Şimdi Ara

Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar türk telekom abonesi olmama rağmen konu Turkcell'le ilgili olduğu için konuyu buraya açmayı uygun gördüm. Kısaca sormam gerekirse bugün beni Turkcell'den aradılar onların abonesi olmam için fakat ben bu kota aşımı karşılığı 1 tl ödeneceği saçmalığını söyleyip görevliyi tersleyip telefonu kapattım. Sizce doğru mu yaptım acaba? Harbiden bu kota aşıldığı zaman şu kadar ücret ödemesi uygulaması başlayacak mı? Sadece fikir almak istedim.



  • Önce şunu netleştirelim arayan turkcell değil, bilmem kaçıncı koldan turkcell satışı yapan merdivenaltı taşeron çağrı merkezi. Bilgilerinizi bunlara bizzat türk telekom satıyor.Bu heriflere telefonda hiçbir bilgi vermeyin. Kota başına 1 lira olayı turkcell'de yok fakat kotayı geçince internetin kesildiği tarifeleri var. 10 liradan başlayan ek kota paketi almazsanız ay sonuna kadar internet kullanamıyorsunuz. Sitesinden inceleyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Önce şunu netleştirelim arayan turkcell değil, bilmem kaçıncı koldan turkcell satışı yapan merdivenaltı taşeron çağrı merkezi. Bilgilerinizi bunlara bizzat türk telekom satıyor.Bu heriflere telefonda hiçbir bilgi vermeyin. Kota başına 1 lira olayı turkcell'de yok fakat kotayı geçince internetin kesildiği tarifeleri var. 10 liradan başlayan ek kota paketi almazsanız ay sonuna kadar internet kullanamıyorsunuz. Sitesinden inceleyebilirsiniz.


    Sağol kardeşim yardımın için sonuçta dediğin olayında bu kota başı para ödemekten bir farkı yok. En güzeli türk telekomda kalmaya devam edeyim.
  • Wishmaster1905 W kullanıcısına yanıt
    kotasız tam sınırsızda var akklide fiber varsa geç uygun fiyatlı paket vardı... türknet yapalıysa onu seç yada...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.