Şimdi Ara

Beyin fırtınası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar baslıkta belırttıgım gıbı bıraz beyın fırtınası yapalım. Isteyen katılır fıkırlerını guzel bır uslupla beyan eder. Saygı sevgı cercevesı sınırları ıcerısınde fıkırlerı tartısırız. Hemde yenıseyler ogrenmıs oluruz.Isteyende katılmayıp trolleme yapmaz.
    Konu:ulkeler arası bırlık.

    Bılırsınız bundan 100 yıllar once dunya devletlerının yonetım seklı ımparatorluktu. Takı fransız ıhtılalınde cıkan mıllıyetcılık akımına kadar. Mıllıyetcılık akımında avrupa yenıden sekıllenmıs ve cok uluslu devletler yerını tek uluslu devletlere bırakarak yenı devletler kurulmustur. Tabı osmanlıda etkılenmıs ve kurtulus savası sounucu tek uluslu turkıye kurulmustur. Devlet sayısı artınca( kaba olarak dusunuyorum burayı )ekonomık olarak devletler cokuse gecmıstır. Avrupa devletlerı cagreyı ekonomık bırlık kurmada bulmus ve avrupa bırlıgını kurmustur. Sorum su turkıyede gelısmek anlamında ab ye gırmelı veyahut kendısı baska bır bırlık kurmalı mı?

    Cevap yazan trollemıyen arkadaslara sımdıden tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yukarı tasıyalım bakalım.belkı cevap veren olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AB mi kaldı artık batan batana bence girmesek de olur bu saatten sonra. Hatta araplarla birlik olunsa daha faydalı olur gibi. Petrol falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.