Şimdi Ara

Bu kasma sizce neden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Nedenini tam olarak anlayamadığım bir kasma var online oyunda. Şöyle ki:

    Bilgisayarı açıyorum , oynuyorum hiç kasma yok. Oyunu kapatıyorum tekrar açıyorum falan gayet iyi gidiyor ; fakat bilgisayar açıldıktan bir süre sonra oyunu açtığımda kasmaya başlıyor. Sistemim yetmiyor desem ilk başta hiç kasmadan çalıştırıyor. Ardından kapatıyorum oyunu. Performans arttırmak için " GameBooster" uygulamasını çalıştırıyorum ve giriyorum ama nafile.Sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorum ve oyun eski haline dönüyor gayet akıcı şekilde oynayabiliyorum. Sizce bu kasma sorununun nedeni ne olabilir?

    Not:Laptopta oynuyorum.
    Belki ısınma sorunundan olabilir ; fakat bilgisayarı yeniden başlattığım zaman kasma gidiyor. Bilgisayar bu kadar çabuk soğuyamayacağına göre ısınmada değil diye düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum



  • Sorun ısınma değilse online oyun kapandıktan sonra ctrl + alt + del Yap işlemlere gir bakalım hala kalıntısı varmı eğer varsa işlemi sonlandır deyip işine devam et. Gamebooster çok gereksiz bi program kendi deneyimim 65 fps normal alirken 61 fps e düştü gameboosterle bu program bi halta yaramaz.

    Edit : Yazım hatası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56E6BEA13 -- 7 Nisan 2014; 1:12:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.