Şimdi Ara

Büyük Anket.Forum Ahalisinin Adsl Modem Tercihleri + Adsl Modem Ayarları (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
439
Cevap
0
Favori
64.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki

Büyük Anket.Forum Ahalisinin Adsl Modem Tercihleri + Adsl Modem Ayarları


(En Son Oy Tarihi: 14.7.2017)
Giriş
Mesaj
  • en iyisi us robotics bence tek geçerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jediknight -- 24 Şubat 2006; 23:27:29 >
  • Arkadaşlar evimde bir adet masaüstü pc ve bir adet laptopu usr 9108 modemle internete bağlıyorum. kullandığım adsl hattı aynı zamanda telefon hattım. bundan 1 ay önceye kadar başka modem kullanırken hiçbir sorun yaşamıyordum ama şimdi hergün sorunlarla boğuşuyorum.
    1. masaüstü pc bazen ağ kablosu takılı değil/takılı uyarısı veriyor durmadan. yani nedenini bilmediğim birşey modemi durmadan yeniden başlatıyor.
    2. emule kullanırken internet kesiliyor.
    3.telefon gelince bile bağlantım gidiyor bazen.

    yalnız bu söylediklerimin hepsi bazen olan şeyler bu bazenler günde 1 defanın üzerinde ama herzaman değil.

    ne yapacağımı şaşırdım modemi arızayamı götürsem acaba?
  • Philipsin Modemi neden yok yaw
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uN3xP3Ct3D

    Philipsin Modemi neden yok yaw

    onu adam yerine saymamışlar.ayy pardon modem yerine
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uN3xP3Ct3D

    Philipsin Modemi neden yok yaw

    Birisi bana Philips kasa sormuştu ama modemi ilk defa senden duyuyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: asprin


    quote:

    Orjinalden alıntı: uN3xP3Ct3D

    Philipsin Modemi neden yok yaw

    Birisi bana Philips kasa sormuştu ama modemi ilk defa senden duyuyorum.


     Büyük Anket.Forum Ahalisinin Adsl Modem Tercihleri + Adsl Modem Ayarları

    SNA6500 modeli 5 aydır kullanıyorum en ufak bir sorun bile yaşamadım.

    PHILIPS SNA6500 ADSL2+WIRELESS ROUTER MODEM


    Philips Wi-Fi ürünleri, kablosuz sinyaller göndermenize, yönlendirmenize ve almanıza olanak sağlayarak, ev bağlantılarınızın potansiyelinden tam olarak yararlanmanızı sağlar. Bilgisayarlara, Wi-Fi uyumlu cihazlara ve bir geniş bant bağlantısına erişim sağlayarak en sevdiğiniz içeriğin keyfini çıkarın.



    Birçok PC tek Kablosuz Baz İstasyonuna bağlanır. Tek bir internet üyeliğiyle birden çok PC bağlayarak, tek internet bağlantısından daha fazla faydalanın. Tüm Philips kablosuz baz istasyonları, otomatik olarak evdeki tüm PC’leri internete erişebilir kılar.
    Birden çok kullanıcı aynı anda İnternet erişimi sağlayabilir. Philips kablosuz baz istasyonu kablolu/kablosuz geniş bant bağlantınızı ev ağınıza paylaştırabilir. PC, streamium ya da PC ilişkili cihazların internet bağlantısını sağlarken kablolu ya da kablosuz bağlantılarını kullanabilirsiniz.
    Dahili ADSL modem: ADSL2 kablosuz baz istasyonu iki temel teknoloji içerir: ADSL2 ve Wi-Fi 802,11g. ADSL2 baz istasyonunda size yüksek hızda internet erişimi sağlayan bir dahili ADSL2 modemi bulunur. Bu ünite normal telefon hattınızla birlikte çalışır. Dahili Wi-Fi 802,11g modülü ADSL üyeliğiniz ile birçok PC’den kablosuz olarak bağlanmanıza olanak sağlar. Bu sanat eseri teknoloji size, güvenlik duvarı, ebeveyn kontrolü, şifreleme ve daha birçok konuda en son sürümleri sunmaktadır. Bu, özel ev ağınızı güvenli kılacaktır.
    Sabit yüksek hızda kablosuz bağlantı: Yüksek hızda performans, çok hızlı veri aktarımı ve erişimine olanak sağlar. Bu, her türlü erişim için daha uzun bekleme sürelerini engeller.
    Kurulum sihirbazı sizi kurulum esnasında yönlendirir. Kurulum sihirbazı, Philips kablosuz baz istasyonunuzun kurulumu sırasında size yardım edecek bir adım adım kılavuz sağlar. Kurulumdan sonra ev ağınız evdeki diğer tüm Wi-Fi ekipmanlarıyla bağlantı kurmaya hazırdır.
    İnternet ve telefon desteği: Ürünle ilgili her türlü sorunuzun yanıtını internette e-posta aracılığı ile öğrenebilirsiniz. Elektronik postalarınız için yerel diller desteklenmektedir. Philips internet destek sitesinin, ek bilgi bulabileceğiniz ya da sıkça sorulan sorulara yanıt alabileceğiniz bir forum sayfası vardır.
    Temel ya da gelişmiş kurulum için kurulum seçenekleri: Philips kablosuz baz istasyonu web tabanlı arayüzde temel ya da gelişmiş seçeneklerini gösterir. Bunlardan birini seçtiğinizde baz istasyonunun ayarları konusunda otomatik olarak yönlendirilirsiniz. Program size hızlı kurulum ve bağlantı sağlayacaktır. Gelişmiş kurulum sizi kablosuz, güvenlik duvarı, ebeveyn kontrolü gibi çoklu ayarlar arasında yönlendirecektir.
    Yüksek düzeyde güvenlik: Wi-Fi tarafından sağlanan kablosuz güvenlik, bazı durumlarda kablosuz verileri korumak için sadece WAP, WEP veya Tkip yeterli olabilir. WEP, 40 bit (64 bit de denir) veya 108 bit (128 bit de denir) şifreleme modunda bulunur. 108 bit şifreleme, çözülmesi daha uzun süren bir şifreleme algoritması olduğundan, temel 40 bit (64 bit) şifrelemeden daha fazla güvenlik sağlar.
    Gelişmiş güvenlik duvarı koruması: Güvenlik duvarı, Philips kablosuz baz istasyonunun arka tarafında sürekli olarak çalışan bir programdır. Bu güvenlik duvarı ağınızı internetteki saldırılardan korur. FTP, DMZ ve daha birçok ayar, kolay kurulum sihirbazı üzerinden ayarlanabilir.
    Ebeveyn kontrolü seçenekleri: Philips kablosuz baz istasyonu, URL engelleme, alan engelleme ve IP adresi engelleme gibi temel ebeveyn kontrolü özelliklerini içerir. Philips kablosuz baz istasyonunun rahat kullanımlı web tabanlı konfigürasyon ara yüzünden, kolayca ve verimli bir şekilde elde edilebilir. İnternete erişirken çoklu filtre özelliği, bir sitenin alan adı, URL’si veya IP adresi temelinde desteklenir.
    Evin her yerinden İnternet, dosya, müzik ve çok daha fazlasına erişim olanağı: Philips kablosuz baz istasyonu geniş bant internete bağlanabilir ve PC’nize ve diğer istemcilere, dosya paylaşımı, dosya aktarımı, müzik, video ve resimler gibi servislerle kablolu ya da kablosuz erişim sağlar.
    Kablosuz ağlar esneklik sağlar. Kablosuz, size evinizin her istediğiniz yerine PC ya da istemci kurma olanağı sağlar. Dizüstü bilgisayar kullanıcıları, bahçede oturup ofis, internet ya da ev ağına on-line olabilirler.
    Herhangi bir Wi-Fi cihazına bağlanabilir. Wi-Fi sertifikası, diğer tüm Wi-Fi ürünleri ile iletişim kurabileceğinizi garanti eder. Wi-Fi komitesinde endüstri standartlarını belirleyen Philips, Microsoft, IBM, Dell ve diğer şirket temsilcileri bulunur.

    Özellikleri bunlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uN3xP3Ct3D -- 28 Şubat 2006; 11:54:49 >




  • modem alacak arkadaşlara iyi bir seçim kriteri olur...
  • arkadaşalr kulllandığınız modemlerin şu an ki fiyatları nelerdir yazarsanız sevinirim....
  •  Büyük Anket.Forum Ahalisinin Adsl Modem Tercihleri + Adsl Modem Ayarları


    benim ki en son aldıgımda 199 Ytl idi. almısken iyisini alayım dedim
  • önemli olan chipset bence conexant yani
  • Loobcom bir tek bende mi varmış.
  • minton mdsl210 kullanıyorum anket listesinde yok ama olsun. ayarları port açma falan gayet kullanışlı bir modem 5 ay oldu tavsiye ederim.
  • baya bi geek varmış...
  • asus 4 portluyu 2 kişi tıkır tıkır kullanıyoruz
  • Datron rta1320 taş gibi modem.
  • benim oyum Pikatel 'e.. Hadi bakalım..
  • geek kullanan ne kadar azmış yaw
  • alcatel müthişti. Zoom x6 wireless hergün 4-5 kez bağlantı kurmak zorunda kalıyorum. berbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
  • Zoom X6.
  • USR9105' in DHCP Sunucusu uçtu, USR9107 yle değiştirdiler. İlk aldığımda düşüp duruyodu firmware güncelleyince sorun ortadan kalktı.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.