Şimdi Ara

Cila,hare giderici ve boya koruyucu bilgisi olanlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
18.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2013 beyaz renk aracımdaki harelenmeyi yok etmek,parlatmak ve boya koruyucu uygulamak istiyorum .Forumdan araştırdığım kadarıyla Kil+hare giderici+cila şeklinde olmalı uygulama.El ile yapacağım uygulamaları.Hare gidericiden sonra bu ürünlerden hangisini kullanacağım? Bilgisini esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
     Cila,hare giderici ve boya koruyucu bilgisi olanlar? Cila,hare giderici ve boya koruyucu bilgisi olanlar? Cila,hare giderici ve boya koruyucu bilgisi olanlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hareyi gidermek için yeniden profesyonel birinin makineyle müdahale etmesi gerek diye biliyorum , hare giderici ne kadar başarılı olur yada boyaya bi zarar verirmi belli değil
  • Burda pek profesyonel yapılacağını sanmıyorum o yüzden kendim yapmaya karar verdim el ile cevabınız için teşekkür ederim.Detaylı bilgi vericek arkadaşlar bilgilerinizi merakla bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hare giderici olarak hangi ürünü kullanıcaksınız. Önce aracı güzelce bir yağlarından arındırmak için fairy yada pril yada benzinlerdeki 1 liralık köpükler ile aracınızı güzelce yıkayın daha sonra kurutup elinize bir sprey şişesi alın ve su ile ıslatıp aracı killeyin dikkat edin kili arada bir yoğurun yoksa çizmeye başlayabilir. Daha sonra tekrar aracı yıkayın. Sonra hare giderici ürünü kullanın ne aldınız bilmiyorum ama hare gidericiyi elle atmak biraz zor olabilir istediğiniz sonucu vermeyebilir. Daha sonra aracı tekrar pril veya fairy bulaşık detarjanı ile yıkayıp kurutun daha sonra ise Turtle wax gloss saller yani kırmızı şişe olandan kullanırsanız su gibidir ömrü iyidir ben kullandım laciver şişedeki biraz krem kıvamındadır ikiside iyi ürünler son kat olarak bunları el ile atabilirsiniz. Sealer wax yada plus ptfe yi attıktan sonra 12 saat içinde bir kez daha atın üstüne ki iyice sürülmemiş yer kalmasın ömrü daha uzun olsun. Şimdi gelenler diyicek araç bulaşık detarjanı ile yıkanmaz diye ama detailing forumuna bakarsanız ordakilerde aynısını önericek çünkü aracın ürtündeki yağların ve kirlerin alınması gerek bir zararı olsa önermezler onlarda ama yıkadıktan sonra iyice durulama yapın. Ayrıca En son cilayı kullandıktan sonra araca 1 gün su gelmemmesine dikkat edin ki cila sertleşsiin.




  • Hare giderici düşündüğüm bu.Henüz almadım sizin tavsiyenizle siparişi geçerim önceden alıp yanlış olsun istemedim.Bir de oto yıkamacıda polisaj makinesiyle sadece hare gidericiyi onlar atsa bi riski varmıdır? Veya ben elle atsam tatmin edermi? Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
     Cila,hare giderici ve boya koruyucu bilgisi olanlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prof. biyerde pasta yaptır kesinlikle ucuza kaçma başın ağrır ondan sonra kendi atacaksan soft99 fusso ama zaten kendiler atacağını söyler sen sonra 6 ayda bir soft99 yaparsın
  • Hocam pastayı geçen sene attırdık.Küçük bi şehir öyle hakkıyla atan yok.Bu sene pastasız hare giderici boya koruyucu yaptırayım diyorum.Dediğiniz ürünü dikkate alacağım cevabınız için teşşekür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayata İnat

    Hare giderici düşündüğüm bu.Henüz almadım sizin tavsiyenizle siparişi geçerim önceden alıp yanlış olsun istemedim.Bir de oto yıkamacıda polisaj makinesiyle sadece hare gidericiyi onlar atsa bi riski varmıdır? Veya ben elle atsam tatmin edermi? Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
     Cila,hare giderici ve boya koruyucu bilgisi olanlar?

    Bende kil, bu ürünü ve ilk mesajdaki ortadaki ürünü aldım, ama bir türlü deneme fırsatım olmadı.




  • Umarım net bilgi alıp içimiz rahat uygulayabiliriz.Denedikten sonra sizde bilgilendirirseniz sonucu minnet duyarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayata İnat H kullanıcısına yanıt
    Çok zaman ve uğraş istiyo, önce araba yıkanacak sonra killenecek sonra tekrar yıkanıp hare giderici uygulanacak en sonda wax, 2-3 defa niyetlenip başladım ama ilk yıkamadan sonra bıraktım, bahara kadarda uğraşmam sanırım. Yakın zamanda uygulayabilirsem sonuç hakkında bilgi veriririm. Bu arada hare gidericiyi 60 TL'ye kadar satanlara denk geldim, hepsiburadadan 15-16 tl gibi bi fiyata almıştım 3-4 hafta önce
  • Gerçektende baya uğraştırıcı gözüküyor.Aslında bende ilk olarak bağajda deneyip sonuç tatmin ederse öyle devam etmeyi düşünüyorum.Açıklayıcı yorumunuz için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ihtiyaçlarınız bilt hamber kil, 13' model araç için bence ağır hare giderici vs. çok fazla gerekmediği için gtechniq p1 -ama dilerseniz p2 de denenebilir- ve hydrorep hızlı cila/yağmur kaydırıcı. cilaya fazla para vermeyin bence çünkü parlatması en zor renk araca sahipsiniz, p1'in cila özelliğini de düşününce, üzerine yapılan hydorep ile belli bir süre iş görecektir. ayrıca hydorep, yağmur kaydırıcılığı anlamında fiyatını da göz önünde bulundurunca rakipsiz bir ürün. uygulama anlamında da zorlayacak ürün(ler) değil. şampuan olarak da atas ürünlerini -autobella mesela- tavsiye ederim. gerekli mf bezler, pedler, köpük şişeleri de lazım tabi.
  • Valla hocam iyice kafam karıştı:) Rahatsız olduğum için bidefa yapıp en azından bi 6 ay yıkama hariç başka bişiyle uğraşmak istemiyorum.Acaba bu dediğiniz ürünler ne kadar süre iş görür.Verdiğiniz öneri ve bilgiler için tşk ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayata İnat H kullanıcısına yanıt
    Kalıcı gidermek için makine lazım. bunun lada giderebilirsin ama elle %50 performans anca alırsın. Yanlış uygulama yaparsan daha da artabilir. Ama ilk mesajındakiler hepsi wax özellikle ilk olanı kılcalları güzel saklıyor.
  • Anladım hocam o zaman hare gidericiyi mecburen makine ile yaptırıcam.Makine ile yapanlarda sanayide var ama ya kaportacı ya yıkamacı :)Yinede iyi bi araştırıp yapayım diyorum.Bilgilendirmeniz için tşk ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makinesiz hare gideremezsiniz. Yeterli baskıyı uygulamadığım ilk zamanlarımda, makineyle bile hare giderememiştim ki, elle imkansız. Şehir neresi?
  • Adıyaman hocam.Elle faydası yoksa tanıdığım bi pasta cila yapan ustaya yaptırayım hare gidericiyi.Ama sıkıntı çıkar diye çekiniyorum yani ne kadar profesyonel olur ki bi kaportacı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayata İnat

    Adıyaman hocam.Elle faydası yoksa tanıdığım bi pasta cila yapan ustaya yaptırayım hare gidericiyi.Ama sıkıntı çıkar diye çekiniyorum yani ne kadar profesyonel olur ki bi kaportacı?

    Yakın illere gidip işinde iyi birine yaptırabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heralde ya öyle yapıcam yada vazgeçicem.Cevabınız için tşk ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.Aracımda harelenme var kilden sonra hare gidericmi uygulasam yoksa direk cilamı atsam.Cevabınız ve duyarlılığınız için tşk ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.