Şimdi Ara

BASARSOFT Haritaları ve Guncel Basarsoft Haberleri (404. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.968
Cevap
99
Favori
1.000.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • my chevy kullanıcısına yanıt
    Hafta sonları ve tatillerde serveri kapatiyırlar. İzmir iyi demiştim ama kullandukça eksiklikleri görüyorum. Basmane bölgesinde 3 kez ters yöne soktu bugün. Ama tabelalar yeniydi, muhtemelen tek yön düzenlemesi yapılmış yakınlarda. Balçova ve Bornova tarafına da pek bakılmamış. Ama trafik bilgisi öncesine göre çok daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 3 Ekim 2014; 22:32:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başarsoftta androidde 2014.07 haritaları nezaman gelecek,kaçak kullananlar 2014.07 haritasını kullanmaya başladı,biz parasını verdik 2014.03 de takılıyoruz telfonumla ,ya bu nasıl iş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyükçekmecede ciddi bir taramaya ihtiyaç var. 2014.07 haritası eksiklerle dolu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _u_Ğ_u_R_

    quote:

    Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

    quote:

    Orijinalden alıntı: zulu123

    quote:

    Orijinalden alıntı: akucukpehlivan

    quote:

    Orijinalden alıntı: zulu123

    ilgili başlıktan neyi kastettiğinizi anlamadım. here maps'in sitesinden hata bildirimi yapın ve size ne kadar sürede yanıt geldiğini kontrol edin. veya here maps sitesinden harita üzerinden map creator sekmesini seçin hatanın olduğu noktayı sağ tıklatın ilgili bilgileri girin ve gönderin. Nokia Lumia kullanıyorsanız Here Drive+ üzerinden de telefondan aynı bildirimi yapabilirsiniz. sanırım forumdaki bir konu üzerinden sorunu yazdınız. forumlar resmi bildirim kanalı değildir. ancak bahsettiğim yöntemlerle bildirimde bulunursanız daha hızlı işlem göreceğinden emin olabilirsiniz. ayrıca sektörde ne kadar çok iddialı marka olursa kullanıcılar için o kadar iyidir. mesela trafik bilgileri konusunda bir çok marka cihazında hizmet vermeye başladı. izmir'de tbs konusunda yaşadığımız sıkıntıları hatırlarsınız. aylarca tbs çalışmadığı dönemlerden geçtik. giderek tbs hizmeti verilen il sayısı artıyor. şu anda here maps 8 ilde hizmert veriyor. başarsoft en son 5 ilde vermekteydi. Tele Atlas'ı çok takip etmediğim ve cihazlarını kullanmadığım için bilmiyorum. bizler kullanıcı olarak en iyi ve kaliteli hizmeti kim veriyorsa doğla olarak ona yöneleceğiz.

    Sevgili Zulu123,

    Başarsoft şu anda 6 il merkezinde TBS hizmeti vermekte (Radyo üzerinden Trafik yayını) 7 de diyebiliriz, Yalova'yı istanbul'dan görüyor ve yayını verebiliyoruz.
    Kaynaklar daki GSM kapsamasından kaynaklanan TBS yayın kesintileri konusunda haklısınız, GSM firmasını değiştirdik ve biraz özel ilgi talep edince konu çözülmüş oldu.
    Ama sizde takdir edersiniz ki, TBS hem kapasite hem de teknoloji olarak çok uzun ömürlü bir servis olarak görünmüyor. Belki TRT bu konuya tekrar bir ilgi gösterirse, o zaman kalıcı ve güzel bir trafik servisine kavuşur Türkiye. Belki de ücretsiz bile olur !!!

    Saygılarımla,

    Alim K.

    TBS konusunda ben sizin gibi düşünmüyorum. İnsanlar TBS olmayan cihaz almak istemiyor artık ve tüm dünyada yaygın olarak kullanılmakta. Önümüzdeki navigasyon pazarını TBS kalitesi domine edecektir. Eskiden haritalar ciddi sorundu anca artık haritalar arasında burun farkı bile kalmadığından cihaz satışlarında yazılımın kalitesi ve TBS kalitesi ön plana çıkacaktır. TBS sinyali belki analog devam etmez dijitale döner amerika'da falan olduğu gibi ancak illaki TBS navigasyonun aranılan özelliklerinde baş aktör olacaktır.

    Selamlar Zulu123,

    Bu işe binlerce dolar para yatırmış bir firma sahibi olarak sadece ¨Keşke!¨diyebiliyorum.

    Bugün TomTom ve Garmin firmaları da artık Online trafik üzerine yatırım yapıyor. TMC teknolojisini hibrit olarak kullaniyor bir çok firma. Benim öngörüm de TMC-TBS'nin devamlı olarak kalacağı ve varlığını sürdüreceği. (en azından ucuz veya yedek senaryo olarak, yani GSM'in çekmediği, Türkiye gibi pahalı olması durumlarında vb. devrede olacak şekilde)

    Katıldığımız sektörel toplantılarda ve konferanslarda artık sadece araçlara online (GSM üzerinden) bilgi akışı değil (hava durumu, benzin fiyatı, boş otopark ve otopark fiyatları vb.) artık ilerde araçların birbirleri ile otomatik olarak bilgi paylaşımı yapacağı konuşulmakta iken radyo teknolojisinin veri genişlikleri maalesef artık 14.4K modemi bile fiber optik gösterecek halde iken TMC ve TBS belirleyici bir özellik olamayacaktır.

    Saygılarımla,


    Alim K.



    alim bey bana mail adresinizi verebilirmisiniz..vardı ama nasılsa silinmiş adres defterimden..bazı aksaklıkları bildirecektim yolculuğumda karşılaştığım..yada bu konuyla ilgilenen sorumlu arkadaşın mail adresi de olur..birkaç hafta önce fethiyedeydim..beni ölüdeniz plajı yerine bir otelin garajına yönlendirdi..ayrıca fethiye karayolları sosyal tesilerinin önündeki yol gidiş geliş olmuş ama bana navaigasyon kapıdan çıkarken direk sola dönmemi söyleyip durdu..veya girerken tam karşısından döndürmeye çalıştı ama artık ordaki yol gidiş geliş olmuş.karşıay geçiş mümkün değil..saygılar..

    Merhabalar;

    alim@basarsoft.com.tr adresine gönderim yapabilirsiniz.
    necmettin.ertas@basarsoft.com.tr de yine kullanabileceğiniz bir adres

    Saygılarımla,

    Alim K.




  • navitech qxv 521 primo cihazım vaR
    1 saattir deniyorum.
    TURKEY MAP- LİSANS ALINAMADI
    TURKEY MAP-DOSYA İNDİRİLEMEDİ
    hatalarını veriyor. önceki güncellemeleri çok hızlı yapmıştım.
    toolbox programım da güncel
  • merhaba, Trabzon>Şehit Refik Cesur Cad.>No:238 olarak arattığım zaman "Kapı numarasını bulunamadı!" uyarısını veriyor "OK" diyorum, konumu doğru olarak gösteriyor ve hedef olarak seçebiliyorum. yani konumu buluyor ama bulunamadı uyarısı veriyor. acaba sorun nedir?

    NOT
    cihaz navitech px120
    2014.07 yüklü
    2012.07 haritasında böyle bir sorun yoktu
    2012.07~2014.07 arasındaki tüm haritalarda aynı sorun vardı ve normalde göstermesi gerekenden 100m kadar sapmalı gösteriyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ANDROIDER

    başarsoftta androidde 2014.07 haritaları nezaman gelecek,kaçak kullananlar 2014.07 haritasını kullanmaya başladı,biz parasını verdik 2014.03 de takılıyoruz telfonumla ,ya bu nasıl iş

    hocam bilginiz varmı
  • akucukpehlivan A kullanıcısına yanıt
    Alim bey,
    Android marketten ISO satın aldım.
    Ekran görüntülerindeki rotaları nasıl değerlendirmek lazım?
    Bazen kısa rota çiziminde çok komik yollar çıkıyor. Ataşehir-Ortaköy rotasında Bursa ya gönderip feribot bindirdiği oluyor.
    Yada Ankara Kızılay da 10 yıldır tek yön olan yerde ters yola sokması yada 50cm lik refüj de u dönüşü yaptırması gibi.

    Edit. Sorun çözüldü.
    Özellikle kısa rota seçtiğim zaman olur olmaz daracık sokaklara girmemek için araç cinsi "otobüs" seçmiştim, otomobil yapınca garip rota sorunu kalmadı.
    Çok kısa sürede mail yoluyla yardımcı olan başarsoft ekibine teşekkür.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdince -- 15 Ekim 2014; 18:12:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu gün 2014T2-A01 deneme fırsatım oldu. İzmit - Viaport AVM. gidişte ideceğiz derken bir sıkıntım olmadı. Ama oradan Sabiha Gökçen'e giderken ara sokaklardan Orhanlı yoluna çıkardı. Herhalde yeni düzenlemeden dedim ve Hava alanından Gebze Center'e uğramak için bastık düğmeye otobandan değilde beni Pendik istikametine götürdü ve 40 dakika sonra yeter artık seninle uğraşamam dedim ve 16 km. lik yol gideceğiz derken 45 km gezip geldik. Orhanlı gişelerine geri döndüm ve Ev adresimi girdim devamlı E-5'e girmeye çalışıyor en sonunda kapattım. Saygılar sunuyorum.
  • Önümüzde yıllarda (10 sene filan sonra) Gaziantep'e saha ekipleriniz gelecek mi,
  • Yeni haritada (2014.07) Gerede Samsun duble yolunda birçok noktada 90km hız sınırı görünüyor. Aslında tüm Türkiye için genel ciddi bir güncelleme gerekiyor ama bunun için Başarsoft'un bir bütçe ayırması gerekir.

    Ayrıca 110km/h hız sınırı için duble yolların özellikle de yoğun yerleşim bölgelerinde bariyerle kapatılmış olması gerekir. Kısacası KGM işaretleme konusunda sınıfta kalmış görünüyor.
  • hayret bkm mutfak poi olarak yer almıyor
    bilginize başarsoft
  • quote:

    Orijinalden alıntı: master90

    Yeni haritada (2014.07) Gerede Samsun duble yolunda birçok noktada 90km hız sınırı görünüyor. Aslında tüm Türkiye için genel ciddi bir güncelleme gerekiyor ama bunun için Başarsoft'un bir bütçe ayırması gerekir.

    Ayrıca 110km/h hız sınırı için duble yolların özellikle de yoğun yerleşim bölgelerinde bariyerle kapatılmış olması gerekir. Kısacası KGM işaretleme konusunda sınıfta kalmış görünüyor.

    Başarsoft'un ciddi bir veri güncelleme planı hazırlayıp kısa sürede tamamlaması lazım. Aksi takdirde ben başarsoft haritasını kilometre olarak rakiplerine göre daha çok yol kapsayan ancak üzerindeki verilere güvenilmeyen bir harita olarak görüyorum artık. Ve mümkün olduğunca telefonlarımdaki Here Drive+ veya Ücretli olarak tüm dünya haritasını satın aldığım Sygic'i kullanmaya çalışıyorum. genelde seyahatlerim ege ve iç anadolu bölgesinde oluyor ve hem Here Drive+ hem de Sygic ile şu ana kadar sıkıntı yaşamadım. Here Drive+ navteq ve Sygic tomtom haritalarını kullanıyor. Her iki harita da güncellik konusunda başarsoft'tan daha iyi durumdalar. Ayrıca navigasyonda herşey harita ile bitmiyor. Yazılımın kalitesi de önemli. Sygic bu konuda çok çok iyi. Tüm dünyada en çok satılan ve kullanılan navigasyon yazılımı olmasının nedenini kullandıkça anlıyorum. yıllardır bizi iGo'ya mahkum edenleri de bundan sonra rahmetle anacağız artık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: myere

    Merhaba,

    41.28223, 27.99945 koordinatlarında bulunan Çerkezköy Otogarı yeni binasına taşındı. Yeni koordinatı: 41.277248, 27.995445. Yeni adı da Çerkezköy Otobüs Terminali oldu.

    https://store.donanimhaber.com/58/c0/05/58c005ae7bc63f8b06416b381ad912c1.jpg

    Otogara giriş yeşil okla göstrediğim yerdendir.

    Yeni haritada güncellemenizi rica ediyorum.

    Tşk,




    Mehmet Bey,

    Yollamış olduğunuz bildirim haritamıza işli vaziyette, 2014.10 güncellemesinde yer alacak durumda.

    İlginiz için teşekkürler.

    Saygılarımla,

    Necmettin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Digitall06

    Çankırı'da karşılaştığım hatalı bölge. Birde belirtmek istediğim Çankırı'da okulların isimlerinde hatalar var.




    Merhaba.

    Gerekli düzenlemeleri yaptık,2015.03 güncellemesinde inceleyebileceksiniz.

    Okullarla ilgili görmüş olduğunuz hataları bildirebilirseniz gerekli düzenlemeleri yaparız.

    İlginiz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımla,

    Necmettin.




  • Vallahi google playdan satın aldığım igo silicem,crackli versiyonunu yükleyecem ,onlar 2014.07 haritaya artı speedcamleride haritada görebiliyorlar,böle bişey varmı,crackli olan orjinalinden daha önde ve iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Androidde igo yeri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Devamı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ANDROIDER kullanıcısına yanıt
    /Android/data/com.basarsoft.igo.javaclient/files/content/speedcam/ içinde speedcam içine hız kamera dosyasını koyabilirsiniz. Çalışıyor. Çünkü orijinal yerinde İsrail için speedcam dosyası var.
    Ancak güncel harita koysak işe yaramıyor. İlla ki iGo uygulamasının Play Store da güncellenmesini bekleyeceğiz. Ama zamanında güncellenmiyor.

    Alternatif olarak iGo orijinal yuklu yere ulaşmak için cihazı root etmek gerekli. Bu durumda orijinal yuklu kılasörlere ulaşılabiliyor ve haritayı manuel koyabiliyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowbird -- 1 Kasım 2014; 10:51:50 >
  • ohayyam kullanıcısına yanıt
    /Android/data/com.basarsoft.igo.javaclient/files/content/speedcam/ içine speedcam içine hız kamera dosyasını koyabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowbird -- 1 Kasım 2014; 10:51:16 >
  • 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.