Şimdi Ara

[[[[[[[[[[ Bir Bina İçin En iyi Kablosuz Çözüm Hangisi ]]]]]]]]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öğrenci yurduna kablosuz internet kurmak istiyoruz bunu acsesspointlerlemi yoksa güçlü bir wreeles anten ilemi sağlarım


    İlk secenek cok masraflı herkata koymam gerek bu anten olayınıda hiç denemedim lütfen yardım arkadaşlar


    Saygılar...



  • cozum tamamen bulundugunuz ortamin yapisiyla alakali. acik alanda kuvvetli bi anten cok genis alanlari kabsiyabilir ama kapali alanda ne kadar gidecegi tamamen aradaki engellere bagli. eger arada metal dolaplar ici yogun beton engeller olursa en kuvvetli antenle bile gecemiyebilirsiniz.

    antenler nispeten daha ucuz once bi anten alip deneyin. her yeri kapsamasa bile her yeri kapamak icin gereken access point sayisini azaltir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkaura
    antenler nispeten daha ucuz once bi anten alip deneyin. her yeri kapsamasa bile her yeri kapamak icin gereken access point sayisini azaltir.


    Tamam da, benim anlayabildiğim kadarı ile ortada daha kablosuz bir ADSL modem dahi yok; kaldı ki gerektiğinde anteni sökülebilir ve daha yüksek kazançlısıyla değiştirilebilir bir modem modeli olsun!...
  • bir seyler oldugunu farz ederek cevapladim.

    forumda bole soru cok var. detay vermeden durumu aciklamadan. benim derdim var cozumu nedir diye soruyorlar. cevap gelmeyicnede kiziyorlar.
  • Selam,
    Bina içi uygulamada her kata 1-2 erişim noktası, gerekirse erişim noktalarına antenler takılır, Bunun için tasarlanmış tavana asılabilen erişim noktaları vardır onlar daha estetik görününlüdürler. Bina içerisinde anten uygulaması tavsiye edilmez zaten eğer bina belirtildiği çok katlıysa antenin bulunmadığı katlarda olanlar sinyal almakta oldukça zorlanacaktır.
  • Bizde öğrenci apartdayız.Bu sene bütün binaya bağlandı internet şöyleki bir tane airties 102 modemmi ne tek ethernetli daha sonra 6 katlı bir bina her 2 katda birde acces point ler var wireless bu şekilde sağladık bağlantıyı ben 5.katdayım benim katımda var ve full çekiyor 2 alt katdakinide 1 ara sıra 2 cubukla cekiyor.Biz bu şekilde kullanıyoruz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.