Şimdi Ara

Chelsea ile oynamak ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar PS3'de Fifa 11'de Chelsea benim en sevdiğim takımlardan biri ancak hala çözemedim nasıl oynayacağımı.Chelsea amacı nedir Bol Paslı bir oyunmu?? yoksa başka bişimi ?? nasıl oynatayım,nelere dikkat edeyim ??? yardımcı olursanız sevinirim.



  • Chelsea diye bi ayrım yok FIFA 11 de bol pas yapmadan oyun oynamak imkansız. Taktiksel olarak ofansif yönü güçlü bir takım ileriye hızlı çıkabilecek oyuncuları var sağlam ayağa paslarla, özellikleelindede Drogba gibi ikili mücadelesi kuvvetli şut gücü yüksek her yönüyle mükkemmel bir satrafor var. Zaten ingilterede futbol fiziksel mücadeleye bağlı. Defanstan hızlı çıkıp direk karşı kaleye hücum sert ve hızlı bir oyun olur. Fitness personelinide seviye 10 yap tamamdır mis.

    Edit: Ayrıca Manager Mode olarak; Chelsea, Manchester United, Arsenal, Barcelona, Real Madrid, Galatasaray takımlarını denedim. Takım hangisi olursa olsun oyun mantığı akıllı bol paslarla karşı kaleye gitmek. Eh daha iyi oyunculara sahip olan da daha avantajlı tabi. Mesela bir Arda Turanla bir Messinin top sürme, pas verme özellikleri çok farklı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_gs -- 3 Kasım 2010; 18:46:59 >
  • teşekkürler online 6 maç yaptım 4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldım.yendiğim maçların hepsinin golleri 3 den fazla..
  • Bana karsi her Chelsea'yi alan adamlar full pres ve uzun topla oynuyor. Savunmamin hata yapmasini bekliyor gol atmak için. Ama ciddi ciddi ne zaman Chelsea'ye karsi oynasam öyle oyun sergiliyor rakibim. Pekde ise yaradigini söylüyemem.

    Diger arkadasin da dedigi gibi en güzel oyun pasli oyundur arada bir bide çalim atacan hangi takimi alirsan al
  • Chelsea ile çok oynamasam da biraz oynadım ve iyi takım . Defansı Kalecisi Orta Sahası çok iyi . Kanat Forvetleri mükemmel olmasa da Kalou ve Malouda iş görür . Lampard Essien gibi oyuncuların öndeki 3 lüye atacakları ara paslarıyla tehlike olabilirsin .
  • chelsea arkadaşımında söylediği gibi defans ve orta saha ağırlıklı çok iyi oyun sergileyebilir iyi bir taktik eşliğinde ve oyuncunun kabiliyetleri derecesinde.. ben sizin yerinizde olsam 4-2-1-2 taktiğini seçerim orta sahadayı daha sıklaştırın custom tacticsten ve bu taktikle oynamaya alışmaya çalışın
  • Ben chealse ile oynadığımda 4-4-2 oynuyorum ilerde drogba ve anelka ile.Bu ikilide her zaman geriye yardım ettikleri için ve takım olarak total futbol oynadıkları için karşı takıma alan kalmıyor.4-3-3 değil 4-4-2 oynayın ve farkı görün o zaman chealse de.Galatasaray ilede yine 4-4- 2 oynadım elano ve misimoviç i göbeğe koydum çok iyi iş çıkartıyorlar ama ilerde ki baroşun yanındaki forvet dönük kaldığı için çokta etkili olamıyor takım.
  • şunuda belirtmeden geçmeyeyim 4-1-2-1 oynuyacaksan eğer çok az açık vermen gerekli bana göre yada custom dan defansı geriye cek biraz daha ki hava ara paslarına engel olabilesin..
  • valla benim gördüğüm chelsea sizin gördüğünüzden çok farklı galiba..bence oyunun en iyi takımı chelsea ve kim karşıma alırsa alsın çok zorlanıyorum...öncelikle real madrid default ayarlarla chelsea'ye çok ters kalıyor,man. utd. öyle..anca barcelona ile zorluyorum chelsea alanları..
  • ben de chelsea ile başladım. şimdi (bu hafta) real tercihim. live sezonu indirdim. cristiano ronolda 93 te bu hafta. şuan çok ama çok güçlü. kanatta durdurmak imkansıza yakın oldu çok etkili . birazcık oynamayıda biliyorsanız çok zevkli geçiyor. ters ayak la c.ronaldo lam da oynuyor. şutları tam köşeye mermi gibi bırakıyor çaprazdan. ister hugiene ver ister şut çek . :) taktik hugain tek forvet arkasında cam da benzama yı aldım. o da 86 da ..

    live sezon u indirin derim. bu sizin sabit bir takımla oynamanızı değiştirecektir. o hafta hangi takım tavan yapmışssa onu seçiyorsunuz. 19 tl civarı ücreti yanılmıyorsam.

    yukarıda bir arkadaş yazmış, hemen hemen fifada oynanış çok paslaşmaktır . katılıyorum. ve ilave olarak kurnaz ve sabırlı oynamak da ana prensip. ne çok hızlı ne çok yavaş . hata yapmamamak gerek tam konsantrasyon lazım




  • chelsea oyunda hileli gibi.. afrika karması mubarek. 2 li mucadelede top kaptıran adam yok. karsımdaki aldımı ter basıyo ama guzel mac oluyo interle falan ustesinden geliniyo. google da aratınca fifa11 de chelsea nin anormal olduguna dair iddaalar da var zaten.
    bu arada psn: tanerf82 istiyen eklesin oynayalım.
  • Chelsea oyundaki en iyi takım kale - defans-orta saha- hücum hepsi 10 numara
  • Duran uyan işine gelen bir takım ama defans fazlasıyla ağır.1 Gol yenildimi arkası geliyor her zaman.Bazen durum değişiyor ilk dakikada golü bile bulabiliyorsunuz ama genelinde harika bir takım .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tanerf82

    chelsea oyunda hileli gibi.. afrika karması mubarek. 2 li mucadelede top kaptıran adam yok. karsımdaki aldımı ter basıyo ama guzel mac oluyo interle falan ustesinden geliniyo. google da aratınca fifa11 de chelsea nin anormal olduguna dair iddaalar da var zaten.
    bu arada psn: tanerf82 istiyen eklesin oynayalım.



    chelsea nin anormal oluşu çok normal. Çünkü takımın tamamına yakını neredeyse fizik gücü ve kondisyonları üst düzey futbolculardan oluşuyor..Eee FIFA11de 'de fizik güçün fazlasıyla ön planda olması chelsea' yi anormal bir takımmış gibi gösteriyor...
  • obi mikeli sat yerıne orta saha al pas yapan guclu bırısı olsun juve marcishio gibi mesela kanatlarada kalou ıyı degıl solda maluda fena degıl ama saga farfanı fealn al harıka takım chelsea
  • Etkili arapaslarla sonuca ulaşabilirsin
  • chelsea çok ilginç bir takım defans ve forvet uyumunu iyi sağlamak gerekiyor. ama defans ağırlıklı bir takım sıkı paslarla chelsea ile rahat oynanır
  • Bol pas.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.