Şimdi Ara

Çöp (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • subsub S kullanıcısına yanıt
    Seviyosan eğer onu olgunlaştırman bi nevi baba veya bi büyüğüymüş gibi her zamanında yanında olman gerekecek zaman zaman yalnız bırakman gerekecek ki bu da çok sabır ister.Uzakta olmak gerçekten zor ama sürekli olmadığı için çok şanslısın yerinde olmayı isterdim.Geldiğinde onunla daha fazla ilgilen inşallah düzelir.
  • Valla kardes seni baya baya inandirmis masum saf diye de bu karı kız kısmı kendileri de ne yyaptıklarını bilmiyor hele öyleboy moy 2cm i dert eden biriyse her turlu dengesizlik absurd davranış beklenir. Bence o boyundaki iki cm farkı falan takmiyor ya senden sogudu ya da başka biri radarına girdi bunun verdiği sıkıntı boy sorununu problem etmekle şekillendi. İnsanlar hep kulp bulur sıkıntılarına somutlastirir. Hele bu bir bayansa vicdanını rahatlatmak için hep turlu sapkin düşüncelerine kulp bulur. Vicdan da sana uzuldugunden falan değil kendi gururuna yediremediginden kendine vicdan yapar. Sen yine temkinli ol rolantiye al bi kkafası rahatlasin kendine gelsin o zaman derdi ortaya çıkar. Yalnız kendini herşeye hazırla.

    Karı kız kısmına vurucan kırbaci yoksa adam olmuyorlar. Öyle duygusal ddavranışlar falan yemiyor yanı insan gibi davranmayacan çünkü insan gibi düşünmüyorlar. Direk iptiri çekicen o zaman birden patlama yaşayıp derdini anlatır atar yaparsa bbaşka birşey başka biri vardır zaten. İnat minat da sokmez böyle davraninca. %99 u soklamayla çalışıyor doğru düzgün konuşmayla falan biryere varamazsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: subsub

    Demek istediğim başka bir kişi olması konusu benim de aklıma geldi ve bunu ona sordum direk. Sana böyle bir şey yapmam, şu an kimseyi istemiyorum. Ben sıkılıyorum sürekli böyle iletişim kurmak zorunda hissetmekten, bu yüzden de tartışıyoruz bunalıyorum falan dedi. Yani yanımdayken benim için ağlayan kız orada beni görmeyince, istediğimiz gibi rahat iletişim kuramayınca bunaldı bu durumdan. Ayrıca yaşadığı yerde, ailesinin yanında istediği gibi yaşayamadığı için de sürekli gergin ve mutsuzdu.
    Yaşlar 20 bu arada.

    Burda isteklerimi anlayışla karşılıyordu, bir şey yapmamasını rica ettiğimde düşünüp hak veriyordu. Ama yüzyüze konuşamayınca ilişki geriliyor malesef. Yanımdayken yaptığım bi hıyarlık yüzünden saatlerce ağlayan, benimle her şeyini paylaşan kız orada hem ilişki konusunda hem kendi hayatında sorunlar yaşayınca kaldıramadı yani.

    Yani eğer yanlış anlamadıysam yanındayken sorun yok uzaktayken rahat takılmak istiyor doğru mu? Eğer durum böyleyse yanındayken yalnızlık ve alışkanlıktan dolayı öyle davranıyor olmasın. Çünkü uzaktayken rahat takılıp kimseye hesap vermek istemiyor düşüncesinde sanırım.

    Düzenleme: bir de boy olayı var demistin onunla ilgili yazmayı unuttum. Boy olayına takılması çok yanlış bu istemeyip kılıf bulma çabası olabilir zira şöyle bir durum var zamanında bizimde aramızda yaş farkı varken konusu açılmıştı fakat bunu problem etmeyecegimizi kararlaştırdık önümüzdeki yaz kısmet olursa istemeye gidiyoruz

    Kısaca demek istediğim istemiyorsa zorlasan da olmaz bırak akışına kaç yıldır berabersiniz bilmediğim için şöyle söyleyeceğim eğer 2-3 yıl bile olmadıysa hayatına devam et illa ki birisi karşına çıkar

    Not: Dost doğruyu söyler (ama acı gelir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldblue_ -- 28 Haziran 2015; 22:04:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: subsub

    Aynen öyle. Bana direk dediği şeyleri yakaladın hocam. O şehirde, ailesinin yanında sürekli iletişim kurmak zorunda hissetmek vs bunaltıyormuş, yalnızlığı seviyormuş.

    O zaman yanlizligi ile bırak sende zor olacaktır ilk başlarda ama sonra çok dua edersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: subsub

    Bilemiyorum dostum. Daha önce de ayrılığım oldu ama onla olmayacağını anladım ve bir süre sonra üstelemedim, sonra o sinyal verdi hiç muhattap olmadım.
    Ama cidden bu kızda o potansiyeli gördüğüm için çabalıyorum. Ama yine diyorum çoğunuz düşüncesinde haklı, yanlışsınız diyemem. Ama olayın içinde olunca farklı oluyor tabi.

    İliski içinde olmayla dışarıdan bakma tabiki farklıdır şuan sana ne söylense aklından geçen düşüncelere ters gelecektir istersen annenle dertleş anneler gerçekten bu konularda doğruyu gösterebilen kişiler. En azından kendini güçlü hissettirir. Yaklaşık 4 yıl önceydi sanırım senin yaşadığın duruma benzer birsey yaşamıştım ama kimseyi dinlemedim. Sonu olması gerekenden daha kötü bitti ve pişmanlığını çok yaşadım. O yüzden aynı duruma düşmanı istemem. Sanırım üniversiteye gidiyorsun. Kampus hayatında o kadar farklı insan var. Yeni insanlarla tanış. Emin ol daha çabuk unutursun ayrıca belki de aradığın kişi başka biridir. Bunlar benim tavsiyelerim tabi karar sana ait.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah yardımcın olsun. İnsanları anlamak bu zamanlarda zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: subsub

    Malesef rahmetli kendisi.
    Aynen üniversite okuyorum. Çevrem okul olsun, normal hayat olsun geniş. Yani nasıl anlatsam ondan ayrıl, başkasını bul, kafa dağıtmak için uğraş insanı değilim pek.
    Bakalım neler getirecek zaman.

    Özür dilerim bilmiyordum Allah rahmet eylesin. Yani ondan ayrıl diğerinde devam et demek değildi amacım biraz arkadaş cevrene zaman ayır daha iyi gelecektir diye dusunuyorum. Yine canının sıkıldığı zamanlarda konu acarsan alıntılarsın dertleşiriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanka hiç elleme tamam de konuşmayın. seni arayıp sormadığı sürece konuşma. eğer düzelirse döner. düzelmezse ... et kurtulmuşum dersin ilerde.


    bana güven
  • subsub S kullanıcısına yanıt
    hocam tek bi sorum var ikizler burcu mu ?
  • "Aradaki 2cm lik boy farkini takinti yapiyor" şu olay bile ayrilma sebebi kardeşim. Boş konuşmuyorum. Ezbere hiç konuşmuyorum. Senin fiziksel özelliklerini kafasina takip bunu sana acikca dile getirebiliyorsa zaten o ilişkide samimiyet gerçek aşk yoktur. Biraz agir bir yorum olacak kusura bakma ama devam edersen daha çok alişacaksin ve alıştikca canin daha cok yanacak. Inşallah hazmedersin tüm bunları kız da duzelir hatasini anlar ama ben ayrilmani tavsiye ediyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta en zor şeylerden biridir yanar döner birileriyle birşeyler yaşamak..Çünkü daha kişiliği olgun değildir, bu da size zarar verir
  • subsub S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım elinden geleni yapmışsın zaten tebrik ediyorum seni ama yaptığın yanlış çünkü bu durum sana çok zarar veriyor.Burada önemli olan senin de dediğin gibi çalışman gereken dersler yani okul önceliğin bu olmalı.Bak insanlar gelip geçici kim olursa olsun , bugün sana sen benim her şeyimsin canımsın diyenler yarın canın çıksın der bu sözümü hiç unutma o yüzden daha fazla uğraşma bu kızla hayatına bak.Ek olarak da kararsız kafası karışık kız gördüğün zaman arkana bakmadan kaç derim her zaman . Umarım her şey gönlünce olur .Selametle.
  • subsub S kullanıcısına yanıt
    Normale döndüğüne sevindim. Aklının bir köşesinde bulunacak her zaman ama seni kesinlikle işlerinden alıkoymaması lazım. Bak kendini her zaman en kötüsüne hazırla sakın ola öyle geri döner yine falan diye düşünme çünkü bu düşünce sana her zaman umut verir ve olmadıkça da seni hayal kırıklığına uğratır . Artık üzme kendini ve yıpratma başka şeylere odaklan.
  • subsub S kullanıcısına yanıt
    Bunun bilincinde olman güzel , olması gerekende bu eğitim hayatın en önemli şey hiçbir şey canını sıkmasın yoluna devam et sen kardeşim.
  • Aynı durum başıma geldi kardeş. Deliler gibi aşıktık birbirimize yaz geldi ablası uzak bir şehirde yaşıyordu hem oraları gezerim hem değişiklik olur diye bi gitti ordayken her geçen gün konuşmalarımız değişiyordu farkediyordum sonra bitti ikimizde pişmandık resmen bi hiç uğruna bitmişti sırf birbirimizden 1 ay ayrı kaldık diye. Şunu bil sevdiğini nolursa olsun bırakma 1 yılda zar zor unuttum 1 yılı geçti hala aklımda izleri var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vTeck -- 30 Haziran 2015; 1:34:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 ay diyorsun salla gitsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.