Şimdi Ara

BMW 3 serisi (F30) (2306. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
70.311
Cevap
512
Favori
4.418.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23042305230623072308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JN008

    Araç engebeli yolda esnediğinde veya park yerinde manevra yaparken hele bir de zemin arnavut kaldırımı ise her kapı fitilinden senfoni gibi gıcırtı sesi gelyor..Korkunç kötü bir ses ama sebebi fitillerin aşırı kaliteli olması..Fitillere bebek talk pudrası sürün,yıkamacıya veriyorsanız fitilleri sildirmeyin..Fitiller tozlu kalsın.. @dr_ocean

    müşteri temsilcisi servise getirin arkadaşlar yalıtım yapacak dedi ama neyi kastetti anlamadım.servis bulunduğum ilde yok malesef o yüzden hemen gidemicem.bazıları vazelin sür falan diyor ne dersiniz?.ayrıca tam tarif ettiğiniz gibi ses :)
  • JN008 J kullanıcısına yanıt
    abd den almanya ya gorevli gelen mesai arkadaşımız sigortacısını arıyor, sigortacının direk cevabı hangi model bmw aldın şeklinde oluyor, tabiki doğru tahmin adam bmw almış

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr_ocean

    quote:

    Orijinalden alıntı: elfmariachi

    Selamlar herkese... Yaklaşık 3 hafta önce sıfır Bmw 40.yıl serisi araç satın aldım. Çok kullanma fırsatım olmadı, araç henüz 350 km de. Fakat kısada olsa kullandıgım süreçlerdeki fikirlerimi paylaşayım almayı düşünen arkadaşlar için.

    * Öncelikle aracın dış görüntüsü çok güzel. Önden yandan arkadan tepeden hiç farketmez. Çok sportif ve kaliteli bir araç oldugunu dış görünteden belli ediyor.
    * İç kısıma geçersek, bu araç için M Direksiyon ve Spor koltuklar şart. Bir kaç defa luxury line ve tr paketli araçları kullanma deneyimim olmuştu.
    * Dakota Deri çok terletmiyor. Bekledigimden çok daha iyi hatta. Kaldıki çok sıcak bir şehirde yaşıyorum. Kalite hissiyatı ve konforu üst düzeyde.
    * Klima için bir kaç kişi olumsuz görüş belirtmişti ama ben tam tersine çok memnun kaldım şu an için. En düşük fanda bile yeterince sogutma sağlıyor. Ve gayet sessiz.
    * Şanzıman sistemi çok konforlu ve geçişler yeterince pürüzsüz. Daha önceki araçlarım DSG şanzımanlıydı. DSG de geçişler sanki bir tık daha pürüzsüzdü ama ZF özellikle ilk kalkışta ve yavaş kullanımlarda çok konforlu.
    * Harman Kardon ses sistemi gayet kaliteli. Fakat çok abartı beklentiye girmemek lazım diye düşünüyorum.
    * iDrive çok kullanışlı. Navi sistemi çok başarılı.
    * Motorun tepkileri çok iyi bu büyüklükte bir araç için. Yakıt şu an için 10 - 10,5lt civarında. Sürekli klima açık ve comfort mode da kullandım. Tahminim 9.0 lt altını görmek çok zor.
    * Farların hem görüntüsü hemde aydınlatması çok başarılı. Özellikle led sinyaller... Gece sağdaki soldaki binalar aydınlanıyor.
    * Şimdi gelelim araç ile en sıkıntı aldıgım deneyime. Dediğim gibi araç henüz 350 kmde. İlk başlarda böyle sıkıntı yoktu. Fakat bir kaç gündür nerdeyse tüm kapılardan gıcırtı ve esneme sesleri geliyor. Bu fiyat bandında bu sınıfta ve bu km de bir araç için inanılmaz bir şey. Kesinlikle olmaması gereken bir durum.
    * Cruise control çok kullanışlı. Basit , sade ve gösterge ekrandaki detaylar çok iyi cc için.


    Bir de dün gece sahurda az kalsın arka tamponu insan azmanının birisi mahvediyordu. Geri geri son gaz park ederken benim hooo diye bağırmamla fren yaptı ama yinede tampano vurdu. Allahtan birşey olmadı. Ama bağırmasam gitmişti araç. Birde özür olarak direksiyonda kucağında oturttugu 2 yaşındaki çocugu göstererek ' acemi işte biraz kusura bakmayın' deyince tövbe yarabbi olduk ama aziz mübarek sabır ayı napalım. Yanlız 2 yaşındaki çocugu direksiyonda kucağa alıp kemersiz kullanmak nasıl bir densizliktir.

    Kullandıkça deneyimlerimi paylaşıcam fakat fitil sesleri şu an için biraz canımı sıkıyor. O yüzden kapalı garajda yatıyor araç.



    aynı araçtan bende aldım 25 gün önce.daha il günden bozuk yollarda fitil sesi geliyor felaket derecede.satış temsilcime sordum.servis yalıtım yapacak hocam gelin bir gün dedi.serviş başka ilte olduğu için henüz gidemedim.ses sadece bozuk yolda oluyor ama açıkçası anlam veremedim 170 binlik araçta bu olmaması lazım.

    Araç 170 binlik değil zaten, bayilere odenen para bu.

    170 bine aracı alanlar aracı bayiden çıkardığı gün bakın 10 bin demiyorum 20 bin TL zararda kafadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozannus

    13 tane firmadan teklif aldik en düşük borusan premium dan 3300 ₺ yaptırabildim kaskoyu.
    Daha önce borusandan kasko yaptiran oldumu arkadaşlar benim pek araştırma şansım olmadı.
    Görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz.

    3300 TL kasko için çok, sigorta yeter.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 26 Haziran 2016; 3:37:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozannus

    13 tane firmadan teklif aldik en düşük borusan premium dan 3300 ₺ yaptırabildim kaskoyu.
    Daha önce borusandan kasko yaptiran oldumu arkadaşlar benim pek araştırma şansım olmadı.
    Görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz.

    diğer forumdan spacewolf nickli arkadaş ankarada sigortacı sompo japan sigortadan 1900 civarına yaptık.
  • Arkadaşlar son zamanlarda bayilere gidip fiyat alan oldu mu acaba? Myfest firsatlari kampanya indirim var mi acaba?
    Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göçükler yapışkanlı çektirme veya pdr olarak adlandırılan ve cam fitili oradan girilen özel çubuklarla yapılır. Boya konusunda ise az kalkmış dediğiniz için biraz rötuş yeterli olur diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.
  • dr_ocean D kullanıcısına yanıt
    Bu durum BMW, Mercedes gibi markalarda çok görülüyor. Kapı kaynaklı hava sesini kesmek için olsa gerek çok daha sıkı oturan bir fitil sistemleri var. Sahibi olduğum tüm BMW ve Mercedes modellerinde vardı. Çok dert edilecek bir şey değil. Sonax marka Gummipfledge adlı (adı biraz yanlış yazmış olabilirim kafadan) lastik fitil kremi var bende. 15-30 günde bir yıkamadan sonra sürdürüyorum, ses problem olmuyor. Zaten Sonax bayisinde yıkattığım için ürünü de biliyorlar. Doğrusu bu durumu bildikleri için size bu uygulamayı yaparak vermeleri. Ama aldıktan sonra servis ile çözmeniz gerekiyor ne yazık ki! Servis o noktaya şeffaf bant uygulayarak veya cila ile kayganlığı arttırarak çözecek. Benim dediğim yolla fitil üzerinden çözersiniz, fitillerin bakımı yapıldığından sürekli yumuşak, elastik kalır ve ömürleri uzar. Servis uzak demişsiniz isterseniz benim metodu deneyin, tatminkar olmazsa servise gidersiniz. Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aracımı satıyorum. İlgilenen olursa fiyat konusunda yardımcı olacağım.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2015-cikisli-bmw-320i-ed-m-plus-paket-plus-ekstrali-314225218/detay/
  • Merhaba
    You..be da bmw 1.16d otomatik 2015 ilk calistirmada ses videosuna bir bakabilirmisiniz? Sizinle ayni ses mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drsancak -- 26 Haziran 2016; 9:54:52 >
  • se777en S kullanıcısına yanıt
    Araba dedemin üzerine oldu yaşı 72 ve ilk arabası o yüzden yüksek çıktı. Ötv muafiyetiyle aldık aracı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Klimam ses yapıyordu. Facebookta klima fanına yaprak girip bu soruna neden olabiliyor dediler.Yabancı bir forumda çözümü bulup biraz daha detaylı anlatıp youtube da paylaştım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman6161 -- 26 Haziran 2016; 10:41:15 >
  • dr_ocean D kullanıcısına yanıt
    pudra da olur vazelinde ..Önemli olan iki fitilin birbirine sürtününce çıkardığı sesi kesmek..Hiç kafaya takacak bir şey değil.. @dr_ocean
  • freeman6161 kullanıcısına yanıt
    Bravo..Tebrikler..Servis götürseniz 4 saatte alırdınız.. @freeman6161
  • freeman6161 kullanıcısına yanıt
    Aynı ses bende de var servis yaprak girmiştir hallederi dedi ellemedim. Çok teşekkürler bilgilendirme ve video için. Çok yararlı oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • freeman6161 kullanıcısına yanıt
    elinize sağlık paylaşım için teşekkürler. uzun zamandır DIY videosu paylaşan olmamıştı, çok faydalı oldu.
  • Arkadaşlar sensatec koltuklu bir F30'un genel bakımı için ne kullanıyorsunuz ya da kullanabiliriz bütünüyle konuyu toparlayabilecek olan var mı? Koltuk için kapı lastikleri için plastik aksam için piano black için vb ne gibi ürünler kullanıyoruz? Varsa ipuçlarınız gibi.
  • freeman6161 kullanıcısına yanıt
    Doğal 3000cc aracınız olmuş işte fanı açtıkça seste artıyorsa sorun yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtutun M kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler, bayramdan sonra biara autokinge gosterecegim. Umarim bahsettiginiz gibi hallederler. Onceki araca ayni otoparkta cizik bile olmamisti 2 sene, buna ikinci olunca sinir oldum iyice.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bigtiger1 B kullanıcısına yanıt
    Eyer istanbulda iseniz kozyatağı carfoor a götürün göçükçü var girişde benimde başıma gelmişti usta biri youtubede video ları da var ismi aklımda deyil çekme yöntemiyle orjinal gibi yapıyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23042305230623072308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.