Şimdi Ara

Battlefield 4 Renk Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 4'te herşey kırmızımsı bir tonda görünüyor. Karanlık yerler vs fazla kırmızımsı görünüyor özellikle. Başka oyunlarda böyle bir problem yok, sadece BF4'te bunu yaşıyorum. GTX770 kullanıyorum ve son güncel sürücü yüklü...
     Battlefield 4 Renk Sorunu Battlefield 4 Renk Sorunu

• Yok mu fikri olan arkadaşlar?
  • Oyunun genelinde olan directx hatasıyla ilgili olabileceğini düşünüyorum usta. Mesela bende aynı hata bazen çalışmayı durdurdu, bazen mavi ekran vererek oluyor. Bir çoğunda ise kırmızı ekran vererek oluyormuş. Sende ise hata bu şekilde kendini gösteriyor olabilir.
  • sorunun çözümü burada varhttp://goo.gl/5DNRbx
  • Naughty kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kirmizi ekran hatasi almiyorum. Renkler kirmiziya donuk. Sanki kirmizi bi film cekilmis ekrana ben oyle oynuyorum. Herhangibir calismayi durdurdu hatasi vs almiyorum yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SoNKuRu S kullanıcısına yanıt
    Hocam genel anlamda kaplamalari falan begeniyorum ama bu renk tonu cok sinirimi bozuyor. Sadece bf4 te boyle renkler. Monitor ayarlarini vs karistirdim hicbirsey degismiyor. Kirmizi ton hep orda.

• Söylediğim gibi hata aynı hata, sadece her bilgisayarda farklı bir şeye sebep oluyor. Seninkinde ise bence işlemi durdurmuyor ama renk bozulmalarına sebep oluyor. Kendi bilgisayarını kurcalayıp durma çünkü bu hata senden kaynaklanmıyor. Ekran kartın ve oyunun directx parçalarının bir uyumsuzluğu var bu muhakkak. Yani ben sana şunu anlatmak istedim bende veren mavi ekran, sendeki renk bozulması, öbüründeki kırmızı ekran hatası hepsi ekran kartı ve oyunun uyuşmadığından kaynaklanıyor. İki yolun var bunu çözmek için. Birincisi oyunun içinde gelen directx i yükle sonra ekran kartını arkadaşın yukarıda verdiği adreste söylendiği gibi beta sürücüyle güncelle. Bak bakalım olucak mı aynı hata. Eğer devam ediyorsa oyunun cliente güncelleme yapmasını beklemekten başka çaren yok. Bir çoğumuz da bu hatayı gideremedi onu bekliyor ayrıca
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • monitör kablosu sorun yharatıyor olabilirmi bazen masaüstünde düzgün görüntü alırken oyunlarda renklerde sorun olurdu kablo gevşediği için oluyordu sıkılaştırınca düzeliyordu
  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Vidalarini iyice sıktım hocam. Sorun yok gibi o konuda

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.