Arkadaslar merhaba, tt prime Biletix kodu verebilecek var mı (Çarşamba indirimi) ? Ben de karşılığında başka prime kodu verebilirim.
Teşekkürler şimdiden
Merhaba arkadaslar gecen sene Eylül ayinda MacBook Air m2 almistim surumu kutudan ciktigi gibi (Ventura 13.4). Cihazda fazla bir şey yüklü degil sadece dokumanlar genelde. Ama son zamanlarda bazı sayfaları acmaya tikladigimda aygıtta yer yok acilamiyor hatası alıyorum veya bazen sayfa beyaz ekran seklinde duruyor. Sebepi ne olabilir ?
Arkadaşlar merhaba bir Garanti Bankasından hisse senedi satmıştım ve para hisse alış kull. bakiyede gözüküyor. Paraya erişemiyorum. Bunu nasıl vadesiz tl hesabıma aktarabilirim?
Arkadaşlar merhaba,
Borsa ile igilenmek istiyorum bu amaçla finansal okur yazarlığımı arttırmak için birkaç kitap sipariş ederek başladım ve videoları izliyorum herkes farklı bir şey dese de tek hisseye çok para yatırmayıp bölmek gelirinin hepsiyle riske girmemek sepet yapmak ortak nokta gibi elimde çok bir para yok zaten maaşımdan arta kalanlarla bir şeyler yapmak istiyorum Sas fonuna para koydum ve BES açtım. Yaz geleceği için basit mantıkla Thy ve Pgs'den hisse aldım. Bir kaç da asla batmayacak firmalardan ufak ufak uzun vade için hisseler aldım. Bitcoin altcoin vs de düşmüşken küçük parçalara bölüp bir kaçına yatırdım ani bir yükseliş olursa satarım yok olmazsa da koyduğum parada bir şey değil :) Bir parçada dolara koydum böyle bir sepet yaparsam biri düşse biri artar dedim arada halka arz olunca da oradan da alıyorum. Bilmediğim için şirket incelemesi teknik analiz vs yapamıyorum şuan için.
Doğru yolda mıyım? Yaptıklarımı, bildiklerimi yukarıda yazdım zaten. Dönemsel olarak değişir ama şuan içim nereye ağırlık vermek gerekli kendimi geliştirmek için nereler yapabilirim ? Tecrübeli arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar Xbox One joystick A tuşu kendi kendine Çalışmamaya bsşladı. 5 gün önce oldu ilk kez ve hergün tepkime azaldı. Şu an çok nadiren çalışıyor. Diğer tuşlar normal olması gerektiği gibi çalışıyor. Dışarda ürüne bakmadan 400 tl falan istiyorlar. Belki basit bir çözümü vardır evde yapabilir miyim? Düzeltmek için önerileriniz nelerdir?
Teşekkürler
Termal İçlik ve Termal Eldiven Önerisi
Arkadaşlar Kanada'da yaşamaya başlayacağız ve kışlar çok soğuk geçiyor -20 civarının altına düşüyor bazen. Amazonda vs indirim varken alayım diyorum. O soğuklara bir nebze koruyabilecek destek olacak termai içlik ve termal eldiven önerisi olan varsa çok sevinirim.
Teşekkürler şimdiden
Arkadaşlar KYK dan doktora kurşuna başvurdum, burs çıkmadı ama kredi çıktı. Kredi alırsam geri ödeme faizi ne kadar bilen var mı? İnternette beyaz eşyaya endeksli diye okudum. Geçen sene faiz olmayacak diye gazete de bir haber gördüm.
Bugün krediyi onaylamak için son gün. şŞu anki durum nedir bilgilendirirseniz çok sevinirim...
KYK Doktora Bursu Geri Ödeme Faizi? ACİL
Arkadaşlar KYK dan doktora kurşuna başvurdum, burs çıkmadı ama kredi çıktı. Kredi alırsam geri ödeme faizi ne kadar bilen var mı? İnternette beyaz eşyaya endeksli diye okudum. Geçen sene faiz olmayacak diye gazete de bir haber gördüm.
Bugün krediyi onaylamak için son gün. şŞu anki durum nedir bilgilendirirseniz çok sevinirim
Samsung GalaxyBuds 2 kullananlar bakabilir mi?
Arkadaslar amazondan buds 2 aldım. Öncelikle kulakligin sesi son seviyede bile kulağı rahatsız etmeden dinlenebilecek seviyede, herkes de Boyle mi bilmiyorum ama asil sormak istediğim active noise cancelling aktif iken ben disarida yüksek sesle calisan televizyondaki müziği duyabiliyorum, evdeki konuşma sesini de.Telefon görüşmesi yaparken karşı taraf da disaridaki müziği duyabiliyor ANC aktif iken. Ben mi ayarları tam yapamadım gözden kacirdigim bir şey mi var yoksa kulaklikta mi sikinti var ?
Kullanan arkadaslar yardimci olursa çok sevinirim.
Ticket EdenRed Online Market Siparis Verme ?
Arkadaslar calistigim şirket ticket edenred restaurant karti verdi, internet sitesinden baktigimda Migros da geçmediğini gordum ki ilginç. Mesela yunus market de geciyor gözüküyor Ankara'da ama online sipariş verirken ticket ibaresi yok kar cvc falan istiyor siparişte. Online siparişre hangi marketlerde geciyor ve nasıl sipariş verebiliriz ?
Bir de giym de vs. de geçtiğini okumuştum ama kartın uzerinde restaurant yazıyor o zaman giyimde kullanılamaz mi ?
Referanslarım:COcoldplay3(gow 3-mgs4-resistance 2 satıldı) |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.285
İkinci El Bölümü Mesajları: 149
Konularının görüntülenme sayısı: 97.487 (Bu ay: 1.840)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 52 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun