Şimdi Ara

BİMCELL [Ana Konu] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
21.419
Cevap
184
Favori
1.139.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şimdilik pek bi avantajı yok gibi ama ileride görürüz
  • on dk 1tl paket işini genişletmeliker
  • Evet bimcell resmen çıktı, hayırlı uğurlu olsun.

    Şu an için bana hitap eden bir paket-tarife-kampanyası bulunmuyor. Bakalım ileride neler yapar.
    Şahsi düşüncem, aveadan ve diğer taraftar hatlarından falan çok daha avantajlı tarifeler yapılmayacaktır.
    Kimse boşuna umutlanmasın.
  • telsiz kullanımı da yansıtmamalı
  • Yakında kullananlarla birlikte neyin ne olduğu ortaya çıkar. Ama ciddi fiyat kırdıracağı kesin. Şahsen zaten avea kullandığım için geçmeyi henüz düşünmüyorum.




    ps: Bir arkadaş birinci sayfada ton balığından dem vurmuş da, o ton balığını bim kendisi üretmiyor elbette. Kalitelidir - kalitesizdir yorumu yapmayacağım ama arkasında bu işlerin en eski firmalarından hatta belkide en eskisi Kerevitaş (Superfresh) var. Ürünün 1-1 aynısını Dia, A101, Şok marketleri de satıyor. Şahsen sıkça yiyen bir kişi olarak o fiyata daha iyisinin olmayacağını biliyorum. İsteyene dardanel ton aynı pakette (160 gr. x 2) iki katı fiyatına...
  • Le GSM
  • Sanal operatörler neden hep Avea ile çalışıyor anlamadım. Bir tane Vodafone veya Turkcell altyapısını kullanan sanal operatör göremedim. Nedir bunun sebebi acaba?
  • avea alt yapılı ise kalsın :)
  • yurtdışı ücretleri epey iyi. 0.5TL/dk.
  • BIM, GSM sektörüne de el attı

    Perakende sektörünün devi BİM, GSM sektörüne de el attı. Ülkedeki en yaygın market ağına sahip şirket, BİMcell ile müşterilerini ne kadara konuşturacağınıda açıkladı

    Tarifeyi seçenler, konuştuğu kadar ödeyecek. BİMcell, konuşmanın yanı sıra SMS ve internet paketleri de sunacak. Şirket, bu tarifelerde de temel mantık avantajlı fiyat ve yalınlık vaat ediyor. BİM İcra Kurulu Üyesi ve CFO'su Haluk Dortluoğlu, GSM sektöründe, kolay anlaşılır ve fiyat avantajlı bir anlayışla hizmet vermeye başladıklarını söyledi.

    BİMcell'in sade, karmaşık paketler içermeyen ve avantajlı hizmetler sunduğunu aktaran Dortluoğlu, konuyla ilgili açıklamasında, "BİM kalite anlayışından ödün vermeden etkin maliyet yönetimi politikasıyla ve müşteri memnuniyetine odaklanarak faaliyetlerini sürdürüyor. "Mobil iletişimin BİM'cesi" sloganıyla GSM sektöründe fark ortaya koyacak bir hizmet sunmaya başladık. Hizmet anlayışımızla perakende sektöründe olduğu gibi, GSM hizmetleri alanında da herkesin ilgisini çekeceğimize inanıyorum. Müşterilerimizin kullanımı kolay, düşük fiyatlı ve kaliteli GSM hizmetimizi beğenerek kullanacaklarını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

    BİMcell içerisinde tek bir standart tarife bulunuyor. 6 saniye görüşme 1 kuruş şeklinde yapılandırılan hizmette aylık 100 SMS 4TL, 100MB internet 8TL, 500MB internet 9TL, 1GB internet 14.5TL olarak veriliyor. Tüketiciler BİM mağazasına kimlik ve kimlik fotokopisi ile başvurarak 551 ile başlayan hattını alabilecek. Hat tesis ücreti 49TL iken 3 ayda bir 5TL ödeme hattın dış aramalara kapatılmaması için yeterli. 5, 10, 20, 30TL'lik paketler BİM mağazalarından nakit, kredi kartı veya bimcell.com.tr üzerinden satın alınabilecek.




  • arada bir sağ solu arayıp, kısa konuşanlar için gayet iyi tarife. Misal annemle babamı bu tarifeye geçirip 3ayda bir 20 TL yüklesek onlara yeter. Ama çok konusan çok sms atan için hiç iyi değil. ileride tarife sayısı artar insallah.


  • Le Kontör
  • Baktımda 100 sms 4 lira diyo oha
  • numara taşıma da hat ücrrti alınmıyor değil mi. bendeavea öğretmen hattı var onu taşiim diyorum. ayda 20 tl geliyor. sadece öğretmen hatlarıyla ücretsiz
  • Arkadaşlar bu Bimcell sanal operatör değilmiş. Bu taraftar hatları gibi sanal operatör görünüp de normalde sadece tarife olan bir sistem değil. Avea'nın baz istasyonları kiralanmış sadece. Yani gelecekte diğer operatörlerinde bazları kiralanıp kullanılabilir.

    Sanal operatör olan TTNet Mobil ve taraftar hattı sitelerinin en altında bu hizmet Avea tarafından sağlanır yazarken Bimcell'in sitesinde bu yazmıyor. Buradan da bir farklılık olduğu anlaşılıyor.

    Avea üzerinden de geçiş yapılabiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aperion Force

    Baktımda 100 sms 4 lira diyo oha

    vodafone:
    Her Yöne Mini Her Yöne 50 SMS 4 TL
    Her Yöne Midi Her Yöne 500 SMS 7.5 TL

    avea:
    500 SMS Paketi Yurtiçinde her yöne 7,8 TL

    ayrıca 5.000 veya 10.000 mesaj istemeyenler için ideal bir fiyat.
  • Bakın bunu böyle dolduruyorsunuz, şunu şuraya yapıştırıyorsunuz şeklinde eğitimlerini vererek, numaramı taşıdım. Bilmeyen adam gitse geri çevirecekler. Gri sim kart hoşuma gitti.

    Yeni hatlar 39 liradan satılıyor.
  • Yakında kampanyalı telefon satışlarına da başlarlar mı acaba :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DHTR

    Arkadaşlar bu Bimcell sanal operatör değilmiş. Bu taraftar hatları gibi sanal operatör görünüp de normalde sadece tarife olan bir sistem değil. Avea'nın baz istasyonları kiralanmış sadece. Yani gelecekte diğer operatörlerinde bazları kiralanıp kullanılabilir.

    Sanal operatör olan TTNet Mobil ve taraftar hattı sitelerinin en altında bu hizmet Avea tarafından sağlanır yazarken Bimcell'in sitesinde bu yazmıyor. Buradan da bir farklılık olduğu anlaşılıyor.

    Avea üzerinden de geçiş yapılabiliyor.

    Yalnız Avea'ya çok bağlı. Nerden anladım derseniz surdan:

    Mesala internet paketlerine kayıt ve fiyatları Avea'nın internet paketlerine kayıtla aynı. (Kayıt numarası, kayıt için yazılacaklar) Ayrıca 3G'ye kayıt da Avea'nınkiyle aynı(Aynı numaraya aynı şeyi yazarak gönderiliyor.) Daha sonra verdikleri servisler aynı (arayanıbil, cağrı yönlendir, bakiye öğren, uzaktan yönlendir vsvs.), servis ücretleride aynı. Bimcell'e geçiş formu da Avea'ya geçiş formuyla aynı hatta üstünde Avea bile yazıyodu yanlış hatırlamıyosam. Yani tamamen bir sanal operatör. Avea'dan geçeceklere kolaylıklar var mesela tek bir form dolduruyolar ayrıca hatlarında para yüklü olarak alıyolar( faturasız avea dan geçişte 1 tl faturalı aveadan geçişte 19+1 tl diye duydum).

    EDİT: Ayrıca BİMcell online işlemlerde Avea'nınkinin aynısı (Yeni şifre isteme şekli(jetşifre) vsvs.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 22 Mart 2012; 19:46:06 >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.