Şimdi Ara

Bu ekran kartı olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SİSTEM: GA-MA78G-DS3H Rev.2 Anakart-AM2 5400 İşlemci- Kingston 2 GB. 800 Ram- High Power Element 500W Aktif PFC PSU- Samsung DVDRW...
    SAPPHIRE HD5570 GDDR3 1GB 128Bit ATI DX11 Ekran Kartı almak istiyorum. İndirimde olduğunu gördüm. Bu sistemle Directx 11 isteyen yeni oyunlarda işimi görürmü, diğer oyunlarıda zaten Onbord ekran kartıyla düşük ayarlarda oynuyordum. Konuyu bilen arkadaşların yorum ve yardımlarını bekliyorum. Teşekkür eder, saygılar sunarım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >



  • Ekran kartı için bütçeniz en fazla kaç TL hocam?
  • Sayın hapocod, cevabınız için teşekkür ederim.Bir bütçe belirlemedim. VATAN da % 25 indirimli bu kartın 100 TL olduğunu gördüm. Özelliklerine, yorumlara baktım. Bana yeter gibi geldi. Kullandığım sistemin miadını birkaç yıl daha uzatırım diye düşünüyorum. Oyun konusunda çok iddialı değilim. Ama alıştım ve sevdim bu işi.. Onbord HD 3200 ekran kartıyla oyunların ne kadar kaliteli oynanacağını tahmin edersiniz. Ama bir öneriniz varsa düşünürüm, bütçemi biraz daha artırmaya çalışırım. Bu kart veya muadili istemimle uyumlu çalışırsa, bana yeter sanıyorum. Cevabınızı bekliyorum. Teşekkür eder. saygılar sunarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.