Şimdi Ara

Blackberry Torch 9800 Almak İstiyorum / Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birkaç gün önce bi yakınımın elinde 9800 gördüm telefonu biraz kurcaladım ve hoşuma gitti. Şuan Huawei Ideos X5 telefonu kullanmaktayım ve açıkcası androidden biraz sıkıldım. Telefon değiştirmeyi seven biriyim biraz da. Sizlere sorum bu telefon alınır mı, sıfırı 700 lira civarında verdiğim paraya değer mi. Oyun çok oynamıyorum genelde internette takılırım mesajlaşırım DH de takılırım sözlüklere falan girerim. 6,90 liraya BIS paketiyle de sınırsız internete de girilebiliyormuş. Telefon güzel geldi bana ve denemek istiyorum. Blackberry hevesim çıktı birden bende anlamadım ama almak istiyorum önerir misiniz veya Blackberry'nin başka modellerini mi önerirsiniz. Yardımcı olursanız sevinirim .



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden ilk çıktığı zamanlar 2,5 ay sıfır alıp kullanmıştım ilk başlarda benim de hoşuma gidiyordu ama kasasının etrafında çok titiz kullanmaya çalışmama rağmen boya dökülmeleri atmaları oldu sonra baktım bu kronik bit sorunmul ve tüm 9800 lerde varmış. blackberry mantığı benim telefon ihtiyacımla öryüştüğü için o zamanlar diğer telefonum iphone 3gs ile devam etmiştim ama bb hevesi içimde duruyordu hala

    şimdi 1,5 yıldır bold 9900 kullanıyorum. çok memnunum. bence 9800 e kapılmayın mutlaka 9900 deneyin

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NevNiyaz

    eskiden ilk çıktığı zamanlar 2,5 ay sıfır alıp kullanmıştım ilk başlarda benim de hoşuma gidiyordu ama kasasının etrafında çok titiz kullanmaya çalışmama rağmen boya dökülmeleri atmaları oldu sonra baktım bu kronik bit sorunmul ve tüm 9800 lerde varmış. blackberry mantığı benim telefon ihtiyacımla öryüştüğü için o zamanlar diğer telefonum iphone 3gs ile devam etmiştim ama bb hevesi içimde duruyordu hala

    şimdi 1,5 yıldır bold 9900 kullanıyorum. çok memnunum. bence 9800 e kapılmayın mutlaka 9900 deneyin
    Her yerde bu sorunu duyuyorum sanırım ne kadar temiz kullanılırsa kullansın oluşacak bir sorunmuş. Beni 9800 den soğutmaya bile yetebilir çünkü soyulmalar telefonun görüntüsünü bozuyor. 9800 olmazsa 9900 almaya bakarım diye düşünüyorum, meraktan alıp pişman olur muyum diye düşünüyorum çünkü telefonu yorumlayanlar ya çok iyi diyor ya da çok kötü. İyice bir araştırmadan sonra kararımı vermeliyim diye düşünüyorum bir şekilde birini alacağız artık.

    Z10'u da inceledim biraz telefonu çok beğendim cidden hızlı bir telefon ama fiyatını gerçekten haketmiyor. Bir Blackberry hevesidir gidiyor. Allah sonumuzu hayır etsin :)




  • 1 yıl kullandım kenarlarındaki tahribat oldukça sinir bozucu.Eğer 9900 de düşünüyorsan bence seçimin 9900 olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.