Şimdi Ara

çift pci-e slotu.Peki neden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben şunu çok merak ediyorum:anakartta 2 pci-e slotu var ve ne sli ne de cf desteği var.Peki bu ikince neye yarıyor da koyuyorlar.Aynen onun gibi başka bir mobo.da sli desteği var ama 3 tane pci-e slotu var.Burada da 3. ne işe yarıyor.



  • Arkadaşım çift PCI-EX yapılı slotu olan anakartlar SLI ya da CF teknolojilerinin en az birine mutlaka destek verir sen yanlış görmüşsündür.

    3 PCI-EX yuvası olan anakartlarda da üçünü kart farklı amaçlar için kullanılabilecek (Fizik hesaplamaları.). Ya da performans artırmak için.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: DigitalWorld

    Arkadaşım çift PCI-EX yapılı slotu olan anakartlar SLI ya da CF teknolojilerinin en az birine mutlaka destek verir sen yanlış görmüşsündür.

    3 PCI-EX yuvası olan anakartlarda da üçünü kart farklı amaçlar için kullanılabilecek (Fizik hesaplamaları.). Ya da performans artırmak için.


    İmzamdaki kartta yok SLI desteği.. 2 tane 16x pci-e slotu olmasına ramen.. ilk çıkanlarda ayarlama yapıp kullanma şansı varken sonraki serilerde bunu kaldırmışlar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eflone

    Ben şunu çok merak ediyorum:anakartta 2 pci-e slotu var ve ne sli ne de cf desteği var.Peki bu ikince neye yarıyor da koyuyorlar.Aynen onun gibi başka bir mobo.da sli desteği var ama 3 tane pci-e slotu var.Burada da 3. ne işe yarıyor.

    mesela thermalin su soğutmalı sistemlerinde ona uyacak bi kart geliyo kontrolmü ne yapılıyormuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.