Şimdi Ara

Çöp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsub -- 6 Mayıs 2016; 23:16:50 >



  • Mesafeler her zaman sorun yaratır.gözden uzak olan gönüldende uzak olur hesabı.ama nebileyim.çok sevse ilgi duysa bir şekilde kendini avutur senin yanında olma hayalleri kurardı.sürekli telefonda falan bişekilde idare edersiniz.demekki soğumuş ilgisi azalmış.boy konusu takıntısı çok saçma.seven insan fiziksel şeylere zaten takmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onun düşüncelerinde başka erkek var, zorlama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilonglife

    onun düşüncelerinde başka erkek var, zorlama


    Katılıyorum aklında başka biri var kendini üzme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subsub S kullanıcısına yanıt
    Yanına gelicem de bu olay üzerinden yürü yürüyebildiğin kadar sonra bi şekilde yanına gitmeye çalışırsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver hacı ayrılırsa ayrılsın. Gerçekten değmiyor. Ayrılırsanda arayıp sorma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subsub S kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman senin yapıcağın şey hiç bişeyi zorlamamak akışına bırakmak.kendi kendini toplarsa o düzelir sana gelir zaten.çözelim edelim yapalım falan filan diye hiç bulaşma bekle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boy sorunu varsa tabanli aykkabi giy kardeşim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: subsub

    Buraya bu tarz konular açmayı sevmem aslında ama insan doluyor, başka fikirler arıyor. Daha 2 3 aydır beraberdik, arada atışıyorduk ama çözülüyordu. Tatil geldi, memlekete gitti. Bu sonumuz oldu. Yanımdayken anlayışlı, sevimli olan kız orada sıkıldı, bunaldı, orada olmaktan mutsuz oldu. Bana patladı bu iş. En ufak sorunlar büyüdü. Cidden yüz yüzeyken dile getirdiğim olayları, ricaları anlayışla karşılar ama bu mesafe aklını karıştırıyor. Birbirimize tam alışıyorduk, sorunlar çözülüyordu. Burada benim için ağladı defalarca. Ama şimdi ayrılmak istedi. Orada olmaktan mutlu değil ve kafası karışıkken, mutsuzken sonunu düşünmeden kararlar alıyor. Çözmesi çok zor bir karakter değil. Zaten son olaya kadar iki üç kez daha direkten döndük ama pek önemsemedim çünkü ayrıldığımızda bile sevdiğini söylüyordu ve dönüyordu dayanamayıp. Ama artık kendini zorluyor anlaşamayız, daha çok üzülürsün diye şimdi ayrılmak istiyorum diyor. Burada olsa böyle bir şeyi yapamazdı, sorunu beni görene kadar.
    Ama şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Seviyorum, çok iyi bir insansın ama olmuyor vs vs lafları. Ve benden 2cm uzun. Bunu takıntı yapmış. Aklımdan atamıyorum diyor ki görenler, arkadaşlarımız fark mark yok diyor hatta bazıları onun uzun olduğunu bile fark etmemiş. Takıntı sadece. Görüşene kadar idare etsek burada sorun kalmayacaktı biliyorum. Tanıdığı herkese güvenen, net bakamayan biri değilim yanlış anlamayın. Burada bana nasıl baktığını biliyorum, burada her şeyi benim ayrıca, çok arkadaşı yok, bana güvenini çok kez ıspatladı kısa sürede. Şimdi zorluyor, ayrı kalmaya kararlı, ne yapacağımı bilmiyorum. Hep böyle olacağını, yanımdayken de bunları yapabileceğini bilsem uğraşmazdım. Ama olgunlaşmaya çalışan biri, ilişkinin sorumluluklarını almaya uğraşan, iyi biri. Sorun sıkıntı, mutsuzluk zamanı saçmalaması. Kendisinin de kabul ettiği şeyler bunlar. Saygı çerçevesinde her türlü fikre, öneriye, yoruma açığım.

    Gozden irak olan gonuldende irak olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: subsub

    2 ay sonra burada olacak abi ya, seneler olsa tamam da.

    O zaman bi care bulacaksin ok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: subsub

    Bu olaylar olunca direk kendisine sordum bunu. Başka sorunlar mı başka biri mi var diye. Hayır sana bunu yapmam ben sürekli telefonla konuşmayı seven, elimde telefonla gezmek isteyen, telefonla konuşamıyoruz diye tartışmayı seven biri değilim falan demişti. Bunu daha şu olayı ima edip söyledi. Önce bir iki defa iletişim için çözüm bulmaya çalışmıştım ve anlaşamamıştık tam ve ısrar ettiğimi düşünmüştü bu konuda ki genel bir konuşmaydı. Ayrıldıktan sonra da senden ayrılıp başkasına gideceğimi sanma diye mesaj attı. Daha önce aldatma gibi olayları konuştuğumuzda çok aşağılık bir şey diye yorumlamıştı. Dediğim gibi kişiliğinden şüphem yok. Çocuk gbi sadece.
    Bunu en yakın arkadaşıyla da konuştum. Hayır öyle bir şey olamaz, öyle biri değil dedi.
    Benle birlikteyken eski sevgililerinden, başkalarından bir çok mesaj alıyordu ve hepsini gelip bana söylüyordu, engelliyordu falan.
    Mesela bi kere bi laf edip kırmıştım ve telefonda konuşurken ben hiç kimseyi bu kadar sevmedim, hiç kimse için böyle ağlamadım dedi.
    Kendisini açıklamayı beceremez, sorunlardan korkar, bunalır, düzgün düşünemez.
    Kendisine sonra daha rahat düşündüğünde pişman olabileceğin aklına gelmedi mi diye sordum. Geldi ama bu geri dönüşü olan bir şey değil gibi bir cümle kurdu. Ki daha önce kaç kere hata yaptığını, saçmaladığını kabul etti. Özür diledi. Konuşurken bu ara iyice saçmaladın görüştüğümüzde soracağım diyordum, biliyorum saçmaladığımı diyordu.

    Gece mesaisinden çıktım tam birşey anlayamadım açıkçası mesajı gördüğünüzde alıntı yaparak durumu bir daha anlatın boş yere günahını da almayalım. Bir de sakıncası yoksa yaşlar kaç acaba en azından bir fikirde bulunmak açısından yardımcı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam bana kalırsa aklına giren birisi var orada. Arkadaşı veya bir başkası onun aklına giriyor olabilir. Bana kalırsa bırakın gitsin dönerse sizindir. Üstüne giderseniz daha çok çıkmaza gidecektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bırak ayrılsın sende o arada sakın arayıp sorma. Geldiği zamanda seni görünce elbette pişman olacaktır. O zamana kadar da sende güzelce düşünmüş olursun. Ona göre kararını verirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben kız milletinin ne ağlamasına nede yalvarmasına güvenmiyorum artık. Başkası varsa napcaksınki. O inat yaparsa sen iki katı inat yap. Sakın yalvarıp falan etme. Dik dur hatta mümkünse arayıp durma. Vazgeçilmez olduğunu anlamalı. Yoksa vallahi üzülen sen olacaksın. Kendi başıma çok geldi ordan biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmuyorsa zorlamayın
  • subsub S kullanıcısına yanıt
    20 yazmışınız hocam pardon bence yanında olduğunu daha fazla hissettirmen gerek değer verdiğini önemsediğini 19 ay uzaktan uzağa sevmiş biri olarak söylüyorum bunu uzak olunca her şey değişiyo gerçekten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi famousekolll -- 28 Haziran 2015; 17:09:13 >
  • oluruna bırak hocam dönerse senindir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subsub S kullanıcısına yanıt
    Kişiliğini sen daha iyi bilirsin bazen çok sıkılmaya gelmez insanlar ama bu boy olayını falan takıntı ediyosa temkinli yaklaş derim seven insan etrafındakilerin ne diyeceğini umursamaz çünkü.
  • subsub S kullanıcısına yanıt
    Sıkıntıya gelemiyosa ileride napcaksın hocam kişiliği oturmamıştır belki de beklemek gerekiyodur,ailesinin haberi var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mobilephone

    Mesafeler her zaman sorun yaratır.gözden uzak olan gönüldende uzak olur hesabı.ama nebileyim.çok sevse ilgi duysa bir şekilde kendini avutur senin yanında olma hayalleri kurardı.sürekli telefonda falan bişekilde idare edersiniz.demekki soğumuş ilgisi azalmış.boy konusu takıntısı çok saçma.seven insan fiziksel şeylere zaten takmaz

    yazacaklarımı bu arkadas yazmıs.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.