Şimdi Ara

AOF 2 Yillik Tercih Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumdaslarim merhabalar.
    Kiz kardesim Kiz Meslek Lisesi Modelistlik bolumu mezunu ve sinavsiz gecis hakki ile AOF un 2 yillik bir onlisans programina kaydettirmek istiyoruz. OSYM ye kayit oldu ve sinavsiz gecisi tercih etmisti malumunuz suanda tercihler yapiliyor ve AOF Sosyal Hizmetler onlisans bolumunu sectigimizde mezun olunan ortaogretim puaniniz sectiginiz programa uygun degildir hatasi veriyor baska 2 yillik AOF bolumlerine de denedim hala ayni hatayi vermekte :S Benim bildigim istedigi herhangi bir 2 yillik aof bolumu tercih edebilir acaba bu tercihler simdi mi degil ya da sistemde bir hata mi sozkonusu lutfen bilgisi olan yardimci olabilir mi ?



  • merhaba kardesim , istedigi herhangi bir bölüm tercihi yapamaz kesinlikle , yapabilmesi icin ygs'ye girip 140 barajını gecmesi gerekirdi..
    Mezun oldugu meslek bölümünün direk geçiş ile okuyabilecegi sınırlı bölümleri var, bunlara netten bakabilirsin , sadece o bölümlere direk geçiş yapabilir..
  • omerim006 O kullanıcısına yanıt
    Ben bu kuralin 4 yillik lisans bolumlerinde uygulandigini dusunuyordum zira meslek liseleri icin tablo 3A tablosu var secebilecegi bolumlerle ilgili ve ordaki herhangi bir bolumu secmemize sistem musade etmiyor! su asamada aof 2 yillik herhangi bir bolumu secmemiz mumkun degil mi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yahut 4 farketmiyor..
    Mesela ben meslek lisesi bilişim teknolojileri mezunuyum , 2 yahut 4 yıllara direk geçebilecegim bölümler sınırlı , sadece meslegim olan bazı bölümlere direk geçiş yapabiliyorum..
    Diğer bölümler ygs ile alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.