Şimdi Ara

ANKASTRE BULAŞIK MAKİNESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ankastre olarak bulaşık makinesi hakkında bilgi azlığından dolayı böyle bir başlık açtım. Tam 30 gündür araştırma yapıyorum. Bulunduğum il'de bilindik markalar dışında diğer markaların ürünleri olmadığı için internetten yorum/tavsiye bakıyorum. Lakin doyurucu hiçbir bilgi bulunmamakta.

    Solo ürünler hakkında bilgi toplayarak o markaların eşdeğer ankastre ürünleri hakkında fikir edinmeye başladım. siemens-bosch ile başlayan tercih yönüm en son aeg-electrolux olarak şekillendi. Anladığım kadarıyla aeg'nin ankastre bulaşık makinesi satılmıyor. Electrolux'de ESI6511LOX modelini düşünmekteyim. 6 programlı, İçi komple çelik ve electrolux araştırmalarıma göre BSH grubundan daha başarılı. bosch/siemens kurutmasından çok şikayet var. eski kullanıcılar ise BSH'den memnun. Son yıllarda BSH'nin bulaşık makinelerinden olumsuz görüş bildirenler çok artmış.

    Electrolux'ün bahsettiğim modeli internette 1300TL'ye kadar bulunabiliyor. Yine İnternet fiyatları referans alınarak 1500 tl'ye kadar ne alınabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posterity -- 20 Ocak 2015; 14:43:03 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.