Şimdi Ara

Cila,hare giderici ve boya koruyucu bilgisi olanlar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
18.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşar selam. 3.5 yaşındaki aracıma (bordo) daha önce hiç pasta cila yaptırmadım ama durduğu yerde rüzgar ve rüzgarın sürükledikleri yüzünden sürekli çiziliyor. Pasta işinden anlamam ve polisaj makinem yok ama bari aşındırıcı özelliği olan amatörler için iyi bir cila (sıvı olabilir tercihen) öneriniz var mı? Dayanılmaz hale geldi artık boyanın başına gelenler. Vernikli metalik renk.



    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Eylül 2017; 18:19:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    Arkadaşar selam. 3.5 yaşındaki aracıma (bordo) daha önce hiç pasta cila yaptırmadım ama durduğu yerde rüzgar ve rüzgarın sürükledikleri yüzünden sürekli çiziliyor. Pasta işinden anlamam ve polisaj makinem yok ama bari aşındırıcı özelliği olan amatörler için iyi bir cila (sıvı olabilir tercihen) öneriniz var mı? Dayanılmaz hale geldi artık boyanın başına gelenler. Vernikli metalik renk.



    Teşekkürler.

    Araçta çok fazla çizik varsa dediğiniz gibi elde veirm alamazsınız. Saatlerce bastıra bastıra uğraşmanız lazım temiz tesviyeli yüzey de yapamasınız elle. Tek çare makine. Düzgün bir yere götürüp uygun pasta ve cila attırın. Sonra kendiniz boya koruma işlemini yaparsınız, yılda 1-2 kere de bu boya koruma işlemini tazelerseniz aracınızın boyasını güzelce korursunuz.

    Elde çiizk gidericileri kullanmanın tek esprisi çok ufak bir iki lokal bölgelerdeki hafif çizikleri yok etmek içindir. Komple arabanın verniğini temizleme işi için uygun dğeildir. Olmaz değil ama hem verip düşük olur hem çok yorucu olur.




  • Bashesttıgın urunlerden bırını kullanman yeterlı olur hepsı wax sonucta. İlk basta yıkıyorsun sonra kıl uygulaması yap sonra hare gıderıcı kullan sonra da bu resımdekı waxlardan bırını kullan . Zaten turtle wax urunlerı en ıyı urunlerdır youtube da baska markalarla karsılastırmaları var turtle wax hep acık ara onde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.