Şimdi Ara

Apple TV hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler,
    yeni apple tv (2012) veya wd tv live almayı düşünüyorum,
    sanırım apple tv suan craklenemiyor, acaba kendi desktopımı veya apple olmayan bir cihaz dan görüntüyü apple tv ile televizyonumuza aktarabiliyormuyuz?

    sanırım itunes formatında calısan filmleri apple tv ile gosterme ihtimalimiz var gibi biliyorum.

    su an sony x710 televizyonu kullanıyorum ve butun formatları göstermiyor/desteklemiyor, acaba wd tv live, bunun icin apple tv den daha iyi bir çözüm mü olur?



  • ilk nesil apple tvye jb ile xbmc kurulabiliyor a5 apple tv için jb çıkmadı ama çıkınca XBMC kurup kullanabilirsiniz wd tv kullanıyorum ve açıkçası menü geçişleri biraz yavaş ama açamadığı dosya olmadı bugüne kadar ayrıca wdlxtv yazılımı kurarsanız torrent ve http indirme yapabiliyor
  • Ben AppleTV3 ile tüm formatlardaki filmleri 1080p .mkv dahil seyrediyorum ancak bunun için bir iPad2'ye ihtiyaç duyuluyor. Önce PC'ye ücretsiz Air Video Setup245beta5.exe programı ile multimedia server kuruluyor. Daha sonra iPad'e AirVideo istemci programı yükleniyor ve PC'de bulunan sunucu programı üzerinden herhangi bir video, müzik, foto seçiliyor ve iPad'de Airsharing aktive edildiğinde AppleTV3 üzerinden büyük ekran TV'de seyrediliyor. AirVideo'nun sitesi:http://www.inmethod.com/air-video/download.html ATV3'e jailbreak geldiğinde iPad2'ye gerek kalmayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.