan aydınlatmalı olmaması çok büyük bir dezavandaj.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    quote:

    Orijinalden alıntı: HypnoticaAbi tamam anlıyorum gümrük vergi falan filan da 55 dolara yurt dışında satılıp kâr edilen bir ürün nasıl burada 45 dolar daha fazla olabilir ya. El insaf diyorum.
    Olay sadece gümrük vergisi değil arkadaşım.


    Sadece gümrük vergisi demedim ki hocam. Gümrük + vergi + falan + filan. Sen o falan filan kısmını açıklamışsın Bizde bilgilenmiş olduk. Ama durumun açıklanıyor olması fahiş fiyatları sineye çekmeme yeterli değil maalesef.

  • Ben bugüne kadar Corsair'in kötü bir ürün ürettiğini görmedim. Helal olsun adamlara. Adamlar yapıyor.

  • iyi görünüyor
    Corsair'dan FPS severlere özel klavye fare seti 'Vengeance M60 ve K60 video inceleme'
    Corsair'dan FPS severlere özel klavye fare seti 'Vengeance M60 ve K60 video inceleme'
    Corsair'dan FPS severlere özel klavye fare seti 'Vengeance M60 ve K60 video inceleme'





  • Güzelbi ürün

  • Herzamanki gibi güzel inceleme emeğinize sağlık.Bu aralar Mesut beyin yüzünü gören cennetlik:D

  • Bunları nerede nasıl deneyebiliriz? Kutulu oluyor bunlar benim bildiğim kadarıyla. Mouse alırken denemeden, tipine bakarak aldım. :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuckulteli

    Her harf satırına fazladan ikişer boş tuş koysa üreticiler isteyen istediği tuşu atasa buralara, sık kullanılan noktalama işaretleri olur, ülkenin kendi özel karakterli harfleri olur. Oyunlar için konulan makrolardan farklı olarak genel kullanım klavye deneyimi için atanabilecek tuşlar için fazladan 2şerden toplamda 6 tuş, kime ne zararı var, maliyeti 1 dolar arttırır arttırmaz.


    Yazımı zorlaştırır o boşluklar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: acbold

    Fareyi beğendim diyenleri anlamıyorum profesyonel olarak yinede awp kullanırken saniyeler önemli o tuşa basılı tutarakmı gezeceksiniz ? awp ile sote deyken minumum saniyeler bile önemli...O kadar abartılacak profesyonellere hitap edecek bir fare değil kesinlikle...


    O tuşa bastığın zaman fareyi daha iyi kavrıyorsun. Evet basılı tutarak gezeceksin.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

    quote:

    Orijinalden alıntı: HypnoticaAbi tamam anlıyorum gümrük vergi falan filan da 55 dolara yurt dışında satılıp kâr edilen bir ürün nasıl burada 45 dolar daha fazla olabilir ya. El insaf diyorum.
    Olay sadece gümrük vergisi değil arkadaşım. Yurtdışında garanti süresi 1 sene , bizde 2 sene. Yurtdışında normal tax %8, bizde ise %18. Hadi onu geçtim bir de Ötv falan da oluyor. Bir de taşıma masrafları da iyice arttı. E bunu satan adam da yani Distribütör kârını koyuyor. Sonra ürünleri o satmayıp mağazalarda satıldığı için onlar da belli bir kar koyuyorlar. Yani anlayacağın ürünü distribütör yurtdışından 30 Dolara alıyorsa buna yol masrafı ekle. Sonra distribütörün edeceği karı koy. Sonra fazladan 1 yıl garanti süresi için amortisman koy. Sonra ondan alıp satan mağazaların kârını koy. Bir de %10 fazla olan KDV (Kazık Daima Vatandaşa) mizi ekle. Sadece o değil. Ben zamanında Distribütörde çalışırken Amerikadan Corsairden ürün istiyorduk. Bize verdikleri fiyatlar , tigerdirectin normal sattığı fiyatlara yakın. Corsaire durumu söyleyince adamlar yapacak bir şey yok diyorlardı. Amerikan firması, Amerikan firmasını kolluyor. Onlara daha iyi fiyat veriyor. Yani bir ürünü satmak gerçekten zor ülkemizde ve getirmek de zor. Ürün getiriyorsun. Gümrükten inceleme istiyorlar. tse belgesi istiyorlar ve bunu her ürün için ayrı ayrı alıyor ve hepsine ayrı para ödüyorsun.Zamanında ilk Bluetoothları getirdiğimizde gümrük bizden tooth kelimesi diş ile alakalı olduğu için Dişçiler odasından kayıtlı olduğumuza dair belge vs. istemişti ve ürünleri zarla zorla sokmuştuk.thrustmaster Hotas Cougar getirmiştik. Adamlar bakıp ne olduğunu anlamamışlardı. Kutusunun üzerinde U.S.A.F. (United States Air Force) yazısını görüp askeri bir şey zannedip askeri incelemeye mi ne gitmişti. Sanıyorum silah falan zannettiler...


    Komedi resmen :D





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shalesh

    Merhaba ben Mesut Çevik Bu videomuzda şunu bunu inceleyeceğiz dedikten sonra gelen şu introya noldu ? Alışmıştım :(


    Birebir introsu o. ^^

  • bazı ürünler buraya gelirken çoğu zaman kar amacı kudulmuyor masrafı karını geçiyor zaten 5tl -10 tl anca üstüne koyabiliyorlar

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.