Şimdi Ara

Arkadaşlar yardımınız gerekli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bir süre önce anakartı gigabyte 945gzms2 ve ekran kartı 512mb asus olan bir bilgisayar topladım. Diğer teknik özellikleri : 300W asus kasa, pentium 2,8 dual core işlemci ve 1 gb ram. Oyunlarda donma veya kilitlenme değil de takılma sorunu yaşıyorum. Yani her ıyunda muhakkak bir eksiklik çıkıyor karşıma. Servisi sorun yok diyor ama bariz bir sorun söz konusu. Onboard oynadığımda da aynı sorunla karşılaşıyorum. En son anakartımı asus olarak değiştirme kararı aldım. Siz ne öneririsiniz? Ne yapabilirim?



  • ekran kartinin mb yazmisin saDECE modelini yazarsan daha iyi olur 512 mb olmasi ekran kartinin cok iyi oldugu anlamina gelmiyor..
  • ilgin için teşekkürler kardeş. Modeli 512mb asus ATI Radeon X1600 PRO.
  • orta seviyenin biraz altinda ekran karti dolayisiyla cok yuksek performans beklemek yanlis olur. bir de hangi oyunlarda ve hangi cozunurlukte kullandigini yazarsan iyi olur. ortalama grafik ayarlarinda bircok oyunu rahat oynatir ama cozunurlugu yuksek yapip butun detaylari aciyorsan tabiki atlama olmasi normal.

    ayrica suruculerinde guncel olmasinda fayda var. ati'nin sitesinden guncel suruculeri indirebilirsin.
  • Bir çok oyunu takılmadan oynatabilecek bir ekran kartı...Kartı küçümseyen bazı arkadaşlar varda. Takılmaların driverdan veya ısınmadan kaynaklandığını düşünüyorum...Ekran kartının sıcaklığını kontrol edin.Ve asusun sitesinden yada atinin sitesinden en güncel driveri indirip tekrar kurun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.