Şimdi Ara

Belgesel + Film + İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. TTNET ten taahhütüm bittiği için ayrılmayı düşünüyorum. Çünkü aynı parayı ödeyerek + olarak digitürk de bağlatabilicek ken TTNET le uğraşmak istemiyorum. Digitürk ü aradım bu konu hakkında bilgi almak için ve Giriş Paketi + Film Paketi + Belgesel Paketi + Limitsiz Yalın İnternet Aylık 77 TL ye geliyor. Ayrıca ilk kurulum ücreti olarak 20 TL alacaklarını belirttiler. Size danışmak istediğim konu Digitürk e bulaşayım mı? Film ve belgesel kanalları içerik açısından ne kadar kaliteli ? (D-Smart tan iyi mi?) Ayrıca ilk kurulum ücreti olarak benden 20 TL haricinde para isterler mi ve ilerleyen zamanlarda haberim olmadan faturayı şişirebilirler mi? Bu konular hakkında yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden Teşekkürler.



  • Sanırım telefonsuz ev olursa +10 tl yalın internet parası bir de 4 tl modem ücreti alıyorlar 24 aylık taahhütlü üyeliklerde. Dikkat edin...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetker10 A kullanıcısına yanıt
    Bu turksat üzerinden sunulan kampanya sanıyorum bu kampanyada tüm film ve belgesel kanalları yok olanlarda sd yayin çünkü Digiturk hd yayını Eutelsat uydusunda kullanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.