Şimdi Ara

ASUS zenfone 5-[ANA KONU]- (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
399
Cevap
12
Favori
39.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Telefondaki mevcut klavyelere Emoji ekleniyor mu? malesef sadece whatsappta gördüm Emojiyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar merhaba,
    Benm kamera dogru duzgun fokus yapmiyir ve fokus yaptiginda bile kaliteli resim ve video cekemiyorum. Bunun icin bir ayar var mi?
    Ve video izlerken se hoparlor sesi cok dusuk geliyor sizde de böyle mi?
    Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenfone 5 veya 6 alabileceğim bir yer var mı ? Nette aradım taradım doğru düzgün satış yapan site bulamadım !!!!
  • arkadaşlar bende zenfone 5 almak üzereyim.renk öneriniz nedir?aklımdan geçen siyah ama yine de fikir istiyorum.Bir de yurt dışında bulunduğum iiçin modelin 2-3 çeşit versiyonunu gördüm.1.6 ve 2.0 hızında 2 işlemci bulunmakta.bu konuda da fikiriniz nedir.teşekkürler.
  • Hemen tüm dünyada bu cihaz ASUS A501CG adıyla ÇİFT SİM kartlı satılrıken neden bizim ülkemize özellikleri kısıtlanmış olan A500CG modelini getirirler ki?

    Amerikada satılan budur:http://www.amazon.com/Asus-Zenfone-Unlocked-A501CG-1-6GHz/dp/B00KA70CGK
    Uzakdoğu ve Malezya da:http://www.storekini.com/asus-zenfone-5.html#.VCkn1RYZkh4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpin -- 29 Eylül 2014; 12:49:23 >




  • telefonum şimdi geldi ama arka kapağını açamıyorum:S nasıl sıkı yapmışlar bunu arkadaş. açıyorum diye kenarını çizdim bir de üstüne. la havle. siz nasıl açtınız ya:D

    edit: şimdi açabildim ama baya zorladım yani arka kapağı. buna micro sim mi takıyoruz. bana avea nano sim vermiş galiba çok küçük de benimki. neyse yeni sim alana dek kapağı açık kalsın bari:S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddmtnc -- 29 Eylül 2014; 15:45:56 >
  • Dün bende aldım telefonu çok fazla şarj yemeyecek bi oyun önerebilirmisiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus güncellemelerini kurmak istiyorum ama telefonu bilgisayara bağladığımda telefon dosyalarına giremiyorum. bilgisayarım telefonu görmüyor. siz nasıl güncellediniz? usb hata ayıklama moduna alıyorum yine görmüyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Birkaç gündür kullanıyorum. Ekran güzel,telefon hafif ,kamerası iyi. Son güncelleme sonrası menü geçişleri ağırlaştı. Beğenmediğim özelliği şarj süresi. İnternet kullanımında normalden fazla tüketiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa'da inceleme fırsatım oldu ve bir telefon bu kadar mı baştan sağma tasarlanır arkadaş

    Fanboylara selam Lumia'yla devam
  • Babama yeni bir telefon alıcağız. Bu alınır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün sarjını test etme olanağı buldum. sarjı 12 saat dayandı. gerçekten berbat bir süre açıkçası. güncellemeler sonrası bu durumun bir nebze düzeldiği söyleniyor. ben güncellemeleri yükleyemedim bilgisayarım telefonumu görmediği için. sizde sarj durumu nasıl güncellemeler ne kadar farkettirdi sarj süresinde? öyle sürekli internete bağlı da değildi telefonum. hatta yüzde 60 pilden sonra ekranımı da tamamen kısık duruma almıştım.
  • Zenfone 5 kullanicisiyim.Dün gece 4 4.2 güncellemesi yaptım.şarj dolu iken biraktim Gece 12 sabah 9.30 arası yüzde 9 tükenmişti. 9.30 -10.50 arası facebook messenger kullanımıyla yüzde 36 tükendi. Güç tasarrufu, otomatik ekran vb. İle ancak bu kadar.
    Telefonu bir haftadır kullanıyorum ilk kez bu sabah takılmalar oldu ve en sonunda ekran dondu.
    Yine bu güncellemeler sonunda menü tuşuna bastiktan sonra menü ekranının gelmesi çok ağırlaştı.
    Bu fiyata bu telefon çok güzelde birde şarj sorunu olmasaydı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkcu26 -- 5 Ekim 2014; 12:56:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ddmtnc

    bugün sarjını test etme olanağı buldum. sarjı 12 saat dayandı. gerçekten berbat bir süre açıkçası. güncellemeler sonrası bu durumun bir nebze düzeldiği söyleniyor. ben güncellemeleri yükleyemedim bilgisayarım telefonumu görmediği için. sizde sarj durumu nasıl güncellemeler ne kadar farkettirdi sarj süresinde? öyle sürekli internete bağlı da değildi telefonum. hatta yüzde 60 pilden sonra ekranımı da tamamen kısık duruma almıştım.

    Zenfone 5 4.4.2 güncellemesini telefonumla yaptım.bilgisayar kullanmadım. Bu benim yaklaşık 1.5 gb.kotama maloldu ama olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 12.59 batarya yüzde 38 ve dışarı çıkacağım için yine şarja bağlıyorum. Sabah 9.30 da yüzde 91 12.59 yüzde 38, şimdi 37 oldu. Sayaç gibi tik tik atıyor batarya...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizce moto g mi bu mu nedeni buysa nedeni ney
  • Değerli arkadaşlar bir süredir bu telefonu takip ediyordum, geçen gün Teknosa'da inceleme fırsatı buldum. Pilini falan bilemem ama ekran çok kötü. Parlaklığı çok düşük mağazanın içinde bile sönük kalıyor ful ayarda olmasına rağmen. Gün ışığında bir şey görünmez bundan. Bide parlaklık yetersiz olduğundan şöyle canlı canlı renkler pırıl pırıl renkler yok soluk yani. 5'' ekranlı tel alacaksam ve ekranından zevk alamayacaksam ne bileyim dolmuşta parkta ekrandan birşey okuyamayacaksak veya zorlanacak sam benim için para vermeye değmez oluyor. Almayı düşünen arkadaşlar bu konuda telefonu incelemeden almasınlar ve eminim benim gibi çoğu vazgeçecektir. Tasarımı aslında güzel ama kaba mesela yine 5'' ekranı olan GM discovery 2 den 8 mm daha uzun 3,5 mm daha geniş ve 2,5 mm daha kalın. bütün bu nedenlerle ben GM discovery 2 almaya karar verdim. Size hayırlı forumlar.




  • punkcu26 P kullanıcısına yanıt
    en son güncellemeyi asus sitesinden geri çekmiş. belki bir sorun olabilir. ben dün kurmak için baktığımda yoktu en son güncelleme. sarj durumu da kişiden kişiye değişiyor sanırım. bir arkadaşım daha aldı bu telefondan onda sarj normalmiş ve halinden memnun (hiç oyun yüklemiyor ve oynamıyor) bende oyun olarak boom beach yüklü o da sarjı baya tüketiyor diyorlar. ben biraz fazla kurcalıyorum telefonu. gerçi sarj durumu tabi biraz sorunlu ne kadar kurcalasak da bu kadar hızlı inmemesi lazım ama almayı düşünenler eğer çok oyun oynarım çok da kurcalarım telefonu diyorlarsa önermem ama yok ben öyle oyun delisi değilim zaten diyorsanız bence telefon güzel. ben taşınabilir sarj aleti kullandığım için sarj konusunu sorun etmiyorum. eğer almak isterseniz portatif bir sarj aletini de yanında düşünmenizi tavsiye ederim arada oyun da oynarım diyorsanız. bunun dışında kamerasından da memnunum. ekran parlaklığı konusuna gelince evet dışarıda son ayarda dahi olsa biraz az gösteriyor onu ben de farkettim ama eski telefonum da bu düzeydeydi ekran parlaklığı olarak o nedenle çok sorun etmedim bu konuyu. ama tabi gidip yerinde incelemeniz sizin için iyi olur. forumda herkes kendi telefonunu övme ve yarıştırma peşinde çok ilginç bir biçimde. sanki telefonun üreticileri kendileriymiş gibi:S o yüzden kimseye takılmadan gidip inceleyin yerinde derim ben almayı düşünenlere.




  • Ah ah ekran kalitesi kaliteli ve pilide iyi olsaydı ortalıkta hiçbir telefon bırakmazdı ama bidahaki seriye artık adamların ilk telefonu olacak o kadar
  • Simdilik uzak durdugun iyi olmus baska bir basliktaki forumda millet 400 sayfa aglamislar ama fiyatindan olsa gerek genede almak icin arastiran var satmak isteyende cok dortyuze felan bulursun bende cok dusundum.en sonunda discover 2 ye karar verdim sd kart takilan modeli bekliyecegim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.