Şimdi Ara

Battlefield 4 Görüntü problemi SS'li

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuna girdiğimde menüler ,harita görüntüsü gayet normal ama ana görüntü şu şekilde...http://p1311.hizliresim.com/1h/2/u5zfy.jpg Driverlar güncel,sistem gereksinimleri uyuyor.Aklıma tek gelen 2 ekran kartı var "intel hd 4000 ve radeon hd 7670M " oyunlarda otomatik radeon u kullanıyor acaba onu kullanmayı intel hd 4000 i mi kullanıyorda böyle oluyor? Battlefield 3 ü gayet rahatlıkla oynıyabiliyorum oysa sorunsuz.



  • bychosen B kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var. Nedenini bilen var mı acaba çözüm?
  • bir düzgün oyun yapamadı mallar ya
  • oyunu origin ustunden repair et. muhtemeden senin hdd de bad sector var o degil se GPU suruculeri ile problem yasiyorsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bychosen

    Oyuna girdiğimde menüler ,harita görüntüsü gayet normal ama ana görüntü şu şekilde...http://p1311.hizliresim.com/1h/2/u5zfy.jpg Driverlar güncel,sistem gereksinimleri uyuyor.Aklıma tek gelen 2 ekran kartı var "intel hd 4000 ve radeon hd 7670M " oyunlarda otomatik radeon u kullanıyor acaba onu kullanmayı intel hd 4000 i mi kullanıyorda böyle oluyor? Battlefield 3 ü gayet rahatlıkla oynıyabiliyorum oysa sorunsuz.

    options dan windowed mode aldıgınızda durum nedir denemenzi tavsiye ederım




  • windowed mode da değişen bir şey olmadı. Benim laptop 64 bit. Oyuna girerken x86 olan simgeden girebiliyorum sadece diğeri açmıyor. Sorun bundan kaynaklı olabilir mi?
  • Ustam aynı sorunun her makinada değişik hallerde göründüğü dikkatimi çekti. Meselahttp://forum.donanimhaber.com/m_83821838/f_//tm.htm#83821838 bu konuda arkadaşın yazdığı sorunla, senin sorunun ve benim sorunum hatta bir çoğunun sorunu directx hatasından kaynaklanıyor. Bende bu sorun eskiden directx hata penceresi gösterirken sunucu güncellemesinden sonra çalışmayı durdurdu hatasına dönüştü. Sonra mavi ekran hatası aldım yer yer. Son olarakta bazı haritalarda senin yukarıdaki benzer bir şekilde kırılmalar yaşıyorum. Yani bunların hepsi ekran kartınla oyunun bir yazılım hatası nedeniyle sorun çıkarmasından kaynaklanıyor bence. Amd ekran kartı kullanıyorum bu arada, muhtemelen sende onu kullanıyorsun. Acaba bundan olabilir mi dediğin şeyden olacağını sanmıyorum çünkü oyunu x86 da oynamak 32 bite uyarlı şekilde oynamayı gösterir ki bundan dolayı alabileceğin hata sadece ram hatası olur bence (3 gb üstünü tanımlayamayacağı için) Bunlar benim fikirlerim, güncelleme beklemekten başka tüm çözümleri ben denedim olmuyor yani oluyor sanıyorsun başka bir hata vermeye başlıyor, aynı sorunun şekli değişiyor sadece

    SAYGILARIMLA




  • bendede aynı sorun var ekran kartım geforce 710M.oyunu yükledik bi hevesle ama oynayamıyoruz.nasıl düzeltildiğini bulan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.